موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم با هم اقدام كرديم البته از طريق وكيل توي مارچ تقريبا سه هفته بعد رسيدش اومد، دو روز بعد نامه انگشت نگاري، گرين كارت و گواهينامه رو برديم، با بچمون هم رفتيم ، مشكلي نبود نشست رو صندلي كنار دستم، انگشت نگاري كردن و تمام، تقريبا يك هفته بعد استاتوس همسرم تبديل شد به حالت انتظار مصاحبه ولي مال من هنوز توي حالت انجام انگشت نگاري مونده،
در ضمن راجع به إرسال عكس دوستان پرسيدن فكر ميكنم الزام مدارك هست،
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
من ١٥ اگست مصاحبه دارم سال اول بيشتر از ٦ ماه خارج از امريكا بودم حدود ١١ ماه خيلي استرس دارم
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها، تو صفحه اول همین تاپيک نوشته شده برای اقدام برای سيتيزن شدن، حداقل ۱۸ سال تمام، این یعنی اینکه اگه بچه ای خارج از عمه ریکا دنیا بیاد و با پدر و مادرش بیاد عمه ریکا، بعد ۵ سال، پدر و مادرش می تونن اقدام کنن برا سيتيزني اما بچه نه ؟ درسته ؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2017-07-30 ساعت 01:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-07-30 ساعت 01:08 توسط nahid.t.)
حتما نتيجه مصاحبه رو به اطلاعتون ميرسونم اما شنيدم اگه بعد از اون وقفه طولاني ٤ سال و يك روز گذشته باشه اقدام كنيد معمولا پذيرفته ميشيد من از اين زمان دو هفته كم دارم يعني سه سال و يازده ماه ونيم گذشته حالا توكل به خدا ببينيم چي ميشه ، اما در مورد وكيل كه گيتا جون گفتن وكيل هم ميگه مدرك معتبر جور كن وكيل كه نميتونه معجزه كنه همه چيز بستگي به نظر أفيسر داره برام دعا كنيد
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که سیتیزن شدن یه سوال دارم.
فرم N400 صفحه ۱۳ سوال ۱۵ نوشته:
Were you ever a member of, or did you ever serve in, help, or otherwise participate in, any of the following groups
Military Unit
Police Unit
....
و غیره
کسی که سربازی رفته به طبع تو میلیتری هم بوده
آیا به این سوال باید جواب مثبت بدیم یا منفی؟
جواب مثبت یا منفی با توجه به اینکه کپی کارت پایان خدمت رو موقع ویزا گرفتن دادیم به سفارت چه دردسرایی ممکنه ایجاد کنن.
با تشکر پیشاپیش از جوابهاتون
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-07-28 ساعت 22:23)nahid.t نوشته: من ١٥ اگست مصاحبه دارم سال اول بيشتر از ٦ ماه خارج از امريكا بودم حدود ١١ ماه خيلي استرس دارم
یادتون باشه هر دفعه بیشتر از 6 ماه باشید شماره روزهای تو امریکا از بعد از اون به حساب میاد من دوستم نمیدونسته فوریه 28 روزه فقط ماهای شمسی رو حساب کرده بود و 6 ماه 2روز مونده خیلی بهش گیردادند تا قسم خورده باباش مریض بوده و قبول کردند من جای شما بودم با وکیل مشورت میکنم
نمیخوام دلتون رو خالی کنم امیدوارم کارتون حتما درست بشه ولی واسه این یه مورد اصلا ریسک نکنید
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2017-07-31 ساعت 03:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-07-31 ساعت 03:12 توسط nahid.t.)
به نظر من شما يكسال ديگه اقدام كن چون شما دوسال متوالي بيشتر از ٦ ماه خارج از كشور بودي دوبار اين شرط رو رعايت نكردي ازطرفي سپتامبر ٢٠١٨ ميشه سه سال و ٦ ماه از اخرين غيبت طولاني شما تا نوبت مصاحبه ات بشه زمانت از ٤ سال و يك روز گذشته