موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
چرا نبايد جزو اقامتتون باشه ، شما اگر اينجا زندگي كنيد قطعا جزو اقامتتون حساب ميشه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال ناشیانه، من کمتر از دو ماه دیگه 5 سالم میشه و میرم اقدام کنم واسه سیتیزن شیپ، تا حالام سفر ایران نرفتم و کلا پاسپورت ایرانیم منقضی شده و تمدید نکردم.
قبل از اینکه شروع کنم خواستم کلا ببینم وضعیت سیتیزن شیپ چطوره اونم بعد از اینکه جناب رئیس جمهور تصمیمات یهویی زیاد میگیره.
کسی تازگیا رفته واسه سیتیزن شیپ؟ حال و هوا چطوره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وقت بخیر ببخشید کسی از دوستان میدونه برای گرین کارت بجز فرم مربوطه چه مدارک دیگه ای باید به اداره مهاجرت بفرستم من با ویزای نامزدی اومدم و الان نمیدونم چه مدارکی رو باید به اداره مهاجرت ارسال کنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید از دوستان کسی هم سوال راجب مراحل ویزای نامزدی داشت من میتونم راهنمایی کنم
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2017-08-16 ساعت 00:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-08-16 ساعت 00:08 توسط nahid.t.)
سلام به دوستان همونطور كه قول داده بودم براتون توضيح ميدم
راستش اينكه خدا فقط كمكم كرد و امروز يكي از خوش شانس ترين روزها براي من بود ،مصاحبه من ٨ صبح بود تو مصاحبه همونطور كه انتظار ميرفت راجبه غيبتم سوْال شد و من توضيح دادم به خاطر جراحي پسرم ما ايران بوديم ولي مثل اينكه أفيسر قانع نشد و حتي به من تبريك هم نگفت و گفت بايد راجبه شما تصميم بگيريم ، تولد پسر كو چيكه من دو هفته ديگه است كه ١٨ ساله ميشه من پرسيدم تكليف پسر كوچيك من چي ميشه ؟ من بايد براش اپلاي كنم گفت نه خودش اتوماتيكي بعداز سيتي زني شما سيتي زن ميشه. ومن گفتم ولي دوهفته ديگه اون ١٨ ساله ميشه و من هنوز تكليفم معلوم نيست حالا بايد چيكار كنم گفت بزار از سوپروايزم سوْال كنم بيرون منتظر باش ، من حدود نيم ساعتي معطل شدم دوباره اومدمنوصدا كرد گفت برو ١١:٣٠ دوباره بيا من كه تازه جواب مصاحبه ام رو خونده بودم حسابي نااميد بودم گفتم باشه رفتم و سر ساعت برگشتم من و بردن به دفتر سوپر وايزر در كمال بهت و ناباوري ديدم مدرك سيتي زني من اماده است ، اون شروع كرد به خوندن متن قسم و من تكرار كردم بعد كاغذ هاي لازم امضا كرد مدركم گرفتم اومدم بيرون هنوز باور ندارم سيتي زن شدم ، فقط خواست خدا بود ،انشالله كه همه موفق باشند ?
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
هنوز باور ندارم ميترسم ازم پس بگيرن ?????
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه سوال داشتم. می خواستم ببینم می شه بعد از 4 سال و 9 ماه از تاریخ صدور گرین کارت برای سیتیزن شیپ اقدام کرد یا این قانون برای افراد خاصی هست؟ چون من موقعی که eligibility for naturalization رو توی سایت https://myaccount.uscis.dhs.gov چک کنم می گه Eligible نیستم ولی اگر توی این سایت چک کنم (https://www.uscis.gov/sites/default/file...lator.html) نشون می ده که الان می تونم اقدام کنم.
سوال دیگه هم اینکه فرم N400 رو آنلاین پرکنیم بهتره یا Mail کنیم؟
ممنون می شم اگر کسی راهنمایی کنه...
شماره کیس : 2012AS0005XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:21 جولای 2011
کنسولگری: آنکارا
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-08-16 ساعت 00:04)nahid.t نوشته: سلام به دوستان همونطور كه قول داده بودم براتون توضيح ميدم
راستش اينكه خدا فقط كمكم كرد و امروز يكي از خوش شانس ترين روزها براي من بود
بهتون تبریک میگم و این از خوشانس ترین روزای زندگی شما بوده و حتما خاطر شرایطتون.
به هرحال بازم خدارو شکر سیتیزن شدید.
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015