موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2018-05-06 ساعت 18:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-05-07 ساعت 01:23 توسط amir1345.)
دوستان گرامی
با اطمینان قوی عرض می کنم هیچ تفاوتی بین شماره های NBC یا IOE وجود نداره و ذهن خودتون رو درگیر این مسایل نکنید.
90% طولانی شدن پروسه سینیزنی به بک گراند چک مربوطه که اغلب موارد ان هم ریشه در تناقص
مدارک و ترچمه ارایه شده به سفارت و سیتیزنی بر می گرده. گاه یه اشتباه تایپی یا یه تاریخ متناقص.
اگر به کیس خود اطمینان دارین بیخود هزینه وکیل ندین . اغلب این وکلا مخصوصا هموطنان خودمون وکیل نیستن.
بیشتر در حدیک کمک دندانپزشکان تجربی ایران هستن.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-05-06 ساعت 04:29)zohreh36 نوشته: (2018-05-06 ساعت 01:27)georgia1 نوشته: (2018-05-06 ساعت 00:45)zohreh36 نوشته: سلام اصلا اينطور نيست از اواخر دسامبر ٢٠١٧ كليه كيسها از NBC به IOE تبديل شده و اين دليلي نميتونه باشه دفعه قبل كيس من با NBc شروع ميشد واز زمان انگشت نگارى تا مصاحبه كلا شش ماه طول كشيد ولي بعلت اينكه ٢٣ روز زودتر فرمها رو پست كردم ديناى شدم بعد از قبولي مصاحبه وزمانيكه منتظر اعلام روز سرموني بودم
روشنترین دلیل اینه که من آگست ۲۰۱۷ اقدام کردم و کیس نام بر من از NBc به IOE تغییر نکرده وکسانی رو هم می شناسم که بعد از ژانویه اقدام کردند و کیسشون با NBCشروع می شه. من خودم هم از قضا زودتر اقدام کردم. اصلا شما دینای نمی شی بلکه کیس شما رو به جریان نمی اندازند. دلیلشون هم اینکه شما شرایط سیتیزن شیپی رو دارید ولی مدارک رو زود فرستادید. پس نه می تونن اکسپت کنن و نه دینای.کیس می مونه رو هولد تا شما باهاشون تماس می گیرید بعد براتون برمی گردونند و از تون می خوان دوباره اقدام کنید. برای من که این طوری شد. نکته دیگه شما می فرمایید 6 ماه طول کشید.این موضوع برای ایالات مختلف متفاوت هست. دلیل اینکه من از آقای علی پرسیدم بر می گرده به مشترک بودن شهری که هر دو ازش اقدام کردیم. با تشکر از نظرتون.
شما خودتون ميفرمائيد آگست ٢٠١٧ ولي كليه كيسهااز اواخر دسامبر به IOE تبديل شد . ومن بعد از اينكه ديناى شدم با چند تا وكيل وغيره صحبت كردم و گفتن چاره اى ندارى و مجددا فرمها رو پر كن و بفرست كه من اينكار رو كردم و بعد نامه انگشت نگارى اومد مجدد و رفتم و در حال حاضر ٤ ماه و شش روز از انگشت نگارى مجدد من ميگذره و منتظر مصاحبه مجدد هستم
سلام
اين سوال ممكنه پيش پا افتاده باشه ولي
شما كه تجربه عملي دارين لطف بفرمايين بگين دقيقا از چه زماني ميتوان شمارش رو براي سيتيزن شيب شروع كرده و بعد از چه مدتي ميتوان درخواست سيتيزني رو داد؟
ممنون
لاتاري ٢٠١٥ -٢+١نفر- ايالت فلوريدا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام به همه دوستان عزیز
یه سوال داشتم از گرین کارت من بیش از سه سال میگذره (خانم من سیتی زن هستش) دقیقا چه مدت از این سه سال روبایددرآمریکا بوده باشم که بتونم برا سیتی زنی اقدام کنم؟