موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز میشه لطفا لینکی که آفیسر برای تاریخ هایی که خارج از امریکا بودم استفاده می کنه رو بگین
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من با سیتیزن آمریکایی اردواچ کردم و در حال حاضر دارم مدارکم رو برای برداشتن حالت موقت از رئی گرین کارتم به حالت دایمی آماده میکنم حالا سوال من اینه که جند وقت بعد از گرفتن پرمنت گرین کارتم میتونم برای سیتیزن شیپیم اقدام کنم و این رو میدونم که 2 سال و نه میتونم این کار رو بکنم که من دو سال رو تمام کرئم فقط میخوام بدونم آیا به محض دریافت گرین کارت دایمیم میتونم درخواست سیتیزن شیپی بدم ؟ جه طوریه اگر کسی اخیرا انجام داده لطف میکنین راهنمایی کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی هست تو کالیفرنیا که مثل من در حال گرفتن گرین کارت ئایم باشن؟ من با سیتیرن امریکا ازدواچ کردم
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
امتحان که خیلی آبکیه. برای ما که با سیستم آموزشی ایران بار اومدیم اینا چیزی نیست. نگران نباشید
سفر بالای 6 ماه نداشتیم. ولی سال اول که هیچ درآمدی نداشتیم مالیات پر نکرده بودم خیلی سین جیم کرد
ولی بزرگترین گیر به من عبارت بود از: سربازی در سپاه و کار در پروژه های دولتی که آفیسر خساس شد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوالی برام پیش اومده کیس ما برای سال ۲۰۱۳ بوده فرم n400 رو پر کردیم به همراه ۲ عدد چک به مبلغ ۷۵۰ تا که نامه رو پس فرستادن و گفتن چرا یک چک دادین ؟
حالا سوال ایجاست مبلغ کل ۷۲۵ $ هست که ۶۴۰$ برای سیتیزنی هست ویه ۸۵$ این ۸۵ رو به نام کی بزنیم ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین