موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-16 ساعت 06:35)omidooo نوشته: سلام بر همه دوستان -
بالاخره ما هم بعد ار فراز و نشیب های فراوان تونستیم به سرزمین فرصت ها برسیم . راستش کمک های زیادی از مهاجر سرا گرفتم - خب بنابراین طبیعه که بخوام به دیگر دوستان نیز تا جایی که از دستم بر میاد کمک کنم - اگه راجع به شیکاگو سوالاتی داشتید اگر بتونم حتما با کمال میل کمک خواهم کرد.
به امید موفقیت همه دوستان در هر کجا که هستن.
درود بر شما دوست عزیز:
ما هم اگه خدا بخواد برای 4 جولای به مقصد شیکاگو بلیط گرفتیم . شما برای اقامت چکار کردین ؟ هتل هستین یا آپارتمان اجاره کردین؟ رزرو یا ...../
اگه یکسری اطلاعات دراین باره بدین خیلی ممنون میشم .
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
دوستان عزیز من خیلی دنبال یه منطقه ای در آمریکا میگردم که تابستان خنک و زمستان سرد داشته باشد همچنین از لحاظ هزینه زندگی و پیدا کردن کار مشکلاتش کمتر باشه که بعد از کلی تحقیق شیکاگو رو یافتم که متاسفانه طبق نوشته دوستمون kavoshgarnet هوای شرجی اون رو هم میشه با چالوس مقایسه کرد.
دوستان اگر پیشنهادی دارند ممنون میشم.(((البته بجر الاسکا (: )))
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
آقای تئودن عزیز به سیاتل هم فکر کن . نمیدونم کسی چرا اصلا سیاتل رو معرفی نمیکنه !
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، ما ایشالا ۱۰ جولای عازم شیکاگو هستیم . می خوام برای ۱ ماه اونجا خونه کرایه کنم . کجا رو پیشنهاد می دین داخل شهر سمت شمال شرقی که ارزون هم باشه ؟
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
2012-06-13 ساعت 07:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-22 ساعت 06:39 توسط Omidooo.)
عالي بود.... موفق باشيد...
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-13 ساعت 09:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-22 ساعت 06:41 توسط Omidooo.)
امید عزیز :
اینقدر اطلاعاتتون خوب و مفید بود که لازم دیدم در پست جداگانه ازتون تشکر کنم.
اگه در رابطه با کلاسهای رایگان زبان , وضعیت کار و ثبت نام در دانشگاههای اونجا هم اطلاعاتی بدست آوردید خیلی ممنون میشم به اشتراک بزارید.
مشتاقانه منتظر دیگر تجربیات و راهنمائیهاتون هستم.
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
موضوعها: 1
رتبه:
47
1 تشکر در 0 ارسال
2012-06-13 ساعت 09:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-22 ساعت 06:41 توسط Omidooo.)
[/quote]
امید عزیز :
اینقدر اطلاعاتتون خوب و مفید بود که لازم دیدم در پست جداگانه ازتون تشکر کنم.
اگه در رابطه با کلاسهای رایگان زبان , وضعیت کار و ثبت نام در دانشگاههای اونجا هم اطلاعاتی بدست آوردید خیلی ممنون میشم به اشتراک بزارید.
مشتاقانه منتظر دیگر تجربیات و راهنمائیهاتون هستم.
[/quote]
مهدی جان سلام
راستش اول کنجکاوم بدونم کارت چی شد؟ میدونم ویزا گرفتی ولی یادمه در مورد مسئله دیگه ای با هم حرف زده بودیم . اگه مایل بودی برام پیغام خصوصی یا ایمیل بذار.
دوم اینکه اطلاعاتی دارم ولی اگه اجازه بدی میخوام تکمیل تر بشه بعد پستی در این مورد بذارم .
ولی همین قدر فعلا بگم که اگه زبانتون خوب باشه راحت تر میشه کار گیر آورد که من با لطف خدا گیر آوردم .
کلاس زبان هم رایگانه - اونم میرم .
موفق باشی
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
اینطور که من از راهنماییهای دوستان و مطالعات خودم فهمیدم، سیستم حمل و نقل عمومی شیکاگو از این نظر خوبه که تقریبا همه جای شهر اتوبوس هست و حمل و نقل ریلی هم که دور از راه بندانه توی اکثر نقاط شهر (نه فقط داون تاون) در دسترسه. لطفا اگر اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید.
حالا سؤال بنده اینجاست که شهرهای دیگری که وضعیت مشابه یا بهتری دارند رو اگر ممکنه نام ببرید. ریتینگ پابلیک ترنسپورت روی اینترنت منبع خوبی نیست چون حتی فراوان بودن تاکسی رو هم لحاظ کرده. نظر بنده بیشتر ترنسپورت عمومی ارزانتر ریلی و اتوبوسی است (مخصوصا قطار و مترو). از بین شهرهایی مثل سن دیگو، سیاتل، پورتلند، سن فرانسیسکو کدام شرایط مشابهی از این نظر با شیکاگو دارند؟ شهر دیگری هم اگر مد نظرتون هست لطفا بفرمایید (به غیر از نیویورک و واشنگتن دی سی)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما حدود 1 ماه توي شهر Aurora (نزديك شيكاگو) بوديم و گرين كارت و سوشال رو گرفتيم و برگشتيم. الان 2 هفته اي هست كه اومديم ايران. به اميد خدا طي چند ماه آينده مجددا مي ريم كه بمونيم. به طور كلي من و همسرم از اونجا خوشمون اومد. مردم خيلي خونگرم و خوبي داره و ايراني هاش هم خيلي خوب هستن و كمك زيادي به ما كردن. هوا هم از تهران خنك تر بود به نظر مي رسه كه زمستون هاي خيلي سردي داشته باشه ولي كلا مردم اونجا با زمستون هاش خيلي مشكلي نداشتن و مي گفتن كه فقط حدود 2 الي 3 هفته خيلي خفن سرد ميشه. به هر حال اگه سوالي باشه در خدمت دوستان هستم.
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
کارنت شدن: 2011 ِDecember
مصاحبه: Jan 2012
دریافت کلیرنس: Feb 2012
دریافت ویزا: 12 April
ورود به امريكا : 26 April
هزینه ها: 5/5 ميليون تومان