موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-08 ساعت 12:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-08 ساعت 12:32 توسط shahab2012.)
(2012-07-08 ساعت 03:18)kavoshgarnet نوشته: (2012-07-07 ساعت 09:00)shahab2012 نوشته: دوستان عزيز شيكاگويي
حالا كه پرچم شيكاگو بالاست ممكنه در مورد بيمه پزشكي اطلاعاتي بديد؟
من و همسرم بعد از 1 ماه كه شيكاگو (Aurora) بوديم، اومديم ايران كه بار و بونه رو ببنديم و بياييم شيكاگو.
همسر من باردار هست و به اميد خدا 5 ماه ديگه كوچولوي ما به دنيا مياد. هزينه هاي پزشكي اونجا من رو نگران كرده و ممكنه كه تو اين مدت هم نتونم كار پيدا كنم كه از طريق كار بيمه بشيم.
حالا اگه كسي اطلاعاتي داره كه مي تونه در اين زمينه كمك كنه، لطفا اطلاع بده. ثواب داره!
احتمال پیدا کردن کاری که بیمه پزشکی هم داشته باشه به قول خود شما خیلی کمه و روش نباید حساب کرد. من برای هزینه بیمه از یک شرکت پرسیدم که گفت از دویست دلار شروع می شه و نپرسیدم که این بیمه چه چیزهایی را پوشش می ده. به نظر من شما درباره خدمات پزشکی و بیمه هایی که رایگان یا با قیمت خیلی ارزان و با پوشش خوب برای بچه در راه هست تحقیق کنید. معمولا اینگونه بیمه ها توسط بیمارستانها و کامیونیتی سنترهای محله مورد اقامت داده می شه و بودجه اش را دولت تامین می کنه و قیمتش هم به درآمد شما بستگی داره.
از لینک زیر مکانهای ارائه اینگونه خدمات پزشکی را با توجه به آدرس فعلی یا آینده، پیدا کنید:
پیدا کردن مراکز ارائه خدمات بهداشتی ارزان و رایگان در محدوده شما
در آدرس بالا ادرس دقیق خود را وارد کنید و مراکز بهداشتی ارزان یا رایگان محدوده خود را بیابید.
از لینک زیر روش گرفتن بیمه درمانی مناسب و با توجه به درآمد شما و مکانهای نزدیک به محل خود را پیدا کنید.
برای گرفتن بیمه درمانی متناسب با درآمد
دوست عزيز خيلي خيلي ممنون از جواب كاملي كه داديد
ما زماني كه امريكا بوديم توي يه بيمارستان فرمي به ما دادن كه جديدا فهميدم بيمه خدمات درماني مخصوص مادران باردار و بچه ها هست كه بر اساس ميزان درآمد افراد حق بيمه دريافت مي كنه.
اين سايتش هست شايد براي بقيه دوستان هم مفيد باشه :
www.allkids.com
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
کارنت شدن: 2011 ِDecember
مصاحبه: Jan 2012
دریافت کلیرنس: Feb 2012
دریافت ویزا: 12 April
ورود به امريكا : 26 April
هزینه ها: 5/5 ميليون تومان
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
2012-07-08 ساعت 22:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-08 ساعت 22:45 توسط schaghayegh.)
(2012-07-08 ساعت 21:54)kavoshgarnet نوشته: (2012-07-08 ساعت 21:43)zaherbin نوشته: ممنون آقای کاوشگر.
دشمن منظورم نیست خواستم شوخی کنم.
راستی این دوره هایی که عرض میکنید مصداقش همین
Associate In Applied Science Degrees and Certificates
هست؟!
http://ccc.edu/SiteAssets/Lists/Narrativ...202011.pdf
از نظر مدرک و شغل چطوری هست؟
(خیلی دوست دارم برنامه دوم پنج سالمو درس بخونم)
توی این سیتی کالج ها فقط زبان قبل از دوره کالج رایگانه و بقیه برنامه هایشان پولی هستش. Associate
گواهی ها و مدارک تحصیلی این کالجها خیلی معتبره
kavoshgarnet عزيز، آيا اين دوره هاي كلاس زبان در همه ي ايالتها هست؟ شما با چه عنواني سرچ كرديد؟؟ و اينكه طول تكميل اين دوره ها چقدره؟ يعني چند ماه؟
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-10 ساعت 10:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-10 ساعت 10:35 توسط shahab2012.)
(2012-07-10 ساعت 09:42)omidooo نوشته: دوستان گرامی
بازم سلام
راستش خیلی دلم میخواد معایب شیکاگو رو هم بنویسم تا دوستان دید بازتری داشته باشند.
ولی خب خدایی تا حالا چیزی پیدا نکردم. شاید بشه آب و هوای شیکاگو رو یکی از معایب دانست
اونم به این دلیله که زیاد ثبات نداره. یه روز سرد و یه روز گرم.
ولی خب از مارچ تا ژولای که الان اینجام آب و هوا عالی بوده . بهاری بهاری . البته یکی دو روز در اوایل در حد
7 یا 8 درجه سانتی گراد شد و سه چهار روز پیش تا 40 درجه هم رفت.
سرماش هم که میگن سرماست. تا حالا که تجربش نکردم.
خب تو این پست میخوام چیزای خیلی جزیی اما کاربردی و شاید خیلی مهم رو براتون توضیح بدم.
حتما تا حالا واقف شدید که در شیکاگو نیازی به ماشین شخصی ندارید. خب پس باید از وسائل حمل و نقل عمومی استفاده کنید.
ولی من این کارو نکردم . یه فکر بهتر داشتم که تا حالا خیلی خیلی جواب داده.
من در سه یا چهار روز اول که شرایط رو سنجیدم دیدم اینجا دوچرخه بهترین گزینه است.
پس سریع رفتم 120 دلار یه دوچرخه کوهستان خیلی شیک خریدم. دلایلم هم اینا بود:
1- اولا اینکه هزینه حمل و نقل نمیدم. پس حداکثر در ماه اول پول دوچرخه رو در میارید.
2- اگه بخوام همزمان از حمل و نقل عمومی هم استفاده کنم برام میسره . چون دوچرخم رو تا حالا چند باری در جای مخصوصی که در اتوبوس ها تعیین شده قرار دادم
ولی تا حالا باهاش مترو نرفتم ولی اونم امکان پذیره.
3- ورزش و تفریح هم هست.
4- از اونجایی که شیکاگو تخته پس خستگی هم نداره.
5- برا خرید هم یه کوله پشتی میندازم و میرم خرید.
6- با شهر بیشتر اشنا میشدید و اسم خیابون ها بیشتر در ذهن میمانند.
7- تنبلی هم تقریبا از بین میره چون شما اگه وسیله ( حالا چه دوچرخه یا ماشین ) نداشته باشید احتمال اینکه پاشید و برید 1 یا 2 مایل اونور تر و یه کاری انجام بدید خیلی کم خواهد بود.
فقط اگه بخوام با دوچرخه برم downtown چیزی حدود 30 دیقه باید رکاب بزنم . که اونم هم فاله هم تماشا چون میندازم پیست کنار دریا و حالشو میبرم.
راستش این ایده ی استفاده از دوچرخه از ایران تو ذهنم بود چون یه زمانی خوره ی دوچرخه سواری بودم . تو ایران یه دوچرخه داشتم که سال 78 نزدیک به 300 هزار تومن پولش رو داده بودم ( یه giant زرشکی بود که دهن همه رو باز میکرد) .یه پژو II کورسی آبی هم داشتم که اونم باحال بود. تا دلتون هم با دوستان با دوچرخه کوه میرفتیم. خب سرجمع که حساب کردم دیدم پس بهترین کار اینه که دوچرخه بگیرم .
حالا مطلبی هم در مورد پارک ماشین
در شیکاگو شما میتونید ماشین هاتون رو در کوچه ها و به صورت مجانی پارک کنید.فقط باید جا پارک گیرتون بیاد که سخت نیست.البته باید حواستون باشه که در روزهای خاصی در بعضی کوچه ها پارک کردن ممنوع میشه . خب شما هم میرید یه جای دیگه که اون روز ممنوع نیست پارک میکنید. اونطور که شنیدم امکان پارک ماشین در کوچه ها در شهرهایی مثله تورنتو کانادا و بعضی از جاهای کالیفرنیا میسر نیست.
اگه هم بخواهید میتونید از پارکینگ های عمومی استفاده کنید .که هزینش بستگی به منطقش داره. که تا جایی که شنیدم از 100 دلار شروع میشه الی ماشالا.
در مورد بنزین هم همانطور که کاوشگر عزیز هم گفت اینجا بنزین گالنی تقریبا 4 دلاره با کمی نوسان ( هر گالن 3.6لیتر)
فکر کنم اینا مسائل ریز اما در عین حال بسیار کاربردی هستند .
اینم عکس دوچرخم که از تارگت خریدمش. تو سایتش برید انواع و اقسام فراوان دوچرخه رو میتونید ببینید.
موفق باشید
آقا خيلي ممنون از مطبي كه نوشتي
ولي استفاده از دوچرخه فكر كنم فقط 4 الي 5 ماه در سال امكانپذير باشه و بعد كه هوا سرد شد بايد دوباره بري سراغ اتوبوس و مترو.
راستي عكس دوچرخت رو نتونستم ببينم. نمي دونم مشكل از گيرندس يا فرستنده؟
موفق باشي
2012AS00018XXX
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-10 ساعت 11:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-10 ساعت 11:14 توسط shahab2012.)
اميد جان سلام
سايت تارگت فيلتره! (مي دوني كه خيلي سايت غير اخلاقييه اين تارگت). مي خواستم عكس دوچرخه خودت رو ببينم كه نشد.
اون موقع كه اونجا بوديم هر وقت بي كار مي شديم مي رفتيم فروشگاههاي مختلف من جمله تارگت. براي خريد و البته وقت كشي جاي خوبيه.
راستي يه سوال داشتم از هزينه اجاره. توي شيكاگو ارزونتره يا حومه شيكاگو مثل Aurora يا surar grove ؟ ما به اميد خدا دو ماه ديگه داريم مياييم. يه نمه اجاره ها بالا مي زنه (شايد بشه اين موضوع رو يكي از بدي هاي شيكاگو در نظر گرفت).
2012AS00018XXX