موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-07 ساعت 14:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-10 ساعت 18:51 توسط kourosh2011.)
با برداشتی که من از صحبت های اساتید کردم اینطور متوجه شدم اگه بخواهی کار تحقیقاتی انجام بدی کافیه که اینجا تجربه اش رو داشته باشی و تو چند تا پروژه تحقیاتی با موش ها! سر و کله زده باشی و روش تحقیق رو عملی بلد باشی و بهتره اینه که تو چند تا از مجله های درس حسابی کار تحقیقاتی ات چاپ شده باشه و شانس بیاری یه استاد هندی بنگلادشی چیزی اونور پیدا کنی و باهاش مکاتبه کنی تا بتونه یه جا معرفی ات کنه و مشغول بشی، در اینصورت همون ترجمه مدارک پزشکیت کفایت میکنه و نیازی به ثبت نام تو یو اس اف ام چی و این قرتی بازی ها!! نیس!
حالا درس متوجه شدم یا خیر ؟؟
در ضمن این کار تحقیقاتی که اونجا مشغولش میشی موقته؟ یا میشه روش حساب کرد و یه عمر باهاش زندگی کرد؟ حقوقش بخور نمیره و در حد تکنسین بهت حقوق میدن و یا مثلا حقوقت در حد همونیه که پزشک عمومیه و یو اس ام ال ای گذرونده و حالا تخصص درپیت هم گرفته و اونجا کار تحقیقاتی میکنه ( حالا یه خورده اینور اونور هم اشکالی نداره ها! ) خلاصه به کارت حقوق میدن یا به مدرکت؟
در مجموع میخواستم بدونم اونقد ارزش داره که آدم بکوبه یو اس ام ال ای رو پاس کنه و یه تخصص حداقلی بگیره و چند سال از باقی مانده عمرشو بیشترتر تلف کنه ؟ و تازه در اونصورت حقوقش خیلی هم با اونی که فقط با کار تحقیقاتی اموراتش میگذره فرقی نداشته باشه ؟
باز هم خیلی ممنون
بچه ها یادتون نره هرکدوم از مهاجرسرایی های گل رفت اونور آب برای کار تحقیقاتی سعی کنه دست بقیه بچه ها رو هم یه جوری بند کنه . طبق همون قانون ایزد و بیابان و دجله !! حتما اینجوری خودش زودتر موفق میشه و به اون چیزایی که دلش خواسته میرسه.
باز هم تشکر از همه
شماره کیس: *****ANK20058
کنسولگری: آنکارا
نوع ویزا: خانوادگی F3
تاریخ مصاحبه: January 2012
تاریخ دریافت کلیرنس: March 2012
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به امریکا:
تعداد افراد: 3
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک، بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است !!!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از علی آقای گل و اطلاعات خیلی مفیدشون که با باز کردن مطلب خیلی از ابهامات رو برامون روشن کردند
خب با این حساب باید کمربندهارو بست و تخت گاز کوبید واسه یو اس ام ال ای
از اون عزیزانی که این امتحان رو پاس کردن یا از نزدیک شاهد پاس کردنش بودن! میخواستم بپرسم استپ های آخری که امتحانات عملیه برای کسی که رشته حداقل رو میخواد خیلی سخت نیس ؟ یعنی در حد شکستن شاخ غول! یا با یه کم فشار آوردن و تمرین و درس خوندن میشه پاس کرد و تو رشته حداقلی قبول شد؟ حالا فرض میکنیم استب های تئوری رو با حداقل نمره پاس کردیم !!
آخه بابا خیلی وقته از فارغ التحصیلی ماها گذشته و تو این مدت لای کتابا رو باز نکردیم و درس خوندن به زبان اصلی! اونم با کرایه خونه و کرایه مطب و زن و بچه خیلی سخته یعنی نمیشه کار و زندگی رو ول کرد و رفت نشست کتابخونه و بکوب خوند باید همینجوری همراه با کار و زندگی درس خوند.
دوستان روحیه بدن!
با تشکر مجدد از همه عزیزان
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به امریکا:
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-11 ساعت 13:26)SH1A2R3 نوشته: (2011-09-10 ساعت 23:42)ali_kuchulu نوشته: (2011-09-10 ساعت 22:31)SH1A2R3 نوشته: دوست عزیز اولا اون شخصی که میگین فوق هست ولی با تخصص رفته دوما حقوق خیلی خوبی هم بهش میدن.لطفا ندانسته اطلاعات غلط ندین.
دوست گرامی، توجه شما را به دو نکته جلب میکنم:
اول اینکه ما همه "پزشک عمومی" هستیم و شرایط ما با این فرد خاص قابل مقایسه نیست.
دوم اینکه در حال حاضر اگر کسی بدون گذراندن امتحان USMLE قصد رفتن به آمریکا برای کار تحقیقاتی داشته باشد حتی پزشک هم محسوب نخواهد شد و بنابراین قاعدتا در حد تکنیسین معمولی حقوق و مزایا خواهد داشت.
گذشته از اینها باید در نظر داشته باشیم که هرگز نمیتوان به صرف خوب حقوق گرفتن "یک" - و فقط یک نفر - با مدرک فوق تخصص، آنهم در حالتی که اصلا از شرایط رفتن و مشغول به کار شدن آن فرد هیچ اطلاعاتی نداریم ، در یک انجمن که مطالب آن را همه ی مراجعین بدون هیچ محدودیتی میخوانند بگوییم "بچه ها بزنین بریم تو آمریکا به پزشکا برای کار تحقیقاتی خوب حقوق میدن!" چون بطور قطع و یقین هرگز اینطور نیست و واقعیت این است که حقوق خوب گرفتن فقط یک فردخاص را نمیتوان به صورت "احتمالا به همه حقوق خوبی میدهند" تعمیم داد.
حداقل شخص من همیشه سعی میکنم هرگز اطلاعات گمراه کننده و غلط ارائه نکنم و فقط چیزی که بر خودم مسلم شده باشد و مطمئن باشم اطلاعات درستی است را ارائه میکنم. در عین حال همانطور که قبلا هم گفتم، همه ی ما در حال رفع نقایص اطلاعاتی یکدیگر هستیم بنابراین اگر به نظرتان اطلاعات من اشتباه است با روی باز منتظر اصلاح آن هستم و از شما یا هرکسی که نقایص اطلاعاتی من را رفع کند برای همیشه سپاسگزار خواهم بود.
این دکتری که شما میفرمایید از دوستان بسیار صمیمی من هستن و من از کل قضیه رفتن و مشغول به کار شدن ایشون اطلاع کامل دارم.
دوست عزیز SH1A2R3 من هم با نظر علی عزیز موافقم بحث و صحبت ها و رد و بدل کردن اطلاعات در اینجا به طور کلی است و فرد با اطلاعات علمی متوسط و شرایط متوسط مد نظره و صحبت از افراد خاص با شرایط خاص نیست خب معلومه که ممکنه حتی یک پزشک عمومی که یکی از بستگانش رئیس بیمارستان معروفی در امریکا است و از شرایط خاصی برخورداره بتونه شغل و درآمد خوبی داشته باشه ولی این موضوع قابل تعمیم نیست.
در هر صورت خوشحال میشم اگه با اون آشنای خود هنوز مکاتبه دارید برای برو بچه هایی که اینجا هستند و مایلند تا آمدگی برای امتحان یو اس ام ال ای و گرفتن یک تخصص در امریکا، مشغول به کار شوند راهنمایی بگیرید و اگر اطلاعات دقیقی از میزان حقوق و شرایط کاری افراد با مدرک پزشک عمومی در کار تحقیقاتی دارید در اختیار سایر دوستان قرار دهید.
به نظر من با حقوق ماهی هفت هشت هزار دلار شاید ارزش داشته باشه آدم خودش رو به کار تحقیقاتی راضی کنه ولی با شرایط کمتر باید قیدشو بزنه و گیر بده به تخصص و امتحانات یو اس ام ال ای.
با تشکر مجدد از همه عزیزان
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به امریکا:
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه ی دوستان: من دانشجوی سال چهارم پزشکی هستم از الان میخوام برنامه ریزی کنم به محض فارغ التحصیلی در امتحان usmle شرکت کنم. لطفا راهنمایی کنید که چه کار باید بکنم چگونه باید از الان بخونم و چه کارهایی لازمه انجام بدم تا دیر نشده؟؟؟ممنووونم از همه ی دوستنی که مرا راهنمایی میکنن
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی. آقا ما راهی شدیم. ویزا مون رو گرفتیم. (برنده لاتاری بودیم) ببخشین که یه مدت نبودم. سئوالی باشه در خدمتم. ما تا یک ماه دیگه پرواز می کنیم اون طرف. سعی می کنم از اون طرف اطلاعات موثق تری در اختیار بذارم.
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Salam emtehane step1 usmle ro mishe ghabl az fareghotahsili dad? Baraye sabtenam lazem nist madrake fareghotahsili dashte bashi? Man daneshjuye sale 4 hastam va mikham dar emtehan sherkat konam ,kollan pishnahadetun dar morede zamane dadane usmle che moghast?
Mamnoon az rahnamaiitun
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-16 ساعت 12:25)یاشار و ماری نوشته: سلام به همگی. آقا ما راهی شدیم. ویزا مون رو گرفتیم. (برنده لاتاری بودیم) ببخشین که یه مدت نبودم. سئوالی باشه در خدمتم. ما تا یک ماه دیگه پرواز می کنیم اون طرف. سعی می کنم از اون طرف اطلاعات موثق تری در اختیار بذارم.
ارادتمند
یاشار و ماری
سلام و یه عالمه تبریک
خیلی خوشحال شدم که بلاخره پیگیری هاتون نتیجه داد و مزد زحماتتون رو گرفتین
زمانی که اونجا هستین اگه کاری اینجا داشتین در خدمتیم
با آرزوی شنیدن خبرهای موفقیتهاتون تو کشور آرزوها
موفق شاد و تندرست باشید
به امید دیدارتون همون ورا
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به امریکا: