موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامی، در این مورد در همین انجمن پیش تر صحبت شد و متاسفانه حق با شماست. ما ایرانیها ، هموطنانمون رو بیشتر به چشم "رقیب" نگاه میکنیم تا به چشم هموطن!
اکثر ما اطلاعاتمون رو به ناچار از فاروم های هندی و پاکستانی به دست میاریم چون هیچ تشکل مشخصی برای ایرانیها در مورد امتحان و مهاجرت و ... وجودنداره. در واقع خود من که فکر میکنم مهاجرسرا اولین جاییه که میشه در مورد مهاجرت پزشکان و مراحلش و امتحان و ... اطلاعات نسبتا موثق و قابل اعتمادی کسب کرد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-22 ساعت 20:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-22 ساعت 20:33 توسط massoudmortazavi.)
دوستانی که علاقمند به تهیه انواع کتب پزشکی مربوط به usmle می باشند می تونن با ایمیل بنده مکاتبه کنند. انواع کتب و ویدیوهای usmle و کلیه کتب در زمینه پزشکی!
ممنون
massoud6277486@gmail.com
راستی دوستان در مورد lecture video usmle 2010 باید یه توضیح برای اونایی که تازه به دنبال اون رفتن بدم. لکچر ویدیو های 2010 نسبت به 2007 از کیفیت خیلی بالاتری برخورداره. حجم اون اگه اشتباه نکنم یا 46 گیگ یا 60 گیگ میشه. فرمت اون اگه با بهترین کیفیت بخواین .f4v هستش. این فرمت با نرم افزار adobe player باز میشه. کیفیت عالی و حجم هرکدوم از فیلمها نسبتا بالاست.
حجمش دقیقا یادم نیست به این خاطر شرمنده.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همکاران گرامی. یک ماهی میشود که ما در آمریکا هستیم. در طول این مدت و نیز سه الی چار ماه آخری که در ایران بودیم همه وقت ما صرف کندن از ایران و شروع زندگی تازه در اینجا شد، به طوری که بکلی از درس و ثبت نام دور افتادیم. سوالام از دوستان و همکاران این که آیا ثبت نام برای امتحان usmleاز آمریکا مشکلی ایجاد میکند یا نه؟
و دوم اینکه نظرتان در مورد کلاسهای حضوری کاپلان چیست؟ و اصلا چنین کلاسی وجود دارد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام،
من تا حالا در گیر و دار مصاحبه و کلیر و ... بودم، تازه این توپیکو پیدا کردم. به امید خدا یا علی رو بگیم و برای دهمین بار خوندن واسه امتحانات جامع رو آغاز کنیم!! من یکم تو پست ها میچرخم بعدش میام تو توپیک. به امید بهترین نتایج. شاید با وعده های عمو حسین، امکان تحصیل تو رشته های بهتر هم باشه. کما اینکه چند تا از دوستای من تو این سالها رادیولوژی match شدن، و یکیشون هم ارتوپدی! به امید موفقیت همه همکارای عزیزم.
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه همکارن عزیز
بعد از مدتها این تاپیک بالاخره یکی دو کامنتی به خودش دید . از دوستمون یاشار هم که خبری نبود . درسته که همه روشهای مختلفی به ذهنمون می رسه ولی باز گذاشتن راههای مقابل کار عاقلانه ای هست .بیایین روی تجربه ها وکارهای که باید بکنیم بحث کنیم شاید مفید تر باشه .
مسله ای که من باهاش الان مواجه شدم ثبت نام برای امتحان هستش که با توجه به مشگلات بانکی نمی دونم چطوری می شه از ایران برای امتحان ثبت نام کنیم ؟ چون حسابهای که توی ا م ر ی ک ا هست با استفاده از اونها از ایران بلوک می شه . از دوستان وهمکاران اگه کسی تجربه ای اخیرا داره لطفا راهنمایی کنه .
ضمنا کتابهای استپ یک جدیدش امده و خلاصه های استپ دو هم امده . دوستان می تونین تهیه و استفاده کنین
موفقیت همه رو از خدا می خوام