2009-11-14 ساعت 00:25
به به همکار هامون هم که پیدا شدن!
ما هم که یه جوجه گرافیست هستیم!
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ارتقای نرمافزار انجمن
|
2009-11-14 ساعت 00:25
به به همکار هامون هم که پیدا شدن!
با سلام
ممنون حجت جان سایت خیلی کلاسیک و شکیل شده . فقط یه مقدار قسمتهای سفید وسط سایت یا بک گراند سفید کنتراستش بالاست اگر کمی ملایم تر بشه مثل آبی روشن فوق العاده عالیه بازم ممنون از زحماتتون . موفق و تندرست باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
2009-11-14 ساعت 02:07
(2009-11-13 ساعت 23:33)mary joon نوشته: مرسي از اينكه تم و عوض مي كني كه باعث تنوع مي شه (2009-11-14 ساعت 02:03)saeedhei نوشته: با سلام دکمه تبریک ایده خود ادمین بود و من فقط اجراییاش کردم (درسته که گرافیست نیستم اما در حد ساختن دکمه و اینها بلدم!) در مورد تغییرات پیشنهادی، لطفاً یه عکس از چیزی که به نظر شما خوب نیست بگیرید، بعد توی نرمافزاری مثل فتوشاپ تغییرش بدید به چیزی که بهتره و اینجا بفرستید تا متوجه تغییر مورد نظر شما بشم. قطعاً از پیشنهادهای خوب استقبال خواهد شد و اجرایی کردنش هم با من تشکر کنندگان: saeedhei ، mary joon ، سارا کوچولو
(2009-11-14 ساعت 02:07)Hojjat نوشته: در مورد تغییرات پیشنهادی، لطفاً یه عکس از چیزی که به نظر شما خوب نیست بگیرید، بعد توی نرمافزاری مثل فتوشاپ تغییرش بدید به چیزی که بهتره و اینجا بفرستید تا متوجه تغییر مورد نظر شما بشم. قطعاً از پیشنهادهای خوب استقبال خواهد شد و اجرایی کردنش هم با منبا سلام راستش تونستم این نمونه رو توی پینت درست کنم البته از آبی کنار سایت بر داشتم. ولی انگار کم کم چشمها به همین قالب هم عادت می کنه. در هر صورت مرسی بابت زحماتت . --> موفق و تندرست باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت. تشکر کنندگان: Parslottery ، saeedhei
2009-11-14 ساعت 08:49
سلام Hojat عزیز
بابا شاهکار کردی، میدونی عین خونه تکونی هستش، خونه تکونی گویای این نیستش که خونه ات کثیفه یا .... فقط باعث میشه بعد از چند وقت بدونی هستی، احساس تکرار نکنی. واقعا دستت برای این خونه تکونی درد نکنه.
من سوات ندارم امزا بزارم. نمیشه انگشط بزنم؟؟ په ای چه وب صاتی یه
تشکر کنندگان: saeedhei
سلام. درسته من يه کم دير رسيدم، اما منم نظرمو ميگم ديگه. خيلي عالي شده حجت جان. دستت درد نکنه. واقعاً از همه بچههايي که واسه ارتقاء اين سايت تلاش ميکنن صميمانه تشکر ميکنم. منم مثل اينايي که فقط ميان غذا رو ميخورن و ميرن، کاري به غير از تشکر از دستم بر نمياد. ببخشيد ديگه.
فقط تا بعد سه روز اومدم توي سايت، يهو شوکه شدم. اگه خواستم برم خواستگاري، واسه کسب 10 رتبه مثبت، حتماً ميگم توي سايت به اين باکلاسي عضو هستم.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا. تشکر کنندگان: saeedhei ، majid53105 ، honareirani
2009-11-14 ساعت 10:14
من امروز فکر کردم آدرس سایت رو اشتباه تایپ کردم و داشتم بر میگشتم. خیلی خوب شده ولی یه مقدار پر رنگه و باید چشمم بهش عادت کنه.
با اینحال من هم ازتون تشکر میکنم تشکر کنندگان: سارا کوچولو ، saeedhei ، honareirani
2009-11-14 ساعت 10:33
به خدا كارت عاليه اينو گفتم فقط براي بهتر شدن سايت ,اينجوري چشم و يه كم اذيت مي كنه
براي كسايي كه در روز زياد با اين سايت سر و كار دارن يكم سخته مثل خودم كه روزي چند بار به سايت سر مي زنم منظورم از كمك هم فقط در مورد انتخاب رنگه وگرنه شما كه كارتون عاليه بازم مرسي (:
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug کنسولگری:Ankara تاریخ کارنت شدن :may تاریخ مصاحبه: 17 june تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
2009-11-14 ساعت 13:39
در همون مورد انتخاب رنگ هم اگر کمکی میتونید بکنید به من پیغام بدید
2009-11-14 ساعت 19:32
چقدر خوشگل شده اینجا!!!
چند روز نتونستم بیام نت واسه همین تغییرات رو دیر دیدم تشکر کنندگان: mohsen324
2009-11-16 ساعت 18:51
سلام .من از اُپرا 10 استفاده میکنم. نمیدونم چرا وقتی دارم پیامم رو می نویسم حروف میرن تو دل هم. یعنی یک جورهایی روهم می افتن. قبلا این مشکل نبود.
فکر کنم با اینترنت اکسپلورر هم یکبار امتحان کردم همین جوری بود. وقتی پیام رو ارسال میکنم درست میشه ممنون از رسیدگی
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx دریافت نامه قبولی: جولای 2009 کنسولگری: ابوظبی ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009 کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010 دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010 مصاحبه: 20 می 2010 دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
2009-11-16 ساعت 20:07
سلام.
منم این مشکل رو دارم. وقتی دارم تایپ می کنم یهو نشانگر تایپ قاطی میکنه و میره وسط حروف تایپی قبلی تایپ میکنه!!! من از فایرفاکس 3.5 استفاده می کنم.
2009-11-16 ساعت 21:48
(2009-11-16 ساعت 18:51)sam_hash نوشته: سلام .من از اُپرا 10 استفاده میکنم. نمیدونم چرا وقتی دارم پیامم رو می نویسم حروف میرن تو دل هم. یعنی یک جورهایی روهم می افتن. قبلا این مشکل نبود. اپرا ۱۰ رو هنوز تست نکردیم. احتمال داره که نتونیم ساپورتش کنیم. مادامی که این مشکل رو بررسی میکنیم، شما لطفاً از فایرفاکس یا همخانوادههاش استفاده کنید.
2009-11-18 ساعت 12:44
با سلام
جهت اطلاع من آخرین ورژن IE رو از ماکروسافت گرفتم خیلی عالی کار می کنه و هیچ مشکلی هم ندارم . موفق و تندرست باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت. |