2009-11-18 ساعت 15:30
علتش اینه که آخرین ورژن IE بر خلاف تمام نسخههای قبلیاش بالاخره از استانداردها پشتیبانی میکنه! تمام نسخههای IE تا قبل از این آخری، در تستهای معروف رد میشدن اما این آخری از تستهای مثل ACID3 سربلند بیرون اومده
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ارتقای نرمافزار انجمن
|
2009-11-18 ساعت 15:30
علتش اینه که آخرین ورژن IE بر خلاف تمام نسخههای قبلیاش بالاخره از استانداردها پشتیبانی میکنه! تمام نسخههای IE تا قبل از این آخری، در تستهای معروف رد میشدن اما این آخری از تستهای مثل ACID3 سربلند بیرون اومده
2010-08-14 ساعت 19:47
نرمافزار انجمن مهاجرسرا به نسخه جدیدتری ارتقای یافت که تضمین کننده امنیت بیشتر انجمن، و فراهم کننده امکانات بیشتر برای کاربران و مدیران انجمن است.
در صورتی که به دنبال این ارتقا، با مشکل جدیدی در استفاده از انجمن مواجه شدهاید لطفاً در انجمن نظرات و پیشنهادات درخواست راهنمایی کنید. با احترام تیم فنی مهاجرسرا تشکر کنندگان: WIKIMAN ، Ali Sepehr ، free_free ، Hossein81 ، homeless ، OMID_R ، seravin ، سارا کوچولو ، User ، yek_mosafer ، OverLord ، frozen mind ، hasti_banoo ، pashaneco ،
2010-08-14 ساعت 19:56
میشه کمی قابلیت های جدید رو بگید ؟ مثلا گروه بندی مدیران رو داره ؟
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX دریافت نامه قبولی: May/2010/19 ارسال فرم : June 6 نامه دوم : 4 April 2011 مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011 کلیرنس : June 2011 9 دریافت ویزا : 15 June 2011 تاریخ پرواز : 8 July 2011 تشکر کنندگان: yek_mosafer ، msar
دستتون درد نگیره فکر کنم یکم سرعتش زیاد شده! اگه تو مصرفش تاثیر نذاره خوبه
حجت جون اگه یه چند تا شکلک (smiely) دیگه هم اضافه میکردی خیلی خوب میشد.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: yek_mosafer ، OverLord ،
2010-08-15 ساعت 13:23
عالی شده ... حجت جان این شکلک هایی که دوستمون free گفت بنظرم خیلی عالیه ... دست خودتو میبوسه
تشکر کنندگان: free_free ، yek_mosafer ، dreamer60 ، msar
2010-08-15 ساعت 14:08
متشکرم حجت عزیز
سایت بسیار بهتر شده! بخصوص این اواخر که کم کم داشت اذیت می کرد! تشکر کنندگان: yek_mosafer ، msar
2010-08-15 ساعت 14:18
آقا دستتون درد نکنه
سرعتش فوق العاده شده تشکر کنندگان: yek_mosafer ، msar
2010-08-15 ساعت 23:28
دستتون درد نکنه.
خیلی عالی شده. ولی فقط تنها مشکلی که من دیدم اینه که بین کسانی که تشکر کردن علامت "," نیست و اسما با هم قاطی میشن.
2010-08-16 ساعت 00:39
ایرادات مطرح شده در نوشتههای دوستان
۱) ایراد نبود کاما بین نام کاربری تشکرکنندگان رفع شد ۲) یکی از تغییراتی که در حین ارتقا داده شد حذف قابلیت استفاده از تصاویر در امضا است. این کار تعمداً انجام شد تا از امضاهای طولانی (ناشی از تصاویر بزرگ) جلوگیری شود و صفحهها برای خواندن مناسبتر شود. در حال حاضر تنها Smiley ها را میتوان در امضا استفاده کرد. ۳) شکلکهای بیشتر قبلاً هم مطرح شده بود. قبلاً هم گفتم که اگر کسی مجموع شکلک open source رایگان که با نرمافزار MyBB سازگار باشد معرفی کند، شاید بتوانیم نصب کنیم. قابلیتهای جدید قابلیتهای نسخه جدید که ماشالا زیاد است! منتها مهم ترین آنها اضافه شدن بخشی به گزینههای ناظم است به اسم «مدیریت تاخیری». با استفاده از این بخش، میتوانید تعیین کنید که فلان تاپیک یا فلان پستها بعد از X روز رویشان کاری انجام شود (مثلاً حذف شوند، قفل شوند، عدم تایید شوند و غیره) همچنان که برخی از دوستان گفتند، انجمن کمی سریع تر شده و ضمناً مصرف منابع سرور هم کمی کاهش داشته. یک قابلیت دیگه این که رتبه یا reputation دیگر فقط محدود به رتبهای که یک کاربر به کاربر دیگر (از طریق پروفایل) میدهد نیست؛ شما میتوانید به یک نوشته یک کاربر هم رتبه بدهید! البته این قابلیت را هنوز برای مهاجرسرا فعالسازی نکردهام (نیاز به دستکاری پوسته دارد). تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، OMID_R ، OverLord ، free_free ، WoroldReeve ، msar
2010-08-16 ساعت 01:10
ممنون از مدیر فنی محترم ... اون شکلک هارم من میگردم ببینم چیزی پیدا میشه یا نه ...
تشکر کنندگان: msar
2010-08-16 ساعت 01:36
واسه من موقع باز کردن تاپیک این پیام میاد
..................................... مهاجرسرا شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید. دلیل آن ممکن است یکی از موارد زیر باشد: 1. حساب کاربری شما مسدود شده و یا شما از دسترسی به این منبع محروم شده اید. 2. شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید. لطفاً به قوانین تالار مراجعه کنید و یا با مدیریت تالار تماس بگیرید. 3. حساب کاربری شما منتظر تأیید یا مدیریت است. (ارسال مجدد کد فعالسازی) 4. شما مستقیماً به این صفحه مراجعه کردید بدون اینکه از فرم یا لینک مناسب استفاده کرده باشید. شما با این نام کاربری وارد شده اید: 'Amirreza تشکر کنندگان: WoroldReeve ، msar
2010-08-16 ساعت 16:53
ممنون حجت جان
روزه بودم تنبلیم کرد کامل توضیح بدم من نمیتونم تاپیک جدید باز کنم قبلا هم میلمو تایید کردم کار خلافم نکردم تشکر کنندگان: msar
2010-08-16 ساعت 22:40
در کدوم انجمن نمیتونید تاپیک جدید بسازید؟ بعضی از انجمنها هستن که کاربرهای غیر مدیر اجازه ساختن انجمن در اونها ندارن.
|