کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
(2015-07-05 ساعت 00:15)nora-nora نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 16:21)1234560 نوشته:  ممنون از شما nora-nora جان كه توي بحث شركت ميكنيد اي كاش دوستان ديگه ام هر كدون يه نظري ميدادن. راستش سكوت اين تاپيك يكم آزار دهنده است!
ثبول دارم مشورت كردن خوبه اما با كي و چطوري ؟! والا مشورت كردن من از طريق شما و اين سايت است. همين اطلاعاتي ام كه دارم از خوندن مطالب اين سايت و uscis بدست اوردم ولي از اين جا ببعدش كه بايد وارد فاز عملياتي بشم نميدونم چيكار بايد بكنم Big Grin
راستي شما هم كيستون ويزاي eb1 است،خودتون اقدام كردين يا وكيل گرفتين؟ والا منم در به در دنبال يك وكيل خوب ميگردم اگه كسي رو ميشناسين ممنون ميشم به منم معرفي كنيد.
بله من کیسم EB1 است . من تمامی مراحل رو در صفحات همین تاپیک توضیح دادم . پیام خصوصی خود را چک کنید .

با سپاس پيغام خصوصي خود را چك كرده ولي متاسفانه نتوانستم به آن پاسخ بدهمBig Grin
براتون ايميل فرستادم ممنون ميشم چك كنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora
(2015-07-05 ساعت 00:23)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 13:03)1234560 نوشته:  سلام و عرض ادب
درباره ويزا ( EB-۱ ) سوال داشتم.
توي بخشي از اين تاپيك خوندم كه :
"این ویزا یک نوع ویزای مهاجرت است برای خارجی‌ های که از یک توانانی شگفت آور بر خوردار هستند. این توانائ میتواند در زمینهای علوم تجربی‌، هنر، آموزش و پرورش، بازرگانی و یا ورزشی باشد"
بنده شغل اصلي ام بازرگاني است. 12 تا برند آرايشي و ادكلن مشهور بين المللي دارم. تماما فورمولاسيون و از 0 تا 100 با خودم بوده از طراحي شيشه، رنگ، اسانس و ... (كه اين كار فقط در تخصص كمپاني هاي بزرگ است) يك اختراع هم با دوستانم به ثبت رسوندم كه 40% متعلق به خودم است.
علاوه بر اين چند تا طرح صنعتي هم به ثبت رسوندم.
ضمنا بنده تحصيلات آكادميك ندارم يعني دانشجوي انصرافي هستم .
با اين اوصاف اصلا اين ويزا شامل حال من ميشه و امكانش هست براي اين ويزا اقدام كرد و اميدوار بود؟
با سپاس فراوان
دوست عزیز کیس شما به نظر شخصی من بهتره روی ویزای سرمایه گذاری تحقیق کنید ولی انچه که هست در قدم اول اینه که یه فرم ده سوالی به ما داد وکیل و گفت اگر برای سه تا از این سوالها مستند قطعی داشته باشید که البته مهم این بود که شما باید در اون فیلدی که متقاضی هستید باید جزو برترین های کشور خودتون باشید و این برتری را بوسیله مثلا جوایز بین المللی چاپ در روزنامه های کثیر النتشار یا ... ثابت کنید
پولم به ويزاي سرمايه گذاري نميرسهRolleyes
چه خوب ميشه اگر اون فرم و توي سايت قرار بدين تا كساني مثل من كه نياز دارن بتونن ازش استفاده كنن.
مثلا يكي از مشكلات من اين هست كه نميدونم چطوري بايد اثبات كنم توي المپيك لندن منحصرا از برندهاي من براي گريم عوامل جشن افتتاحيه و اختتاميه استفاده كردن؟
يا اينكه بخوام بگم توي ايران به جرات از هر خانم يكي از اين مصولات براي آرايش استفاده ميكنه؟
كسي توي ايران بابت لوازم آرايش به ما لوح تقدير نميده متاسفانهBig Grin
روزنامه هاي کثیر النتشارم كه همش از ما بد ميگنTongue
گير كرديم به خدا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-05 ساعت 11:08)1234560 نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 00:23)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 13:03)1234560 نوشته:  سلام و عرض ادب
درباره ويزا ( EB-۱ ) سوال داشتم.
توي بخشي از اين تاپيك خوندم كه :
"این ویزا یک نوع ویزای مهاجرت است برای خارجی‌ های که از یک توانانی شگفت آور بر خوردار هستند. این توانائ میتواند در زمینهای علوم تجربی‌، هنر، آموزش و پرورش، بازرگانی و یا ورزشی باشد"
بنده شغل اصلي ام بازرگاني است. 12 تا برند آرايشي و ادكلن مشهور بين المللي دارم. تماما فورمولاسيون و از 0 تا 100 با خودم بوده از طراحي شيشه، رنگ، اسانس و ... (كه اين كار فقط در تخصص كمپاني هاي بزرگ است) يك اختراع هم با دوستانم به ثبت رسوندم كه 40% متعلق به خودم است.
علاوه بر اين چند تا طرح صنعتي هم به ثبت رسوندم.
ضمنا بنده تحصيلات آكادميك ندارم يعني دانشجوي انصرافي هستم .
با اين اوصاف اصلا اين ويزا شامل حال من ميشه و امكانش هست براي اين ويزا اقدام كرد و اميدوار بود؟
با سپاس فراوان
دوست عزیز کیس شما به نظر شخصی من بهتره روی ویزای سرمایه گذاری تحقیق کنید ولی انچه که هست در قدم اول اینه که یه فرم ده سوالی به ما داد وکیل و گفت اگر برای سه تا از این سوالها مستند قطعی داشته باشید که البته مهم این بود که شما باید در اون فیلدی که متقاضی هستید باید جزو برترین های کشور خودتون باشید و این برتری را بوسیله مثلا جوایز بین المللی چاپ در روزنامه های کثیر النتشار یا ... ثابت کنید
پولم به ويزاي سرمايه گذاري نميرسهRolleyes
چه خوب ميشه اگر اون فرم و توي سايت قرار بدين تا كساني مثل من كه نياز دارن بتونن ازش استفاده كنن.
مثلا يكي از مشكلات من اين هست كه نميدونم چطوري بايد اثبات كنم توي المپيك لندن منحصرا از برندهاي من براي گريم عوامل جشن افتتاحيه و اختتاميه استفاده كردن؟
يا اينكه بخوام بگم توي ايران به جرات از هر خانم يكي از اين مصولات براي آرايش استفاده ميكنه؟
كسي توي ايران بابت لوازم آرايش به ما لوح تقدير نميده متاسفانهBig Grin
روزنامه هاي کثیر النتشارم كه همش از ما بد ميگنTongue
گير كرديم به خدا
سعی می کنم بگذارم ولی موضوع اصلی اینه که عوامل انجام این نوع ویزا فقط مستندات می خواهند حتی از ما نامه رسمی از دفتر روزنامه می خواستند که تعداد روزنامه منتشره را مشخص کند که ثابت شود یک روزنامه کثیر الانتشار بوده و به هر زبونی می گفتیم که با وجود سایت های این روزنامه ها تعداد انتشارشون را اعلام نمی کنند نهایتا با بدبختی تونستیم غیر مستقیم یه نامه بگیریم تا اونها رضایت بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora ، 1234560
(2015-07-05 ساعت 10:45)1234560 نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 00:15)nora-nora نوشته:  [quote='1234560' pid='632694' dateline='1436010690']
ممنون از شما nora-nora جان كه توي بحث شركت ميكنيد اي كاش دوستان ديگه ام هر كدون يه نظري ميدادن. راستش سكوت اين تاپيك يكم آزار دهنده است!
ثبول دارم مشورت كردن خوبه اما با كي و چطوري ؟! والا مشورت كردن من از طريق شما و اين سايت است. همين اطلاعاتي ام كه دارم از خوندن مطالب اين سايت و uscis بدست اوردم ولي از اين جا ببعدش كه بايد وارد فاز عملياتي بشم نميدونم چيكار بايد بكنم Big Grin
راستي شما هم كيستون ويزاي eb1 است،خودتون اقدام كردين يا وكيل گرفتين؟ والا منم در به در دنبال يك وكيل خوب ميگردم اگه كسي رو ميشناسين ممنون ميشم به منم معرفي كنيد.
بله من کیسم EB1 است . من تمامی مراحل رو در صفحات همین تاپیک توضیح دادم . پیام خصوصی خود را چک کنید .

با سپاس پيغام خصوصي خود را چك كرده ولي متاسفانه نتوانستم به آن پاسخ بدهمBig Grin
براتون ايميل فرستادم ممنون ميشم چك كنيد.
دوست من نه ايميل و نه ارسال خصوصي دريافت نكردم
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560
دوست عزیز nora-nora
سایت به من اجازه ارسال پیغام خصوص رو نمیده!
توی پروفایل شما از قسمت ارسال یک ایمیل به nora-nora استفاده کردم و پیغام گذاشتم که ظاهرا بدستتون نرسیده چون همچین پیامی دریافت کردم:

Mail delivery failed: returning message to sender

ممنون میشم ایمیل خودتون رو برام بفرستین.

راستی بابت رتبه ام ممنون من جوونم ایشالا فعالیت میکنم وضعم که خوب شد تونستم رتبه بدم جبران می کنمTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora
javaherishoar@yahoo.com عزیز
راستش با خوندن این پست آخرت یاد یه حکایتی افتادم؛ یه بابایی میگه میخوام ننه ام و بفروشم میگن آخه مرد حسابی کی رو دیدی تاحالا ننه خودشو فروخته باشه؟ میگه خب من یه قیمتی میزارم روش تا کسی نتونه بخره ! Big Grin
حالا شده حکایت اینا نمیخوام ویزا بدن خب بگن نمیدیم چرا این همه ادا در میارن!

یادمه یه بار سردبیر همشهری اومده بود TV مجری باهاش صحبت میکرد گفت غیر از دو تا سوال هر چی بپرسی جواب میدم :

1- تیراژ روزنامه 2- میزان برگشتی

حالا بیا به اینا حالی کن بابا اینجا تهران است صدای جمهوری اسلامی ایران Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-01 ساعت 10:12)summer23 نوشته:  بچه ها کسی در پر کردن آنلاین فرم به مشکل من بر نخورده؟ کسی نیسن کمک کنه؟ من واقعا نیاز به کمک دارم. مرســــــــــی

دوست عزیز ببخشید من تازه سوال شما را دیدم برای ما کارفرما مشخص کرد و برای این موضوع علاوه بر حق الوکاله ۲۵۰۰ دلار گرفتن مثل اینکه این قانون تازه گذاشتن چون تا سالهای قبل کارفرما نمی خواستن
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان. یه سوال داشتم در مورد گزینه 3 . در خصوص مدک انتشار مقاله هایی در باره متقاضی در نشریات حرفه ای یا دیگر رسانه های گسترده.
حالا مجلاتی که کار بنده رو انتشار دادن اکثرا مجلات انلاین هستن . میخواستم بدونم که برا مجلات انلاین باید چه مدارکی رو ارایه بدیم. مثلا : تعداد بازدید کننده ؟ و یا رنکینک همان وبسایت از (Prchecker- یا رنکینگ گوگل) کافیه ؟چون اینا که تعداد انتشار مثل مجلات سنتی رو ندارن که .
پاسخ
تشکر کنندگان:
چقدر اینجا سوت و کور شده دوستانی کاراشون داره انجام میشه مراحل کار و تجربیاتشون را بگذارن ما هم استفاده کنیم لطفا
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560 ، Baharak mansouri
تقریبا تمامی کسانی که با ویزای EB1 هستند با کلیرنس و مراحل اداری برخورد خواهند داشت .تعدادی از بچه ها رفتند و تعدادی مراحل کلیرنس رو میگذرونند.
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560 ، Atis
نورا جان بازم به شما که مثل من هر روز به اینجا هم یکسری میزنید من با توجه به پست هایی که گذاشته بودید برداشتم این بود که پروسه کاری شما با اشتباه وکیل به بن بست رسیده درسته؟ البته امیدوارم که اینطور نباشه، حق با شماست Nezhla ,atis ویزاهاشون درامده و باعث خوشحالی هست البته من خبر را از تاپیک های دیگه دیدم برای همین خواهش کردم با توجه به اینکه نوع ویزاشون eb1 بوده مراحل و تجربیاتشون را در اختیار بگذارن که فکر کنم مشغله دم رفتن بهشون فرصت نمیده انشالله اگه ما به این مرحله رسیدیم سعی می کنیم این کار را بکنیم که از تکرار مکررات برای دیگران جلوگیری بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560 ، nora-nora ، Atis
ما که فعلا اندر خم یه اتوبان گیر کردیم همه تو کوچه گیر می کنن ما تو اتوبان نمی دونم چرا همچنان فرم DS من رو سایت not available مونده چیزی که همه راحت بعد از پرداخت ویزا فی ظاهرا براشون در دسترس قرار می گیره پر می کنند حالا ما توش گیر کردیم حالا تازه به خان کلیرنس نرسیده تا حالا دو ماه بعد از اپروو شده که ما هنوز نتونستیم فرم ها را بفرستیم و می گن سایت مشکل داره از هفتم جولای تا حالا هم دیگه هیچ نشانی از هیچ حرکتی برای رفع مشکل نیست و جناب NVC فقط یه پیغام عذرخواهی گذاشتن برای خالی نبودن عریضه ببینین ما تازه کجا می خواهیم بریم سیزده بدر
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560 ، nora-nora
(2015-07-26 ساعت 11:28)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  نورا جان بازم به شما که مثل من هر روز به اینجا هم یکسری میزنید من با توجه به پست هایی که گذاشته بودید برداشتم این بود که پروسه کاری شما با اشتباه وکیل به بن بست رسیده درسته؟ البته امیدوارم که اینطور نباشه، حق با شماست Nezhla ,atis ویزاهاشون درامده و باعث خوشحالی هست البته من خبر را از تاپیک های دیگه دیدم برای همین خواهش کردم با توجه به اینکه نوع ویزاشون eb1 بوده مراحل و تجربیاتشون را در اختیار بگذارن که فکر کنم مشغله دم رفتن بهشون فرصت نمیده انشالله اگه ما به این مرحله رسیدیم سعی می کنیم این کار را بکنیم که از تکرار مکررات برای دیگران جلوگیری بشه
من با اشتباه و کلاهبرداری انان سه بار ریجکت شدم و تا عالی ترین دادگاه واشنگتن در سه مرحله شکایت رو کشوندم تا پارسال که با وکیل فرزاد صحبت کردم و دوباره از اول شروع کرده و ده روزه اپروو شدم ولی بقول شما هنوز اینجام . تمام وسایلمو جمع کردم چمدونامو بستم ولی خبری از کلیر نیست که نیست . من دچار بیماری مهاجر سرا و سیس چک شدم برای شما هم پیش میاد نگران نباشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560 ، NGNJ ، Atis
(2015-07-26 ساعت 20:35)nora-nora نوشته:  
(2015-07-26 ساعت 11:28)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  نورا جان بازم به شما که مثل من هر روز به اینجا هم یکسری میزنید من با توجه به پست هایی که گذاشته بودید برداشتم این بود که پروسه کاری شما با اشتباه وکیل به بن بست رسیده درسته؟ البته امیدوارم که اینطور نباشه، حق با شماست Nezhla ,atis ویزاهاشون درامده و باعث خوشحالی هست البته من خبر را از تاپیک های دیگه دیدم برای همین خواهش کردم با توجه به اینکه نوع ویزاشون eb1 بوده مراحل و تجربیاتشون را در اختیار بگذارن که فکر کنم مشغله دم رفتن بهشون فرصت نمیده انشالله اگه ما به این مرحله رسیدیم سعی می کنیم این کار را بکنیم که از تکرار مکررات برای دیگران جلوگیری بشه
من با اشتباه و کلاهبرداری انان سه بار ریجکت شدم و تا عالی ترین دادگاه واشنگتن در سه مرحله شکایت رو کشوندم تا پارسال که با وکیل فرزاد صحبت کردم و دوباره از اول شروع کرده و ده روزه اپروو شدم ولی بقول شما هنوز اینجام . تمام وسایلمو جمع کردم چمدونامو بستم ولی خبری از کلیر نیست که نیست . من دچار بیماری مهاجر سرا و سیس چک شدم برای شما هم پیش میاد نگران نباشید.

خیلی خیلی خوشحالم که اولین خان را سپری کردید ایشالا بقیه مراحل هم به خوبی طی میشه شما فرم dsرا پر کردین؟مشکلی از بابت باز شدنش نبود؟
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560 ، nora-nora
راستی متاسفانه منم مبتلا به این وسواس شده ام و دیدن پیغام سایت سیس شدیدا به اعصابم فشار میاره وهر بار تصمیم می گیرم که دیگه اصلا بهش فکر هم نکنم تا هر وقت درست شد حتما خود وکیل خبر بده ولی نمی تونم
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560 ، Atis ، nora-nora

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان