موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان. یه سوال داشتم در مورد گزینه 3 . در خصوص مدک انتشار مقاله هایی در باره متقاضی در نشریات حرفه ای یا دیگر رسانه های گسترده.
حالا مجلاتی که کار بنده رو انتشار دادن اکثرا مجلات انلاین هستن . میخواستم بدونم که برا مجلات انلاین باید چه مدارکی رو ارایه بدیم. مثلا : تعداد بازدید کننده ؟ و یا رنکینک همان وبسایت از (Prchecker- یا رنکینگ گوگل) کافیه ؟چون اینا که تعداد انتشار مثل مجلات سنتی رو ندارن که .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر اینجا سوت و کور شده دوستانی کاراشون داره انجام میشه مراحل کار و تجربیاتشون را بگذارن ما هم استفاده کنیم لطفا
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
تقریبا تمامی کسانی که با ویزای EB1 هستند با کلیرنس و مراحل اداری برخورد خواهند داشت .تعدادی از بچه ها رفتند و تعدادی مراحل کلیرنس رو میگذرونند.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
نورا جان بازم به شما که مثل من هر روز به اینجا هم یکسری میزنید من با توجه به پست هایی که گذاشته بودید برداشتم این بود که پروسه کاری شما با اشتباه وکیل به بن بست رسیده درسته؟ البته امیدوارم که اینطور نباشه، حق با شماست Nezhla ,atis ویزاهاشون درامده و باعث خوشحالی هست البته من خبر را از تاپیک های دیگه دیدم برای همین خواهش کردم با توجه به اینکه نوع ویزاشون eb1 بوده مراحل و تجربیاتشون را در اختیار بگذارن که فکر کنم مشغله دم رفتن بهشون فرصت نمیده انشالله اگه ما به این مرحله رسیدیم سعی می کنیم این کار را بکنیم که از تکرار مکررات برای دیگران جلوگیری بشه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ما که فعلا اندر خم یه اتوبان گیر کردیم همه تو کوچه گیر می کنن ما تو اتوبان نمی دونم چرا همچنان فرم DS من رو سایت not available مونده چیزی که همه راحت بعد از پرداخت ویزا فی ظاهرا براشون در دسترس قرار می گیره پر می کنند حالا ما توش گیر کردیم حالا تازه به خان کلیرنس نرسیده تا حالا دو ماه بعد از اپروو شده که ما هنوز نتونستیم فرم ها را بفرستیم و می گن سایت مشکل داره از هفتم جولای تا حالا هم دیگه هیچ نشانی از هیچ حرکتی برای رفع مشکل نیست و جناب NVC فقط یه پیغام عذرخواهی گذاشتن برای خالی نبودن عریضه ببینین ما تازه کجا می خواهیم بریم سیزده بدر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
راستی متاسفانه منم مبتلا به این وسواس شده ام و دیدن پیغام سایت سیس شدیدا به اعصابم فشار میاره وهر بار تصمیم می گیرم که دیگه اصلا بهش فکر هم نکنم تا هر وقت درست شد حتما خود وکیل خبر بده ولی نمی تونم