کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
کسی میدونه که اصل مدرک را باید بفرستیم یانه و اینکه ترجمه ها تایید دادگستری هم میخواد حتما"؟ مثلا اصل حکم های قهرمانی باید فرستاده بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-24 ساعت 15:12)festival نوشته:  کسی میدونه که اصل مدرک را باید بفرستیم یانه و اینکه ترجمه ها تایید دادگستری هم میخواد حتما"؟ مثلا اصل حکم های قهرمانی باید فرستاده بشه؟
نه هیچ احتیاجی به فرستادن اصل مدارک نداریم همینطور هیچ مهری جز مهر مترجم نیاز نداریم . اما این کپی ها با کیفییت و رنگی باشد .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام و عرض ادب
درباره ويزا ( EB-1 ) سوال داشتم.
توي بخشي از اين تاپيك خوندم كه :
"این ویزا یک نوع ویزای مهاجرت است برای خارجی‌ های که از یک توانانی شگفت آور بر خوردار هستند. این توانائ میتواند در زمینهای علوم تجربی‌، هنر، آموزش و پرورش، بازرگانی و یا ورزشی باشد"
بنده شغل اصلي ام بازرگاني است. 12 تا برند آرايشي و ادكلن مشهور بين المللي دارم. تماما فورمولاسيون و از 0 تا 100 با خودم بوده از طراحي شيشه، رنگ، اسانس و ... (كه اين كار فقط در تخصص كمپاني هاي بزرگ است) يك اختراع هم با دوستانم به ثبت رسوندم كه 40% متعلق به خودم است.
علاوه بر اين چند تا طرح صنعتي هم به ثبت رسوندم.
ضمنا بنده تحصيلات آكادميك ندارم يعني دانشجوي انصرافي هستم .
با اين اوصاف اصلا اين ويزا شامل حال من ميشه و امكانش هست براي اين ويزا اقدام كرد و اميدوار بود؟
با سپاس فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ممنون کمک کنید.
وقتی آنلاین فرمi-140 پر میشه برای ورزشکار part 6 که مربوط به اطلاعات کارفرماست باید خالی گذاشته بشه ولی در فرم آنلاین اجازه رفتن به صفحه بعدی رو نمیده دوستان کسی تا حالا با این مشکل مواجه شده؟ ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560
يعني از اين 471,452 نفر عضو سايت يه مسلمون نبود ما رو راهنمائي كنه ؟! Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora
(2015-06-30 ساعت 13:24)1234560 نوشته:  يعني از اين 471,452 نفر عضو سايت يه مسلمون نبود ما رو راهنمائي كنه ؟! Big Grin
دوست مسلمان من بهتر هست که شما با یک وکیل خبره که وارد به امور هست مشورت کنید .این صحبت من دال بر قرارداد بستن با او نیست . مشورت کنید . این ویزا بسیار می تواند گسترده و یا بسیار محدود باشد. اگر از طریق درست وارد نشوید بلافاصله رد خواهید شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: m_vaziran ، 1234560 ، Aghaman
(2015-06-30 ساعت 22:28)nora-nora نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 13:24)1234560 نوشته:  يعني از اين 471,452 نفر عضو سايت يه مسلمون نبود ما رو راهنمائي كنه ؟! Big Grin
دوست مسلمان من بهتر هست که شما با یک وکیل خبره که وارد به امور هست مشورت کنید .این صحبت من دال بر قرارداد بستن با او نیست . مشورت کنید . این ویزا بسیار می تواند گسترده و یا بسیار محدود باشد. اگر از طریق درست وارد نشوید بلافاصله رد خواهید شد.

والا به چند نفري صحبت كردم يكيشون گفت بايد صفحه اول پاسپورت و بفرستي بررسي بيشتري كنم !!!! گفتم بابا اون به چه درد شما ميخوره؟ گفت شما كاري نداشته باش. حقيقت منم نفرستادم گفتم به جاي اين همه مدارك كپي پاسپورت و ميخواد چيكار؟!
يكي ديگه گفت واسه حق مشاوره و جلسه اول بايد 200 دلار واريز كني( اونم هنوز هيچي نشده) بعد با هم قرارداد ميبنديم كارا پيش ميره!
يكي ديگه كه برادرم معرفي كرده بود گفت :
moteasefane visa touristi va daneshjoe anjam midim, va dar zamine mohajerati faaliati nadarim.
حالا اگه كسي وكيل خوب ميشناسه ممنون ميشم يه ايميلي، شماره اي چيزي از اين بنده خدا بده تا من بتونم باهاش صحبت كنم.
ممنون

راستي سايت uscis توي بخش توضيحات مربوط به ويزاي eb-1 نوشته كه :
You must be able to demonstrate extraordinary ability in the sciences, arts, education, business, or athletics through sustained national or international acclaim. Your achievements must be recognized in your field through extensive documentation. No offer of employment is required.

اين business شامل حال من ميشه ديگه ؟!Tongue
پاسخ
بچه ها کسی در پر کردن آنلاین فرم به مشکل من بر نخورده؟ کسی نیسن کمک کنه؟ من واقعا نیاز به کمک دارم. مرســــــــــی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-01 ساعت 09:54)1234560 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 22:28)nora-nora نوشته:  

والا به چند نفري صحبت كردم يكيشون گفت بايد صفحه اول پاسپورت و بفرستي بررسي بيشتري كنم !!!! گفتم بابا اون به چه درد شما ميخوره؟ گفت شما كاري نداشته باش. حقيقت منم نفرستادم گفتم به جاي اين همه مدارك كپي پاسپورت و ميخواد چيكار؟!
يكي ديگه گفت واسه حق مشاوره و جلسه اول بايد 200 دلار واريز كني( اونم هنوز هيچي نشده) بعد با هم قرارداد ميبنديم كارا پيش ميره!
يكي ديگه كه برادرم معرفي كرده بود گفت :
moteasefane visa touristi va daneshjoe anjam midim, va dar zamine mohajerati faaliati nadarim.
حالا اگه كسي وكيل خوب ميشناسه ممنون ميشم يه ايميلي، شماره اي چيزي از اين بنده خدا بده تا من بتونم باهاش صحبت كنم.
ممنون

راستي سايت uscis توي بخش توضيحات مربوط به ويزاي eb-۱ نوشته كه :
You must be able to demonstrate extraordinary ability in the sciences, arts, education, business, or athletics through sustained national or international acclaim. Your achievements must be recognized in your field through extensive documentation. No offer of employment is required.

اين business شامل حال من ميشه ديگه ؟!Tongue
بله ميشه ولي طريق فرستادن و دسته بندي مدارك بسيار مهمه . مشورت كن .
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560
ممنون از شما nora-nora جان كه توي بحث شركت ميكنيد اي كاش دوستان ديگه ام هر كدون يه نظري ميدادن. راستش سكوت اين تاپيك يكم آزار دهنده است!
ثبول دارم مشورت كردن خوبه اما با كي و چطوري ؟! والا مشورت كردن من از طريق شما و اين سايت است. همين اطلاعاتي ام كه دارم از خوندن مطالب اين سايت و uscis بدست اوردم ولي از اين جا ببعدش كه بايد وارد فاز عملياتي بشم نميدونم چيكار بايد بكنم Big Grin
راستي شما هم كيستون ويزاي eb1 است،خودتون اقدام كردين يا وكيل گرفتين؟ والا منم در به در دنبال يك وكيل خوب ميگردم اگه كسي رو ميشناسين ممنون ميشم به منم معرفي كنيد.
پاسخ
(2015-07-04 ساعت 16:21)1234560 نوشته:  ممنون از شما nora-nora جان كه توي بحث شركت ميكنيد اي كاش دوستان ديگه ام هر كدون يه نظري ميدادن. راستش سكوت اين تاپيك يكم آزار دهنده است!
ثبول دارم مشورت كردن خوبه اما با كي و چطوري ؟! والا مشورت كردن من از طريق شما و اين سايت است. همين اطلاعاتي ام كه دارم از خوندن مطالب اين سايت و uscis بدست اوردم ولي از اين جا ببعدش كه بايد وارد فاز عملياتي بشم نميدونم چيكار بايد بكنم Big Grin
راستي شما هم كيستون ويزاي eb1 است،خودتون اقدام كردين يا وكيل گرفتين؟ والا منم در به در دنبال يك وكيل خوب ميگردم اگه كسي رو ميشناسين ممنون ميشم به منم معرفي كنيد.

آقا يا خانم 1234560 , Eb1 يه پروسه خاصيه كه كمتر كسي ميتونه مورد مشورت قرار بگيره مگر يه كيس كاملاً مشابه و دخالت دادن ديگران براي مشورت كار خطرناكيه و فقط با يه وكيل زبردست امريكايي بايد كارتونو شروع كنيد ! بنظر من شما در اين فروم از دوستان فقط بخواهيد كه وكيلشونو در پيغام خصوصي به شما معرفي كنند كه تبليغ هم نشه و با چند نفرشون در حد مشاوره صحبت كنيد حتي يه مبلغي هم بابت مشاوره بدهيد بهتر است كه با وكيل ناشي كاركنيد بعد اگه اكثرشون كيستونو براي eb1 مناسب دونستن اونوقت با يكيشون شروع كنيد. انشاله در اين راه موفق باشيد
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016  
two line : 7 Dec 2016  
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora ، 1234560 ، Baharak mansouri
(2015-07-04 ساعت 16:21)1234560 نوشته:  ممنون از شما nora-nora جان كه توي بحث شركت ميكنيد اي كاش دوستان ديگه ام هر كدون يه نظري ميدادن. راستش سكوت اين تاپيك يكم آزار دهنده است!
بله من کیسم EB1 است . من تمامی مراحل رو در صفحات همین تاپیک توضیح دادم . پیام خصوصی خود را چک کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560 ، ParsTrader ، RGboxer
(2015-06-27 ساعت 13:03)1234560 نوشته:  سلام و عرض ادب
درباره ويزا ( EB-۱ ) سوال داشتم.
توي بخشي از اين تاپيك خوندم كه :
"این ویزا یک نوع ویزای مهاجرت است برای خارجی‌ های که از یک توانانی شگفت آور بر خوردار هستند. این توانائ میتواند در زمینهای علوم تجربی‌، هنر، آموزش و پرورش، بازرگانی و یا ورزشی باشد"
بنده شغل اصلي ام بازرگاني است. 12 تا برند آرايشي و ادكلن مشهور بين المللي دارم. تماما فورمولاسيون و از 0 تا 100 با خودم بوده از طراحي شيشه، رنگ، اسانس و ... (كه اين كار فقط در تخصص كمپاني هاي بزرگ است) يك اختراع هم با دوستانم به ثبت رسوندم كه 40% متعلق به خودم است.
علاوه بر اين چند تا طرح صنعتي هم به ثبت رسوندم.
ضمنا بنده تحصيلات آكادميك ندارم يعني دانشجوي انصرافي هستم .
با اين اوصاف اصلا اين ويزا شامل حال من ميشه و امكانش هست براي اين ويزا اقدام كرد و اميدوار بود؟
با سپاس فراوان
دوست عزیز کیس شما به نظر شخصی من بهتره روی ویزای سرمایه گذاری تحقیق کنید ولی انچه که هست در قدم اول اینه که یه فرم ده سوالی به ما داد وکیل و گفت اگر برای سه تا از این سوالها مستند قطعی داشته باشید که البته مهم این بود که شما باید در اون فیلدی که متقاضی هستید باید جزو برترین های کشور خودتون باشید و این برتری را بوسیله مثلا جوایز بین المللی چاپ در روزنامه های کثیر النتشار یا ... ثابت کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560 ، nora-nora
از دوستاني كه برام پيام گذاشتن خيلي خيلي ممنونم
راستش خواستم از طريق همون پيام تشكر كنم ولي هنگام ارسال ميگه كه :
خطایی رخ داده است برای فعال سازی پیام خصوصی نیاز به 25 پست در مهاجر سرا دارید
Big GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: RGboxer
(2015-07-04 ساعت 21:57)m_vaziran نوشته:  

آقا يا خانم 1234560 , Eb1 يه پروسه خاصيه كه كمتر كسي ميتونه مورد مشورت قرار بگيره مگر يه كيس كاملاً مشابه و دخالت دادن ديگران براي مشورت كار خطرناكيه و فقط با يه وكيل زبردست امريكايي بايد كارتونو شروع كنيد ! بنظر من شما در اين فروم از دوستان فقط بخواهيد كه وكيلشونو در پيغام خصوصي به شما معرفي كنند كه تبليغ هم نشه و با چند نفرشون در حد مشاوره صحبت كنيد حتي يه مبلغي هم بابت مشاوره بدهيد بهتر است كه با وكيل ناشي كاركنيد بعد اگه اكثرشون كيستونو براي eb1 مناسب دونستن اونوقت با يكيشون شروع كنيد. انشاله در اين راه موفق باشيد

از راهنمائي شما ممنونم. حرف شما كاملا منطقيه. بنده از همين تريبون فرصت را مغتنم دانسته و اعلام ميكنم اگر دوستان وكيل خوبي ميشناسن كه دارن باهاش كار ميكنند و از كارش راضي هستن محبت فرمايند به بنده معرفي كنند.Tongue
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان