2015-09-17 ساعت 18:40
به امید موفقیت. به امید خدا قدم به قدم پیش میرید.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ویزای EB-۱
|
2015-09-19 ساعت 14:16
(2015-09-12 ساعت 19:32)amirizadi نوشته:(2015-09-12 ساعت 16:54)javaherishoar@yahoo.com نوشته:(2015-09-11 ساعت 17:08)amirizadi نوشته:(2015-09-10 ساعت 23:53)nora نوشته: سلام دوستانفارسی سلام من واسه EB2-NIW اقدام کردم که مدارک را ۷ April به اداره مهاجرت سابمیت کردم و دقیقا ۷ Agust اکسبت شد. فرم از اداره مهاجرت به NVC رفت و در تاریخ ۲ September نامبر از NVC اومد و 345 دلار رو پرداخت کردیم حالا باید فرم 260 و مدارک رو آپلود کنم. فعلا در این مرحله هستم... میدونید پس از ارسال به NVC تا مصاحبه چقدر زمان می بره؟؟؟؟ ممنون [/quote] وقتی مدارک را ارسال می کنید حدودا از مایک هفته طول کشید اعلام کردن مدارک را دریافت کردن و سی روز کاری طول می کشه بررسی کنند که اگر کمبودی داره اعلام کنند وگرنه تاریخ مصاحبه را مشخص می کنند برای کیس های مختلف این زمان متفاوت بوده تازه بعد از مصاحبه پروسه FBI چک هم هست که اون هم زمان بر بدون هیچ قانون خاصی
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی اپدیت ها همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت. کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس . ٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه كلير:10می
2015-09-19 ساعت 14:18
ببخشید من نمیدونم چرا کامنت قبلی دوباره از طرف من ارسال شد
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی اپدیت ها همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت. کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس . ٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه كلير:10می
2015-09-19 ساعت 20:11
سلام دوستان
اینجا کسی تو وضعیت AP هست؟
نوع پروندهB-1
تاریخ تشکیل پرونده :۲ جولای ۲۰۱۴ تاریخ مصاحبه :۲۳ دسامبر ۲۰۱۴ ابوظبی آپدیت ها؛ سایت ابوظبی:۲۸دسامبر ۲۰۱۴، ۷سپتامبر ۲۰۱۶ سایتCEAC: ۲۱ می ۲۰۱۵، ۱۰آگوست ۲۰۱۵، ۱۶نوامبر۲۰۱۵، ۱۶ و ۲۲و۳۰مارچ۲۰۱۶ ۶ سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت ۲خطی ,۷سپتامبر ۲۰۱۶ ,۱۹سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت or, ۱۹مارچ ۲۰۱۷(اکسپایرینگ سون)،۱۹جون ۲۰۱۷. ۲،۵،۱۲،۱۳،۱۸جولای۲۰۱۷. ۷آگوست۲۰۱۷ بیش از 1000 روز انتظار ...
2015-09-21 ساعت 17:27
(2015-09-19 ساعت 20:11)payam21 نوشته: سلام دوستانسلام دوست عزیز شما همچنان منتظرین؟!! خدا صبر بده ،من یه سوال داشتم ویزای eb1 جزو کدوم کتگوری از ویزاهای employment base هست 1st: Prioirity Workers 2nd: Members of the Professions Holding Advanced Degree or Persons of Exceptional Ability 3rd: Skilled Workers, Professionals می خوام تو سایت ویزا بولتن را چک کنم
2015-09-21 ساعت 21:25
(2015-09-21 ساعت 17:27)javaherishoar@yahoo.com نوشته:(2015-09-19 ساعت 20:11)payam21 نوشته: سلام دوستانسلام دوست عزیز شما همچنان منتظرین؟!! خدا صبر بده ،من یه سوال داشتم ویزای eb1 جزو کدوم کتگوری از ویزاهای employment base هست سلام eb1 همانطور كه از اسمش مشخصه اولين كتگوري از دريافت گرين كارت بر أساس كار ميباشد !
EB2
ANKARA interview : 13 may 2016 two line : 7 Dec 2016 OR : 16 Dec 2016 Clearance : 27 Dec 2016 تشکر کنندگان: NGNJ
2015-09-22 ساعت 01:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-22 ساعت 01:02 توسط hamidreza2197.)
سلام به همه
با توجه به این که مراودات پستی دولتی و رسمی بین ایران و امریکا همیشه دچار مشکل بوده، آیا میتوان در فرم I140 در عین حالی که خودمون رو ساکن ایران معرفی کردهایم، نشانی دیگری را در آمریکا بدهیم که نامهها برای او فرستاده شود تا مشکل نرسیدن یا دیر رسیدن نامه از بین برود؟ اگه میشه خواهش میکنم لطفا کمی توضیح دهید. سپاس
2015-09-22 ساعت 01:43
سلام
یه سوال داشتم در مورد فرم I- 140 . من میخوام در Part 1 در قسمت Mailing Address آدرس اقواممون در آمریکا رو بدم . مشکلی که پیش نمیاد . در حالی که ساکن ایران هستم .
2015-09-22 ساعت 08:30
دوستان عزیز .
میخواستم بدونم ارسال مدارک با پست Kara psost بهتره یا DHL . کدومش زودتر میبره ؟ کارا پست که ادعا میکنه که 4 روزه می بره آمریکا .
2015-09-22 ساعت 14:57
(2015-09-22 ساعت 01:01)hamidreza2197 نوشته: سلام به همهسلام ما که وکیل داشتیم عملا همینطور بود چون ادرس دفتر خودش توlA را داده در حالیکه محل سکونت ما را ایران مشخص کرده بعدا تو فرم های DS هم که بعد از approve انشالا دوباره می فرستید هم ادرس ارسال گرین کارت می خواد از ما بازم ادرس دفتر خودش را داده بود که البته اینو میشه بعدا عوض کرد
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی اپدیت ها همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت. کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس . ٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه كلير:10می تشکر کنندگان: hamidreza2197
2015-09-22 ساعت 15:02
(2015-09-21 ساعت 21:25)m_vaziran نوشته:(2015-09-21 ساعت 17:27)javaherishoar@yahoo.com نوشته:(2015-09-19 ساعت 20:11)payam21 نوشته: سلام دوستانسلام دوست عزیز شما همچنان منتظرین؟!! خدا صبر بده ،من یه سوال داشتم ویزای eb1 جزو کدوم کتگوری از ویزاهای employment base هست چه جالب ،حق با شماست اصلا از این زاویه به این اسم دقت نکرده بودم ممنون خوب با این حساب که توی بولتن ویزا کتگوری ما curent هست پس تکلیف چی میشه؟این یعنی تا چقدر وقت دیگه به ما نوبت مصاحبه میدن به نظر شما؟ما بریم نوبت دوم واکسن ثلاث را بزنیم یا نه؟
2015-09-22 ساعت 15:15
(2015-09-22 ساعت 08:30)Nasertexas نوشته: دوستان عزیز . یه تاپیک هست تو مهاجرسرا به اسم بهترین شرکتهابرای ارسال مدارک پستی اون را مطالعه کنید نظر ها را بخونید ولی ظاهرا از هردوتاش همه راضی هستند غیر اینکه کارا انگار ارزونتر هم هست
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی اپدیت ها همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت. کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس . ٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه كلير:10می تشکر کنندگان: Nasertexas
2015-09-22 ساعت 23:05
سلام
یه سوال داشتم در مورد فرم I- 140 . من میخوام در Part ۱ در قسمت Mailing Address آدرس اقواممون در آمریکا رو بدم . مشکلی که پیش نمیاد . در حالی که ساکن ایران هستم .
2015-09-22 ساعت 23:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-22 ساعت 23:15 توسط Nasertexas.)
سلام بچه ها .
یه سوال مهم : اینکه هنگام ارسال مدارک( از ایران به اداره مهاجرت امریکا) آیا مدارک رو معموران مربوطه پست بازرسی میکنن؟ میترسم ترتیبش رو به هم بزنن. وآیا در صورتی که جواب بله است آیا امکانش هست ادم خودش براشون توضیح بده و مدارک رو نشون بده ؟ تا ترتیبشون به هم نخوره؟ چون مدارک من 300 صفحه هست .به هم بخوره دیگه هیچی معلوم نمیشه
2015-09-24 ساعت 21:09
سلام دوستان عزیز.
من امروز هر کاری کردم به سایت مربوط به فرم I-140 برم. نرفت که نرفت.نمیدونم مشکل از کجاست. قبلا برا خودم اونجا اکانت باز کرده بودم .لطفا راهنمایم کنید. https://efiling.uscis.dhs.gov/efile/ |