کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
(2015-09-24 ساعت 21:09)Nasertexas نوشته:  سلام دوستان عزیز.
من امروز هر کاری کردم به سایت مربوط به فرم I-140 برم. نرفت که نرفت.نمیدونم مشکل از کجاست. قبلا برا خودم اونجا اکانت باز کرده بودم .لطفا راهنمایم کنید.
https://efiling.uscis.dhs.gov/efile/
دوست عزیز ظاهرا هیچ کدوم از دوستان فعلا فعال در این تاپیک تجربه شخصی پر کردن فرم ها را ندارند من مرتب کامنت هاتون را می خونم ولی چون اطلاعاتم دقیق نیست بدلیل انجام این کارها بوسیله وکیل نمی خوام توصیه ای بکنم که اشتباه باشه شما هم اگر یه مروری روی همه نوشته های این تاپیک بکنید متوجه میشین که افرادی که شخصا اقدام کردن مال اوایل پذیرش این نوع مهاجرت بودن که ظاهرا خیلی سختگیرانه برخورد نمیشده و موارد شخصی دیگه هیچ کدوم اعلام موفقیت نکردن نظر من اینه که حتما با وکیل معتبر مشورت کنین البته ببخشید دخالت کردم
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از راهنمایی.
ولی وکیل خوب سراغ ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-25 ساعت 10:30)Nasertexas نوشته:  ممنون از راهنمایی.
ولی وکیل خوب سراغ ندارم
من از وکیلمون راضی نیستم به دلیل اینکه در یک مقطعی که سایت سفارت مشکل داشت مرتبا به ما می گفت همه چیز درسته یا اینکه من کاراتون را انجام دادم شما رو سایت نمی تونید ببینید وبعدا فهمیدم ظاهرا خودش خیلی به سیستم سایت وارد نیست چون تازه مدت کمی هست که همه این سیستم از بعد از اپروو باید روی سایت انجام بشه و این مدت من خیلی اذیت شدم و حرص خوردم چون فکر می کردم بدلیل اینکه پولش را گرفته کار ما را رها کرده ولی در مقایسه با بقیه دوستان ما عملا بعد از چهار ماه که مدارک تکمیل شده مون را ارسال کرد اپروو گرفتیم و در فیلد کاری همسر من در این چند سال اخیر خیلی ها هستن که این پروسه را دارن طی می کنن و چندین بار بعلت نقص پرونده ریجکت شدن و همه تعجب کردن که ما همون دفعه اول اپروو شدیم ولی به هر حال خود منشی وکیل به ما گفت تو امریکا وکیل ها می گن ما نقش دکتر را برای بیمار داریم و خود صاحب پرونده نقش پرستار خودتون در همه مراحل باید مراقب پرونده تون باشین اگر به هر حالتی وکیل گرفتین اشتباه ما را نکنین که فکر می کردیم بعد از اپروو کار تمامه و قرارداد مالیمون را تصفیه کردیم اخر قرار داد باید عملا بعد از امدن نامه تاریخ مصاحبه باشه
اپدیت ها
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
پاسخ
تشکر کنندگان: Nasertexas
(2015-09-25 ساعت 16:06)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  
(2015-09-25 ساعت 10:30)Nasertexas نوشته:  ممنون از راهنمایی.
ولی وکیل خوب سراغ ندارم
من از وکیلمون راضی نیستم به دلیل اینکه در یک مقطعی که سایت سفارت مشکل داشت مرتبا به ما می گفت همه چیز درسته یا اینکه من کاراتون را انجام دادم شما رو سایت نمی تونید ببینید وبعدا فهمیدم ظاهرا خودش خیلی به سیستم سایت وارد نیست چون تازه مدت کمی هست که همه این سیستم از بعد از اپروو باید روی سایت انجام بشه و این مدت من خیلی اذیت شدم و حرص خوردم چون فکر می کردم بدلیل اینکه پولش را گرفته کار ما را رها کرده ولی در مقایسه با بقیه دوستان ما عملا بعد از چهار ماه که مدارک تکمیل شده مون را ارسال کرد اپروو گرفتیم و در فیلد کاری همسر من در این چند سال اخیر خیلی ها هستن که این پروسه را دارن طی می کنن و چندین بار بعلت نقص پرونده ریجکت شدن و همه تعجب کردن که ما همون دفعه اول اپروو شدیم ولی به هر حال خود منشی وکیل به ما گفت تو آمریکا وکیل ها می گن ما نقش دکتر را برای بیمار داریم و خود صاحب پرونده نقش پرستار خودتون در همه مراحل باید مراقب پرونده تون باشین اگر به هر حالتی وکیل گرفتین اشتباه ما را نکنین که فکر می کردیم بعد از اپروو کار تمامه و قرارداد مالیمون را تصفیه کردیم اخر قرار داد باید عملا بعد از امدن نامه تاریخ مصاحبه باشه
راستی یه تجربه دیگه اینکه اگر خدای نکرده نقص پرونده بخورین هم قیمت وکیل گرونتر میشه هم کارتون سخت تر میشه ما نزدیک به هشت ماه طول کشید تا ندارک را فایل کرد و به اداره مهاجرت فرستاد همه ترجمه ها را هم خودش کرد چون می گفت من در ترجمه اش همون چیزهایی که اونها براشون مهمه را با همون لفظ می گذارم حتی متن نامه های توصیه نامه را هم خودش داد با اسم وسمت ادمهایی که ما گفتیم نوشته بود ما دادیم به اون ادما فقط امضا کردن و متنش با توجه به نوع اشنایی که اون ادم با همسر من می تونست داشته باشه فرق می کرد
اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستاني كه تو كليرنس هستند يه آمار بزند ببينيم چقدر وقت قراره بطور متوسط واسه EB1 طول بكشه؟ من خودم الان ٤ ماهه تو كليرنسم

مصاحبه :٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر
مصاحبه :٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر

پاسخ
تشکر کنندگان:
تا جايي كه من دنبال كردم همه كيس هاي باقي مونده چند ماهي هست تو نوبت كليرنس هستن دو مورد روي هفت ماه هست البته تو اين تاپيك چون مثل لاتاري ها در درست كردن امضا كوتاهي مي كنن هيچ مقايسه اي براي نتيجه گيري نميشه كرد
اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. لطفا بگید که این وکیلهای خوب توی امریکا هستند یا ایران؟ و چطوری میتونم یکیشون رو پیدا کنم و باهاش تماس بگیرم. ممنون!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='dm_april' pid='666591' dateline='1443290740']
سلام. لطفا بگید که این وکیلهای خوب توی آمریکا هستند یا ایران؟
اون کسی که ما باهاش قرارداد بستیم خودش وکیل نیست و ظاهرا سمت مشاور حقوقی داره و با یک وکیل امریکایی کار می کنه که افیسر بازنشسته اداره مهاجرت هست ما برای قرار داد به دفترش تو دوبی رفتیم با هماهنگی قبلی و دفتر اصلی اش هم در لس انجلس هست اسم بدلیلی تبلیغات نمی تونم بیارم ولی من ازدر کامنتهای قبلی مزایا و معایبش را نوشتم اگر دوست داشتین پیام خصوصی بدین براتون اسم شماره اش را می گذارم
اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان میشه یک وکیل معرفی کنید که کارمو سریغ راه بندازه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-22 ساعت 14:57)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  
(2015-09-22 ساعت 01:01)hamidreza2197 نوشته:  سلام به همه

با توجه به این که مراودات پستی دولتی و رسمی بین ایران و آمریکا همیشه دچار مشکل بوده، آیا می‌توان در فرم I140 در عین حالی که خودمون رو ساکن ایران معرفی کرده‌ایم، نشانی دیگری را در آمریکا بدهیم که نامه‌ها برای او فرستاده شود تا مشکل نرسیدن یا دیر رسیدن نامه از بین برود؟
اگه میشه خواهش می‌کنم لطفا کمی توضیح دهید.
سپاس
سلام ما که وکیل داشتیم عملا همینطور بود چون ادرس دفتر خودش توlA را داده در حالیکه محل سکونت ما را ایران مشخص کرده بعدا تو فرم های DS هم که بعد از approve انشالا دوباره می فرستید هم ادرس ارسال گرین کارت می خواد از ما بازم ادرس دفتر خودش را داده بود که البته اینو میشه بعدا عوض کرد

سپاس از توجه‌تان
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان لطفاً پاسخ بدید
لطفاً‌ بگید مدارکو فقط باید ترجمه کنیم یا حتماً باید مهر دادگستری هم داشته باشه؟
آیا ترجمه مدارک بدون مهر دادگستری کافیه؟؟چون پروسه وقت گیری میشه...
خیلی ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز آیا مصاحبه ای که با رادیو انجام شده هم ارزش داره که ذکر بشه؟؟ البته تو لیست برنامه های رادیویی در اینترنت اومده و میشه از اینترنت تاییدش کرد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-28 ساعت 23:05)materials نوشته:  سلام دوستان لطفاً پاسخ بدید
لطفاً‌ بگید مدارکو فقط باید ترجمه کنیم یا حتماً باید مهر دادگستری هم داشته باشه؟
خیلی ممنون

سلام دوست عزیز.
مدارک لازم نیست مهر دادگستری بخوره ولی لازمه که حتما مهر خود مترجم رسمی (دارالترجمه ) رو داشته باشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: materials
(2015-09-29 ساعت 09:39)Nasertexas نوشته:  
(2015-09-28 ساعت 23:05)materials نوشته:  سلام دوستان لطفاً پاسخ بدید
خیلی ممنون

سلام دوست عزیز.
مدارک لازم نیست مهر دادگستری بخوره ولی لازمه که حتما مهر خود مترجم رسمی (دارالترجمه ) رو داشته باشه .

خیلی خیلی از پاسختون ممنون و سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز
آیا مدارکی که ترجمه میشوند باید همراه با مدرک فارسیشون ارسال بشه یعنی مدرک فارسی را همراه با مدرک ترجمه شده باید ارسال کنیم؟؟
خیلی ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان