کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
دوستان يه سؤال: عموما بعد از چند آپديت شبانه يك نفر كلير ميشه ؟

مصاحبه :٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر
مصاحبه :٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-07 ساعت 09:13)materials نوشته:  بچه ها لطفاً بگید چه طوری هزینه را باید پرداخت کرد از کجا باید چک تهیه کرد کسی جایی میشناسه که چک بدن؟؟

سلام دوست گرامی . من چند روز فرم آنلاین رو پر کردم و پولش رو از طریق یکی از دوستان که تو ایران مستر کارت داشت پرداخت کردیم. ولی متاسفانه برام ایمیل رسید که فرم انلاین دیگر حذف شده و ما پول شما رو برگشت دادیم . حالا من مدارک هم پشت سرش پست کرده بودم به ادرس تگزاس.
حالا باید من از امریکا کسی رو پیدا کنم و تا برام یک چک یا مانی اوردر بگیره (مثل چک تضمینی خودمون) و بزراه روی فرم چاپ شده i-140 و بفرسته به تگزاس.

شماره تلفن تگزاس: 1-800-375-5283

سلام دوستان .
دوستان دیگه کسی فرم I-140 رو آنلان اقدام نکنه . چون دیگه بسته شده و قبول نمیکنن و فقط باید با پست اقدام کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: materials
(2015-10-06 ساعت 10:12)materials نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 19:33)Nasertexas نوشته:  سلام . از دوستان کسی شماره تلفن مرکز تگزاس رو داره . لطفا کمکم کنید . چون فرم I 140 رو فرستادم و پولش هم پرداخت کردم . و الان ۸ روزه که ادرس و شماره تلفن مرکز تگزاس رو نتونستم پیدا کنم تا مدارکم رو بفرستم . دوستان بهم گفتن که بعد از ارسال فرم 140 . 15 روز زمان دارم تا مدارک بفرستم درسته ؟

سلام دوست عزیز
میشه بگید هزینه را چطور پرداخت کردید؟آیا چک گرفتید و با مدارکتون پست کردید و یا آنلاین پرداخت کردید؟ و در نهایت مدارکتون را به چه آدرسی فرستادید؟؟
خیلی سپاسگزارم
هزینه رو آنلاین با مستر کارت از طریق دوستان در ایران پرداخت کردیم ولی برگشت خورده . چون دیگه فرم انلاین رو قبول نمیکنن. میخوام از طریق اقوام در امریکا چک بکیرم و همراه فرم چاپ شده بفرستم . و سوال سوم شما: ادرس تگزاس.
USCIS Texas Service Center
4141North st . Augustine Road
Dallas, Tx 75227

P.O.Box 279030
Dallas.Tx 75227-9030
پاسخ
تشکر کنندگان: materials
(2015-10-09 ساعت 10:08)Nasertexas نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 10:12)materials نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 19:33)Nasertexas نوشته:  سلام . از دوستان کسی شماره تلفن مرکز تگزاس رو داره . لطفا کمکم کنید . چون فرم I 140 رو فرستادم و پولش هم پرداخت کردم . و الان ۸ روزه که ادرس و شماره تلفن مرکز تگزاس رو نتونستم پیدا کنم تا مدارکم رو بفرستم . دوستان بهم گفتن که بعد از ارسال فرم 140 . 15 روز زمان دارم تا مدارک بفرستم درسته ؟

سلام دوست عزیز
میشه بگید هزینه را چطور پرداخت کردید؟آیا چک گرفتید و با مدارکتون پست کردید و یا آنلاین پرداخت کردید؟ و در نهایت مدارکتون را به چه آدرسی فرستادید؟؟
خیلی سپاسگزارم
هزینه رو آنلاین با مستر کارت از طریق دوستان در ایران پرداخت کردیم ولی برگشت خورده . چون دیگه فرم انلاین رو قبول نمیکنن. میخوام از طریق اقوام در آمریکا چک ب***م و همراه فرم چاپ شده بفرستم . و سوال سوم شما: ادرس تگزاس.
USCIS Texas Service Center
4141North st . Augustine Road
Dallas, Tx 75227

P.O.Box 279030
Dallas.Tx 75227-9030
خیلی خیلی ممنون لطف بزرگی کردید از راهنماییتون سپاسگزارم انشالله کاراتون به خوبی پیش بره.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Nasertexas
(2015-10-07 ساعت 22:00)m_vaziran نوشته:  
(2015-10-07 ساعت 21:16)lasa نوشته:  
(2015-10-07 ساعت 07:40)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 18:44)lasa نوشته:  
(2015-09-12 ساعت 16:58)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  سلام سوالتون خیلی کلی هست به چه نوع کیسی می خواد کمک کنه ؟توریستی ،مهاجرتی، چه نوع مهاجرتی ؟هر کدوم می تونه متفاوت باشه؟!!

سلام.....منظورم کمک برای مهاجرت بود......بیشتر از طریق کار.....چون یکی از دوستانم اونجا هم شهروند و هم دندانپزشک و اون یکی هم شهروند و نقاش ساختمانی

این سوال را تو تاپیک ویزای E2 یاe3بپرسین بهتر راهنماییتون می کنن تنها کاری که می تونن بکنن اینه که برای شما بعنوان اسپانسر قرار بگیرن ولی شما باید یا یه پیشنهاد کاری داشته باشین یا یه بیزینس را بخرین
یکی از اون دو نفر می تونه یه پیشنهاد کاری برام بفرسته؟

دوست عزيز اول اينكه دوستان شما بايد با يه وكيل مشورت كنند و ببينند شرايط اسپانسر شدن را براي شما از لحاظ ماليات و غيره دارند يا خير ، دوم اينكه شرايط شما به كداميك بيشتر جوره و از لحاظ اداره كار شرايط شما بايد طوري باشه كه مثل شما در ان شهر پيدا نشه !!! در هر صورت حتماً حتماً بايد يك وكيل مهاجرت امريكايي شرايط را بررسي و در صورت تاييد ايشان ، اقدام به انعقاد قرارداد نماييد . ضمناً در اين فروم كسي نميتونه كمكتون كنه چون مربوط به كسانيست كه نياز به كارفرما ندارند ، شما بايد در فروم EB2 كه فعلاً جايگزين EB3 هم شده مواردتون را مطرح كنيد ، اونجا بيشتر ميتونند بهتون كمك كنند

اونجا پرسیدم ولی کسی جواب نداد......منظورتون رو متوجه نشدم خب اگر کارفرما بخواد بابت کاری که هیچ کس تویه منطقش نمی تونه انجام بده که تقریبا هیچ کس نمی تونه برای کار بره اونجا..............
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-10 ساعت 20:14)lasa نوشته:  
(2015-10-07 ساعت 07:40)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 18:44)lasa نوشته:  سلام.....منظورم کمک برای مهاجرت بود......بیشتر از طریق کار.....چون یکی از دوستانم اونجا هم شهروند و هم دندانپزشک و اون یکی هم شهروند و نقاش ساختمانی

این سوال را تو تاپیک ویزای E2 یاe3بپرسین بهتر راهنماییتون می کنن تنها کاری که می تونن بکنن اینه که برای شما بعنوان اسپانسر قرار بگیرن ولی شما باید یا یه پیشنهاد کاری داشته باشین یا یه بیزینس را بخرین

دوست عزيز اول اينكه دوستان شما بايد با يه وكيل مشورت كنند و ببينند شرايط اسپانسر شدن را براي شما از لحاظ ماليات و غيره دارند يا خير ، دوم اينكه شرايط شما به كداميك بيشتر جوره و از لحاظ اداره كار شرايط شما بايد طوري باشه كه مثل شما در ان شهر پيدا نشه !!! در هر صورت حتماً حتماً بايد يك وكيل مهاجرت امريكايي شرايط را بررسي و در صورت تاييد ايشان ، اقدام به انعقاد قرارداد نماييد . ضمناً در اين فروم كسي نميتونه كمكتون كنه چون مربوط به كسانيست كه نياز به كارفرما ندارند ، شما بايد در فروم EB2 كه فعلاً جايگزين EB3 هم شده مواردتون را مطرح كنيد ، اونجا بيشتر ميتونند بهتون كمك كنند

انجا پرسیدم ولی کسی جواب نداد......منظورتون رو متوجه نشدم خب اگر کارفرما بخواد بابت کاری که هیچایوایتویه منطقش نمی تونه انجام بده که تقریبا هیچایواینمی تونه برای کار بره اونجا..............
جملاتتون نا خواناست متوجه نشدم ، لطفاً اديت كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من چند سال عضو تیم ملی بودم و مقام کشوری دارم تا دو سال پیش که دیگه مربی شدم و تو مربی گری هم موفق بودم. تیم من تو کشور مقام دارد. میخواستم بدونم فرم ه140 رو به عنوان ورزشکار پر کنم بهتره یا مربی . چون الان چند ساله مقام کشوری ندارم میتونم از طریق ورزشکار اقدام کنم؟ و اگه بعنوان مربی اقدام کنم مدرک برتری ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-10 ساعت 20:18)m_vaziran نوشته:  
(2015-10-07 ساعت 07:40)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  این سوال را تو تاپیک ویزای E2 یاe3بپرسین بهتر راهنماییتون می کنن تنها کاری که می تونن بکنن اینه که برای شما بعنوان اسپانسر قرار بگیرن ولی شما باید یا یه پیشنهاد کاری داشته باشین یا یه بیزینس را بخرین

انجا پرسیدم ولی کسی جواب نداد......منظورتون رو متوجه نشدم خب اگر کارفرما بخواد بابت کاری که هیچایوایتویه منطقش نمی تونه انجام بده که تقریبا هیچایواینمی تونه برای کار بره اونجا..............
سوالم این بود که اگر کار فرما من مثلا فقط در شرایطی می تونه از من دعوت به کار کنه که کسی دیگه تویه منطقش شرایط لازم رو نداشته باشه خب پس تقریبا احتمالاش خیلی پایین که کسی بتونه برای کار بره اونجا یا از این طریق تابعیت بگیره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-12 ساعت 00:52)lasa نوشته:  
(2015-10-10 ساعت 20:18)m_vaziran نوشته:  
(2015-10-07 ساعت 21:16)lasa نوشته:  یکی از اون دو نفر می تونه یه پیشنهاد کاری برام بفرسته؟

سوالم این بود که اگر کار فرما من مثلا فقط در شرایطی می تونه از من دعوت به کار کنه که کسی دیگه تویه منطقش شرایط لازم رو نداشته باشه خب پس تقریبا احتمالاش خیلی پایین که کسی بتونه برای کار بره اونجا یا از این طریق تابعیت بگیره
خوب همینطور هم هست از این طریق رفتن کار سختیه مثلا یه شغلهایی مثل روفوگری فرش که اونجا نیست را می تونن ببرن ولی ویزای سرمایه گذاری ای ۵ که با مبلغ ۸۰۰ هزار دلار گرین کارت میدن یا ویزای ای ۲ که در واقع شما یه بیزینسی را اونجا می خری و توسط اون بهت اجازه میدن بری و تا وقتی که اون بیزینس سود اوری داره و می تونه مالیات بده اجازه دارین باشین و البته بعد از فکر کنم ۵سال تقاضای اقامت دایم بدین
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-11 ساعت 10:27)festival نوشته:  سلام
من چند سال عضو تیم ملی بودم و مقام کشوری دارم تا دو سال پیش که دیگه مربی شدم و تو مربی گری هم موفق بودم. تیم من تو کشور مقام دارد. میخواستم بدونم فرم ه140 رو به عنوان ورزشکار پر کنم بهتره یا مربی . چون الان چند ساله مقام کشوری ندارم میتونم از طریق ورزشکار اقدام کنم؟ و اگه بعنوان مربی اقدام کنم مدرک برتری ندارم

همسر من هم دقیقا شرایط شما را داشت البته با این تفاوت که در مقام مربیگری مقام اسیایی دارن و سمت رسمی ورزشی و فدراسیونی و البته در دوران بازیکنی هم مقام اسیایی داشتن ولی نهایتا انچه که وکیل بیشتر از ما خواست در مورد سمت های فعلیشون بود روی بازیکنی خیلی مانور نداد اینکه جزو کمیته های مربیان فدراسیون باشید یا در موقع انتخابات فدراسیون جزو صاحبین رای باشین یابعنوان کارشناس ازتون در یک مجموعه رای خواسته باشن یا طرح بازیهای لیگ را داده باشید با چه مربی های خارجی بزرگی کار کرده باشین و اونها تایید کنن یا بازیکنتون جزو تیم های معتبر جهانی باشه و خودش این موضوع را با نوشتن معرفی نامه تایید کنه روزنامه هایی که راجع بتون خارجی یا ایرانی نوشتن همراه با تیراژ و تاریخ سربرگشون ونهایتا باید بتونین ثابت کنین بین ده نفر مربی برتر در رشته خودتون تو کشور هستین همه را مستند کنین و ارایه بدین موفق باشید
اپدیت ها
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
پاسخ
تشکر کنندگان: amin_j
(2015-10-12 ساعت 11:30)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  

همسر من هم دقیقا شرایط شما را داشت البته با این تفاوت که در مقام مربیگری مقام اسیایی دارن و سمت رسمی ورزشی و فدراسیونی و البته در دوران بازیکنی هم مقام اسیایی داشتن ولی نهایتا انچه که وکیل بیشتر از ما خواست در مورد سمت های فعلیشون بود روی بازیکنی خیلی مانور نداد اینکه جزو کمیته های مربیان فدراسیون باشید یا در موقع انتخابات فدراسیون جزو صاحبین رای باشین یابعنوان کارشناس ازتون در یک مجموعه رای خواسته باشن یا طرح بازیهای لیگ را داده باشید با چه مربی های خارجی بزرگی کار کرده باشین و اونها تایید کنن یا بازیکنتون جزو تیم های معتبر جهانی باشه و خودش این موضوع را با نوشتن معرفی نامه تایید کنه روزنامه هایی که راجع بتون خارجی یا ایرانی نوشتن همراه با تیراژ و تاریخ سربرگشون ونهایتا باید بتونین ثابت کنین بین ده نفر مربی برتر در رشته خودتون تو کشور هستین همه را مستند کنین و ارایه بدین موفق باشید
ممنون از راهنمایی کامل شما ، فقط من چون مدرک مربیگری فقط در سطح کشور دارم و تازه شروع به کار کردم چیز زیادی برای ارائه ندارم ولی احکام قهرمانی کشور زیادی از سال 81 تا 91 دارم و از 92 در مسابقات شرکت نکردم. میخواستم بدونم میتوانم از طریق ورزشکار درخواست دهم یا نه. داوری مسابقات کشوری را نیز در مدارکم دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-12 ساعت 14:23)festival نوشته:  
(2015-10-12 ساعت 11:30)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  

ممنون از راهنمایی کامل شما ، فقط من چون مدرک مربیگری فقط در سطح کشور دارم و تازه شروع به کار کردم چیز زیادی برای ارائه ندارم ولی احکام قهرمانی کشور زیادی از سال 81 تا 91 دارم و از 92 در مسابقات شرکت نکردم. میخواستم بدونم میتوانم از طریق ورزشکار درخواست دهم یا نه. داوری مسابقات کشوری را نیز در مدارکم دارم.

یه فرم ده سوال برای تشخیص صلاحیت شما برای اقدام این نوع ویزا هست توی همین تاپیک دنبالش بگردین دوستان گذاشتن باید برای سه تا از اون ده سوال شما مستندات داشته باشسن تا جایی که من میدونم اویل شروع دادن این ویزا با مدارک داخلی هم جای امیدواری بود ولی حالا حتما باید مدرک بین المللی داشته باشید و در مورد بازیکنی هم به همسرم گفتن شغل فعلیتون مهم تر هست چون عملا شما باید ثابت کنید تو این مهارت شما مفید فایده هستید برای کشور امریکا و عملا شما دیگه نمی تونید بازی بکنید ولی به هر حال باز با وکیل مشورت کنید معتبر تر برای تشخیص اینکه ایا شما پتانسیل شروع این پروسه را دارین وکیل ما که پول نمی گرفت وقتی خودش تایید کرد که شانسمون زیاده تازه قرارداد بست
اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان: amin_j
سلام خدمت همگی
من قهرمانی کشور زیادی دارم از سال 2006 تا به الان هر سال مدال کشوری داشتم عضو تیم ملی ایران و یک کشور دیگه هم بودم و لژیونر به حساب میام چهار ماه از طریق وکیل مدارکم رو ارسال کردم به نظرتون شانسم چقدره؟
javaherishoar@yahoo.com : شما میگی باید حتماً بین المللی باشه مگه قوانینش تغییر کرده؟ یعنی ما رد میشیم دیگه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-17 ساعت 18:12)mbusa نوشته:  سلام خدمت همگی
من قهرمانی کشور زیادی دارم از سال 2006 تا به الان هر سال مدال کشوری داشتم عضو تیم ملی ایران و یک کشور دیگه هم بودم و لژیونر به حساب میام چهار ماه از طریق وکیل مدارکم رو ارسال کردم به نظرتون شانسم چقدره؟
javaherishoar@yahoo.com : شما میگی باید حتماً بین المللی باشه مگه قوانینش تغییر کرده؟ یعنی ما رد میشیم دیگه؟
سلام شما مدارکتون را بر اساس ورزشکار فرستادید؟ یعنی اونجا میخواین بعنوان ورزشکار ادامه بدید یا مربی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-19 ساعت 14:55)festival نوشته:  
(2015-10-17 ساعت 18:12)mbusa نوشته:  سلام خدمت همگی
سلام شما مدارکتون را بر اساس ورزشکار فرستادید؟ یعنی اونجا میخواین بعنوان ورزشکار ادامه بدید یا مربی؟

من بر اساس ورزشکار فرستادم و بنده 24 سالم هست و هنوز در حال فعالیت در ورزشم هستم
ارادتمند شما
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان