موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .
من چک به مبلغ 580 دلار رو همراه با فرم چاپ شده I-140 رو فرستادم براشون و الان 4 روز هست که رسیده دستشون . حالا کسی میدونه ،چند روز طول میکشه تا برام رسید نامبر بدن؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
الان من دو هفتس منتظر پاسخ دوستانم کسی انگار نیست دیگه اینجا سوتو کور شده همه مهاجرت کردن و اینجا رو فراموش کردن
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-31 ساعت 17:52)mbusa نوشته: (2015-10-31 ساعت 17:03)nora نوشته: (2015-10-31 ساعت 16:24)mbusa نوشته: (2015-10-31 ساعت 04:18)nora نوشته: (2015-10-30 ساعت 22:07)mbusa نوشته: الان من دو هفتس منتظر پاسخ دوستانم کسی انگار نیست دیگه اینجا سوتو کور شده همه مهاجرت کردن و اینجا رو فراموش کردن
وقتي با وكيلتون صحبت و قرارداد داريد حتما" با ارزيابي شما رو قبول كرده است .مشخصات ورزشكاران موجود ميباشد.
مرسی از پاسختون من چهار ماهه که پروندم به اداره مهاجرت ارسال شده به نظرتون کی جواب میگیرم؟
۴-۶ ماه زمان ميبرد .
در مورد واکسن هاش اگه اطلاعاتی دارین بدین نیاز هست از الان شروع کرد؟
هنوز خیلی زوده چون تازه بعد از اینکه کیس نامبر براتون میاد مدتی هم طول میکشه تا پرونده شما در سایت شناخته بشه و بسته به شرایط باز چند ماهی طول میکشه اگر پرونده کامل باشه و ناقصی نخوره اپوو بشید بعد باید دوباره پول بدین تا یک سری فرم هست به نام DS روی سایت براتون باز بشه اونها را پر کنین و همراه مدارک شناسایی و ساپورت مالی دوباره پست کنین و منتظر پاسخ اونها برای رسیدن مدارک باشین و نهایتا دوباره منتظر دادن تاریخ مصاحبه واکسن ها را معمولا بعد از ارسال مدارک به NVC در این مرحله باید شروع کنین اگر پست های من یا خانم نورا یااتیس یانژلا را نگاه کنین حدود تقریبی از پروسه دستون میاد و در عین حال متوجه میشید که هیچ روند یکسانی نداره چون کلا در این فیلد شرایط ادم ها متفاوته و مثل لاتاری نیست که همه یه مدل هستن به هر حال دل بزرگ دارین که اول خط هستین انشالا موفق باشین
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
نورا جان سلام خیلی خوشحال شدم که دوباره به سایت سر زدین شما یا هر کدوم از دوستان eb1 که تجربه مصاحبه را گذروندن ایا با وجود پرداخت ویزا فی رو سایت nvc برای باز شدن DS فرم ها باز هم تو سفارت باید ما هم پول بدیم اونطوری که توی تجربه مصاحبه دوستان لاتاری نوشته شده؟
اپدیت ها
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-01 ساعت 02:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-01 ساعت 02:11 توسط mbusa.)
javaherishoar@yahoo.com عزیز هر جا میخونم واسه گرین کارت ورزشی نوشته که کارفرما نیاز نیست ساپورت مالی منظورت چیه؟ اگه کسی در آمریکا حمایت کنه معلومه خوب هیچکس نیست در ضمن من از طریق یه وکیل خیلی حرفه ای دارم پیش میرم مدارکم خیلی کامل هست و نقص نداره نگفت بهم باید کسی باشه در آمریکا پشتیبانیت کنه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-01 ساعت 02:09)mbusa نوشته: javaherishoar@yahoo.com عزیز هر جا میخونم واسه گرین کارت ورزشی نوشته که کارفرما نیاز نیست ساپورت مالی منظورت چیه؟ اگه کسی در آمریکا حمایت کنه معلومه خوب هیچکس نیست در ضمن من از طریق یه وکیل خیلی حرفه ای دارم پیش میرم مدارکم خیلی کامل هست و نقص نداره نگفت بهم باید کسی باشه در آمریکا پشتیبانیت کنه
نميدونم دقيقا چون وكيل انجام داد ولي يه شركت پيدا كرد كه پيشنهاد كاري ازش براي همسرم گرفت ما اين هفته مصاحبه داريم خبر قطعي اش را بهتون بعد مصاحبه ميدم
اپدیت ها
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
javaherishoar@yahoo.com عزیز مرسی بابت اطلاعات شما که دیگه صدرصد اوکی شده کارتون فقط آرزو میکنم کاراتون زود پیش بره یه سوال میشه بکنم که خودتون از چه طریق اقدام کردین ورزشی؟ وقتی پروندتون به اداره مهاجرت ارسال شد دقیقا بعد چه مدت اپرو گرفتین؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-01 ساعت 16:34)mbusa نوشته: javaherishoar@yahoo.com عزیز مرسی بابت اطلاعات شما که دیگه صدرصد اوکی شده کارتون فقط آرزو میکنم کاراتون زود پیش بره یه سوال میشه بکنم که خودتون از چه طریق اقدام کردین ورزشی؟ وقتی پروندتون به اداره مهاجرت ارسال شد دقیقا بعد چه مدت اپرو گرفتین؟
نوامبر که کیس نامبر اومد اپریل اپروو شدیم توی این فاصله با استفاده از کیس نامبر روی سایت uscis می تونین روند پرونده را دنبال کنین البته تا دوسه ماه اول هیچ تغییر خاصی نمی کرد
اپدیت ها
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-02 ساعت 01:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-02 ساعت 02:01 توسط mbusa.)
javaherishoar@yahoo.com عزیز واقعاً تشکر بابت اینکه اینقدر خوبین من که واقعاً یک سالو نیمه روزو شب تو فکرشم وکیلم مشکل داشت یک سال کار پرونده عقب افتاد تا ارسال کرد به اداره مهاجرت دو تا سوال دیگه بعد چند روز کیس نامبر اومد؟ در ضمن کیس نامبر رو بهم نداده وکیلم سوال بعدی هم نگفتین از چه طریق اقدام کردین شما هم ورزشی اقدام کردین؟
اگه آدرس صفحه مربوط به کیس نامبر هم ارسال کنید ممنون میشم