موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
محسن نوشتی که تا5 ماه دیگه پروژه باید بدی به احتمال زیاد تا بهمن طول می کشه والان اونو انتخاب کردی .اما اگر کار نکردی و تازه می خواهی شروع کنی به شکلی کار کن که انجا بتوانی مطرح کنی .موضوع پروژه را بگو که چیست؟و با کیست؟ تا من بتوانم بیشتر کمک کنم؟
رتبه:
3
1 تشکر در 0 ارسال
2012-08-25 ساعت 18:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-25 ساعت 21:33 توسط frozen mind.)
سلام
مدتی قبل در ماهواره دیدیم که یک وکیل داره برای گیرین کارت تلنت جهت آمریکا توضیحاتی میده که ظاهرا دفتر شون هم در دبی بود
مسئله ای که قابل توجه بود منحصر به فرد یک رشته خاص مثلا ورزشی نبود و کلا میگفت هر کسی در هر رشته ای کارهای خاصی کرده میتونه تلنت باشه.
مثلا هنری یا از این قبیل ... حالا میخوام بدوم جریان این موضوع تا کجا صحت داره؟
آیا نجات دهنده ای هست؟
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول: (2012-08-25 ساعت 18:42)alireza_hsi نوشته: سلام
مدتی قبل در ماهواره دیدیم که یک وکیل داره برای گیرین کارت تلنت جهت آمریکا توضیحاتی میده که ظاهرا دفتر شون هم در دبی بود
مسئله ای که قابل توجه بود منحصر به فرد یک رشته خاص مثلا ورزشی نبود و کلا میگفت هر کسی در هر رشته ای کارهای خاصی کرده میتونه تلنت باشه.
مثلا هنری یا از این قبیل ... حالا میخوام بدوم جریان این موضوع تا کجا صحت داره؟
درسته دوست عزیز Eb-1 فقط برای ویزای ورزشی نیست و هنری و... رو هم شامل میشه
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
کسی پیدا نشد اینجا یه کم اطلاعات داشته باشه در مورد این ویزا ؟؟؟؟
راهای اقدامش چه جوریه ؟؟؟ کسی لینکی چیزی داره نوشته باشه که چه چیزای رو باید فرستاد ؟؟ اصلان به کجا ؟؟؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-13 ساعت 16:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-13 ساعت 16:48 توسط nora.)
1- در ایران کسی را پیدا کنید که چک امریکا داشته باشد ان را با مدارک می فرستید.
2- مدارک را به امریکا فرستاده و از شخصی که انجا چک دارد میخواهید که مدارک را با چک به ادرس تگزاس بفرستد.
در ضمن قبلا"580 دلار بود مبلغ را بار دیگر دقیق ببینید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . من میخوام برای ویزای eb1 اقدام کنم. اما نمیدونم چجوری پول فرم i_140 را پرداخت کنم. آیا همین ۱ راه هست؟یعنی اگر کسیو تو آمریکا نداشته باشیم امکان پذیر نیست این ویزا؟ ممنون اگر جواب بدید دوستان.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
هر فرمی که نیاز به پرداخت دارد باید توسط چک همراه با کلیه مدارک فرستاده شود . اگر غیر این صورت بفرستید برای دوباره فرستادن مبلغ فرم دوباره تکرار میشود.با کمی تحقیق می توان شخص مورد نظر را یافت.
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول: (2012-10-16 ساعت 02:26)kamii نوشته: سلام . من میخوام برای ویزای eb1 اقدام کنم. اما نمیدونم چجوری پول فرم i_140 را پرداخت کنم. آیا همین ۱ راه هست؟یعنی اگر کسیو تو آمریکا نداشته باشیم امکان پذیر نیست این ویزا؟ ممنون اگر جواب بدید دوستان.
دوست من بدون اطلاعات کافی اقدام نکن همین طور الکی که نیست باید خیلی مدارک رو ضمیمه ی پروندت کنی که اگه ناقص باشه پروندت کلا باطل میشه اطلاعات رو بیشتر کن بعد اقدام کن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
من یک سوال داشتم.
شاعری که کتابی داشته باشه و حدود 12 سال باشه که شعر میگه میتونه برای EB1 اقدام کنه؟
اگر کسی جوابی داره برام بفرسته ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-15 ساعت 15:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-15 ساعت 15:58 توسط Asal mo.)
سلام من تازه عضو شدم قبلا سعی کردم ولی از شما ایمیلی دریافت نشد تعریف این سایت رو خیلی شنیدم و امیدوارم جواب سوال های من رو هم بدید ممنون
1)من هنرمندم و می خوام برای مهاجرت به آمریکا اقدام کنم مدارکم کامله ،مشکلم فقط در پر کردن فرمه که از شما راهنمایی می خوام
من خودم شخصا دارم فرم را پر می کنم نه وکیل نه کارفرما حالا لطفا میشه بگید که کدام قسمت را باید تکمیل کنم
اگه دوستان کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه خیلی خیلی ممنون می شم
لطفا PART 1 و PART2 و PART 3 و غیره......از فرم I-140 رو توضیح بدید که من که خودم دارم پر می کنم نه کارفرما نه وکیل کدام قسمت ها باید کامل شود .
و اینکه معنی این IN CARE OF NAME چیست؟
و آیا من که هنرمندم باید درPART 2 گزینه 1.a. را انتخاب کنم؟
ممنون از شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
an alien of extrordinary of ability خواهش می کنم جواب بدید و لطفا فرق بین an alien of extraordinary of ability را با a member of the professions holding an advanced degree or an alien of exceptional ability (who is not seeking a national interest waiver من بین این دو گزینه گیج شدم که کدام باید انتخاب شود لطفا توضیح بدید خیلی خیلی ممنونم