کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
(2012-11-15 ساعت 17:04)Asal mo نوشته:  an alien of extrordinary of ability خواهش می کنم جواب بدید و لطفا فرق بین an alien of extraordinary of ability را با a member of the professions holding an advanced degree or an alien of exceptional ability (who is not seeking a national interest waiver من بین این دو گزینه گیج شدم که کدام باید انتخاب شود لطفا توضیح بدید خیلی خیلی ممنونم

شما اگر ورزشکار و یا هنرمند هستید قسمت اول را پر کنید. شما از فردی که مسلط به زبان است کمک بگیرید. فرم را راحت میتوان پر کرد. منتها دقیق.

(2012-11-13 ساعت 19:03)mina2020 نوشته:  سلام به دوستان عزیز
من یک سوال داشتم.
شاعری که کتابی داشته باشه و حدود 12 سال باشه که شعر میگه میتونه برای EB1 اقدام کنه؟
اگر کسی جوابی داره برام بفرسته ممنون میشم.

فکر نمیکنم با یک کتاب بشه رفت.با صد تا مقاله و کتاب وچیزای دیگه هنوز اینجا هستند و کارشون گیر کرده. باز سوال کن
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
1)ببینید مثلا در part 3 فرم گفته information about the person for whom you are filing منظور از این جمله چیه میشه معنی کنید؟ من خودم شخصا پر می کنم آیا باید یک وکیل یا کارفرما پر کنه یا خود خارجی که من باشم پر کنه . لطفا کمک کنید . ؟
2) ببینید در part1 هم آدرس پستی خواسته در part 3 هم آدرس پستی خواسته من کدو م قسمت رو باید پر کنم ؟
اگه با جزئیات پاسخ بدید ممنون می شم
پاسخ
ASAL MO شما تو این لیست شغلتون رو پیدا می کنین ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Tomas
نمی فهم منظورتون چیه ؟اگه منظورت کاره که من می تونم از طریق eb1 و بدون پیشنهاد کار اقدام کنم لطفا بیشتر توضیح بدید.

ببینید eb1 گزینه an alien of extraordinary ability یک permanent gob offer نمی خواد حالا آیا من به کد soc و کد nacis احتیاج دارم من خیلی نگران شدم لطفا یکی توضیح بده ممنون

خواهش میکنم یکی که اقدام کرده و خودش فرم رو پر کرده یا کسی که اطلاعات داره جواب بده
پاسخ
ممكنه تلفن و ايميل اين وكيل هايي كه گفتين بنويسيد؟
پاسخ
کسی نیست جواب بده خواهش می کنم یکی جواب بده
پاسخ
(2012-11-17 ساعت 15:10)Asal mo نوشته:  کسی نیست جواب بده خواهش می کنم یکی جواب بده

اگه خودت داری پر میکنی هر ۲ تاش یکی هست . ولی اگه شخص دیگری داره این فرم رو برات پر میکنه مثل کارفرما یا وکیل .... پارت ۱ مربوط به اون هست پارت ۳ مربوط به شما.
پاسخ
(2012-11-18 ساعت 20:52)arashaeri نوشته:  
(2012-11-17 ساعت 15:10)Asal mo نوشته:  کسی نیست جواب بده خواهش می کنم یکی جواب بده

اگه خودت داری پر میکنی هر ۲ تاش یکی هست . ولی اگه شخص دیگری داره این فرم رو برات پر میکنه مثل کارفرما یا وکیل .... پارت ۱ مربوط به اون هست پارت ۳ مربوط به شما.

ممنون از شما arashaeri عزیز ،مشخصه که شما اطلاعاتی در مورد این ویزا دارید
ممکنه درباره کد nacis و کد soc هم توضیحاتی بدید که آیا شامل من می شود
مثلا در part 6 فرم گفته: basic information about the proposed employment و نوع شغل و کد soc را خواسته آیا اینها برای من که هنرمند هستم و از خارج از کشور هم پیشنهاد استخدام ندارم شامل می شود با سپاس از شما دوست عزیر
پاسخ
سلام امیدوارم یکی از شما دوستان جوابم رو بده ،در قسمتی از فرم گفته:
HAS ANY IMMIGRANT VISA PETITION EVER BEEN FILED BY OR ON BEHALF OF THIS PERSON? YES NO
من تا به حال برای گرین کارت درخواست ندادم ، ولی چندین بار در لاتاری شرکت کردم آیا شرکت در لاتاری یک درخواست مهاجرت محسوب می شود
لطفا جواب بدید.

کسی نیست جواب بده !!!!!!!
پاسخ
من ریجکت شدم فقط به خاطر اینکه جواب سوال رو وکیل در موقع مقرر نفرستاد .
پاسخ
آیا شرکت در لاتاری درخواست برای مهاجرت حساب می شه و در فرم مهاجرتی اگر سوال بشه آیا شما تابه حال درخواست برای مهاجرت داشتید چه جوابی بدیم؟
لطفا یکی که اقدام کرده جواب بده پیش پیش ممنون
پاسخ
با درود.... من کارم سینما هست.... در تعدادی از فیلمهای موفق سینما حضور داشتم.... در برخی‌ از اونها به عنوانه بازیگر.. که فیلم تونسته جوایز مهمی‌ مثل بهترین فیلم فستیوال کن و شیکاگو رو بگیر، همچنین به عنوانه نور پرداز و.... که فیلمهای که درونها شرکت داشتم جویزا فستولهی برلین و..... را گرفتن..... همینطور فیلمی ساختم که در فستیوال برلین با تریبکا شرکت می‌کنه.... چیکار می‌تونم بکنم برای اب۱؟ با سپس اگر پاسخی بدید.
پاسخ
سلام دوستان، کسانی که برای ویزای EB1 اقدام می کنند چند ماه بعد،جواب اولیه را می گیرند؟
پاسخ
سلام دوستان، کسانی که برای ویزای EB1 اقدام می کنند چند ماه بعد،جواب اولیه را می گیرند؟
پاسخ
(2012-12-23 ساعت 16:30)sepid_life نوشته:  سلام دوستان، کسانی که برای ویزای EB1 اقدام می کنند چند ماه بعد،جواب اولیه را می گیرند؟

بعد از ارسال مدارک کیس نامبر شما توسط ایمیل به اطلاع خواهد رسید. و بعد از دو هفته کیس نامبر با پست به دستان میرسد. اما این مرحله به معنای جواب دهی نیست. در مرحله بعد با توجه به تاریخ ارسال که حدود 4 الی 9ماه خواهد بود پرونده بررسی می گردد.و باز با نامه و همینطور سایت شما از وضیعت خود مطلع خواهید شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، sahar ra@d

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان