موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
1)ببینید مثلا در part 3 فرم گفته information about the person for whom you are filing منظور از این جمله چیه میشه معنی کنید؟ من خودم شخصا پر می کنم آیا باید یک وکیل یا کارفرما پر کنه یا خود خارجی که من باشم پر کنه . لطفا کمک کنید . ؟
2) ببینید در part1 هم آدرس پستی خواسته در part 3 هم آدرس پستی خواسته من کدو م قسمت رو باید پر کنم ؟
اگه با جزئیات پاسخ بدید ممنون می شم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-16 ساعت 00:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-16 ساعت 15:38 توسط ParsTrader.)
نمی فهم منظورتون چیه ؟اگه منظورت کاره که من می تونم از طریق eb1 و بدون پیشنهاد کار اقدام کنم لطفا بیشتر توضیح بدید.
ببینید eb1 گزینه an alien of extraordinary ability یک permanent gob offer نمی خواد حالا آیا من به کد soc و کد nacis احتیاج دارم من خیلی نگران شدم لطفا یکی توضیح بده ممنون
خواهش میکنم یکی که اقدام کرده و خودش فرم رو پر کرده یا کسی که اطلاعات داره جواب بده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممكنه تلفن و ايميل اين وكيل هايي كه گفتين بنويسيد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی نیست جواب بده خواهش می کنم یکی جواب بده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امیدوارم یکی از شما دوستان جوابم رو بده ،در قسمتی از فرم گفته:
HAS ANY IMMIGRANT VISA PETITION EVER BEEN FILED BY OR ON BEHALF OF THIS PERSON? YES NO
من تا به حال برای گرین کارت درخواست ندادم ، ولی چندین بار در لاتاری شرکت کردم آیا شرکت در لاتاری یک درخواست مهاجرت محسوب می شود
لطفا جواب بدید.
کسی نیست جواب بده !!!!!!!
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
من ریجکت شدم فقط به خاطر اینکه جواب سوال رو وکیل در موقع مقرر نفرستاد .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا شرکت در لاتاری درخواست برای مهاجرت حساب می شه و در فرم مهاجرتی اگر سوال بشه آیا شما تابه حال درخواست برای مهاجرت داشتید چه جوابی بدیم؟
لطفا یکی که اقدام کرده جواب بده پیش پیش ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود.... من کارم سینما هست.... در تعدادی از فیلمهای موفق سینما حضور داشتم.... در برخی از اونها به عنوانه بازیگر.. که فیلم تونسته جوایز مهمی مثل بهترین فیلم فستیوال کن و شیکاگو رو بگیر، همچنین به عنوانه نور پرداز و.... که فیلمهای که درونها شرکت داشتم جویزا فستولهی برلین و..... را گرفتن..... همینطور فیلمی ساختم که در فستیوال برلین با تریبکا شرکت میکنه.... چیکار میتونم بکنم برای اب۱؟ با سپس اگر پاسخی بدید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، کسانی که برای ویزای EB1 اقدام می کنند چند ماه بعد،جواب اولیه را می گیرند؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، کسانی که برای ویزای EB1 اقدام می کنند چند ماه بعد،جواب اولیه را می گیرند؟