موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
سلام. در مورد شرایط خودم در پست های پیشین توضیح داده بودم اما دوباره همراه با نام وکیل به صورت خصوصی هم برای شما ارسال کردم. در مورد شرایط NIW/EB2 هم پیشنهاد می کنم پست های قبلی همین فروم را مطالعه بفرمایید.
کتگوری ویزا: EB-2 زیرگروه: NIW
تاریخ مصاحبه: 16 ژوئن 2016 - آنکارا
نتیجه مصاحبه: AP
دوخطی: 29 آگوست 2016
OR شدن: 4 اکتبر 2016
دریافت ایمیل درخواست اطلاعات بیشتر: 5 اکتبر ۲۰۱۶
ارسال اطلاعات درخواستی از طریق ایمیل: 6 اکتبر ۲۰۱۶
دریافت ایمیل اتمام پروسه کلیرنس: 18 اکتبر 2016
تحویل پاسپورتها به دفتر پستی در آنکارا: صبح 24 اکتبر
ایمیل از سفارت مبنی بر دریافت مدارک: عصر 26 اکتبر
آپدیت ها: 26 اکتبر، 27 اکتبر، اول نوامبر، دوم نوامبر ، دوم نوامبر (تغییر OR به /)
Issued : سوم نوامبر ۲۰۱۶
دریافت پاسپورتها از دفتر پستی: چهارم نوامبر
ورود به آمریکا: 24 نوامبر 2016
دریافت گرین کارت در آمریکا: 29 دسامبر 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام شرمنده منم امکان پیام خصوصی ندارم لطفا اسم وکیلتون رو هم برای من ارسال کنید ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
برای پیشنهاد شغل باید چیکار کرد من بعد از شش ماه برام درخواست جاب آفر زده و من نمیدونم چیکار باید بکنم فک میکردم این کتگوری جاب آفر نیاز نداشته باشه
لطفا اگه کسی میدونه کمک و راهنمایی کنه چون باید مدارکم را براشون ارسال کنم و زمانم کمه
برای پیشنهاد شغلی باید چیکار کرد؟؟؟
نورا جان و بقیه راهنمایی کنید لطفا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چخبر دوستان؟؟؟
در راستای اینکه زده بودند که نامه اولیه برگشت خورده بود به خودشون، و گفته بودند که خیلی فوری یه درخواست بزن تا ما یه کپی ازش به آدرس جدید ارسال کنیم، و وقتی من درخواست را خواستم بزنم پیغام داد که تا 30 روز از فایل شدن پروندتون نگذره نمیتونی درخواست بدی، برام جالب بود که خودشون زده بودن خیلی فوری درخواست بزن.... حالا در هر صورت بعد از گذشت 30 روز من توانستم درخواست را بزنم ولی وقتی شماره رسید درخواست و داد ، نوشته بود تاریخ پاسخگویی به درخواستتان 3 هفته دیگر است.... برای کسی این مشکل بوجود نیامده تا بتونه بگه شرایط اونم به همین شکل بوده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...دوستانی که تجربه دارند کسی اطلاع داره در جمع آوری پرونده آیا نیاز به این هست که گواهی ارائه مقالاتی که به زبان فارسی می باشند ترجمه شوند؟ من علاوه بر مقالات بین المللی که دارای گواهی انگلیسی می باشند، چند مقاله به زبان فارسی هم دارم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من در حال آماده کردن مدارکم. آره میشه برای هر دوش همزمان اقدام کرد. فقط هزینه اپلیکیشن و تکمیل فرم را جداگانه برای هر کدوم پرداخت می کنید. منم قصدم اینه که برای هر دوتاش همزمان اقدام کنم. شما اصل مدارک ترجمه شده رو ارسال کردین یا کپی؟
[/quote]
اصلشو ارسال کردم... ولی بعضی وکلا اسکنشو هم مثلنکه ارسال میکنن...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یکم سرعت بررسی پرونده بالا نرفته بنظرتان؟؟40 روز از فایل شدن پرونده ام نگذشته که نامه ادیشنال اویدنس برام صادرشده...تو همین تاپیک بچه ها بعد گذشت 4 الی 6ماه با چنین تغییری در پرونده شان روبرو شده بودند!!!