موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها معمولا بعد از چند روز از دلیور شدن مدارک به اداره مهاجرت تگزاس..چک نقد میشه؟؟و بعد از چند روز اداره مهاجرت پیامک و ایمیل پرونده را ارسال میکنه؟؟
3روزه که مدارک دلیور شده به صندوق پستی اداره مهجرت ولی چک نقد نشده.. ایمیلی هم دریافت نکردم..(. فرم ایمیل و موبایل و ارسال کرده بودم.)
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
ارتباط من و مهاجر سرا از علاقه و جستجو گذشته و به اعتياد رسيده . دوستان عزيزم من روزانه چندين ايميل و پيام شخصي دارم كه نهايت سعي بر جواب دادن در حد دانستني هاي تجربه شده شخصي مي باشد . دوستاني از نوشته هاي سالها قبل من مثال ميزنند اونا واقعي و درست بود در اون زمان و امروز من به اين نتيجه رسيدم كه اين ويزا بسيار تخصصي و وكيل خبره در اين مورد محدود است البته اين بستگي به شناخت محدود من دارد.
و كسي با حرف همون اول شما را بدون رزومه ديدن تاييد كنه و دنبال شما باشه كلاهبرداره.
دوم سوال ها رو هميجا بپرسيد كه براي ديگران هم مفيد و كارساز باشد
سوم من اونقدر از بچه هاي مهاجر سرا رو معرفي كردم كه ديگه حسابي وكيلم شاكيه و كار بچه هارو انجام نميده متاسفانه و ميگه وقت ندارم.
روزانه وقت زيادي براي جواب دادن صرف ميشه ممكننه ديگه جوابگو ايميل و پيام خصوصي نباشم . البته به من حق بديد كه منم زندگي دارم
به اميد موفقيت براي همه دوستان
نورا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خب دیگه استارت پرونده من هم خورده شد :-)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت تمام اعضای خوب مهاجسرا
ضمن تبریک به تمام عزیزانی که پرونده شون approve میشه امکان داره اعضای گروه که approve می شن خلاصه ای از مدارکشون که با اونها برای این ویزا اپلای کردن رو بگن تا ما هم متوجه بشیم چقدر شانس
برای اپلای کردن داریم و ایا وکیل گرفتن یا نه؟
متشکرم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من هرروز چندبار به اینجا سر میزنم... که شاید یه نفر چیزی بنویسه... ولی هیچی ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من قهرمان چند مرتبه مسابقات كشوري و خاورميانه هستم و در چند زمينه ركود دار كشور هستم. ولي توي جهاني مصدوم شدم و نتونستم مقامي كسب كنم. مربيگري هم داخل رزومه خودم دارم. سال 93 آخرين مقام خودمو كسب كردم بعد از اون ديگه اومدم سراغ باشگاه داري و تجارت و ...
بنظرتون اقدام كنم ؟!
سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد اينو يادم رفت توضيح بدم:
من شرايط ويزاي خوداشتغالي فدرال كانادا كه براي ورزشگاارن و هنرمندان است رو دارم ولي به هركي ميگم ميگه حداقل 4 الي 5 سال سال زمان ميبره توي سايتشون كه زده بود 108 ماه كل پروسه زمان ميبره!!!
خودم تمايلم بيشتر به آمريكاست بخاطر اين كه واقعا هيچ جا براي ورشكاران آمريكا نميشه هم مدت زمان كوتاهي ميكشه تعيين تكليف بشي هم گرفتن گرين كارت راحت تر ميشه با اين روش.