2016-12-25 ساعت 00:51
(2016-12-24 ساعت 01:46)hesgan نوشته:(2016-12-24 ساعت 01:18)Nasertexas نوشته:
سلام دوست عزیز
اولاً بسیار بسیار تبریک می گم بهتون کار شما فوق العاده بوده و خیلی خیلی زیاد نزدیک شدین به اپروو نهایی. از این بابت خیلی خوشحالم براتون.
دوم اینکه چیزهایی که از شما خواستن اصلاً غیرعادی نیست. اگر شرایط قبولی EB1 رو مطالعه کنین می بینین که نوشته شده افسر پرونده از دو جهت کیس رو بررسی می کنه: 1. اینکه سه مورد از ده مورد برآورده بشه و 2. اینکه متقاعد بشه تصویر کلی شخص با چیزی که در تعریف این کتگوری اومده مطابقت داره.
تبریک می گم که شما سه مورد از ده مورد رو تونستین برآورده کنین. دو مورد دیگه اثباتش کمی سخته. در خصوص مورد 3 در واقع باید در یک مجلۀ معتبر با تیراژ بالا دربارۀ شخص شما (و نه کاری که انجام دادین) مطلبی چاپ شده باشه که به تعریف از خود شما بپردازه. مثلاً در مورد من که فیلمساز هستم، باید در مجلۀ فیلم با خود من بعنوان کارگردان مصاحبه شده باشه و ازم تعریف کرده باشن، نه اینکه فقط دربارۀ جایزه گرفتنم مطلب نوشته باشن! در خصوص مورد 9 هم باز کار سختیه چون شما باید ثابت کنید همکاران شما چقدر دستمزد می گیرن (که همین ثابت کردن با دلیل و مدرک و شواهد کار ساده ای نیست) و بعد بگین شما چقدر گرفتین.
به نظر من بیشتر از اینکه دنبال فراهم کردن مدرک برای دو مورد باقی مونده باشین، به تکمیل تصویر کلی خودتون بپردازین.
اونها در واقع الان قانع شدن که شما شرایط اپروو شدن رو دارین اما فقط می خوان مطمئن بشن. کاری که وکیل آمریکایی از من خواست برای این قسمت از کار انجام بدم این بود:
1. نوشتن یک Letter of Intention یک صفحه ای: که توش شما دقیقاً بگین در صورت اپروو شدن قصد دارین کجا برین، چکار کنین و با چه کسی کار کنین
2. ضمیمه کردن حداقل 3 تا نامه از کارفرماها یا همکاران خودتون در آمریکا که ابراز تمایل کنن در صورتی که شما وارد آمریکا بشین می خوان باهاتون کار کنن (برای هر نامه باید رزومۀ اون شرکت، فرد و سوابق و آدرس وب سایت و... رو هم اضافه کنید)
اگر بتونین همین دو کار رو به خوبی انجام بدین افسر پرونده متقاعد خواهد شد و پرونده رو تایید می کنه. فقط اینکه اصلا عجله نکنین و در کمال آرامش کارها رو پیش ببرین و مدارک رو بفرستین.
باز هم بهتون تبریک می گم و براتون آرزوی موفقیت می کنم.
ممنونم از راهنمایی های بسیار خوبتون .و من هم آرزوی موفقیت دارم براتون
نوع ویزا: EB1
تشکیل پرونده:24/10/2015
دریافت Receipt Number: 20/11/2015
درخواست مدارک بیشتر از سوی اداره مهاجرت: 7/10/2016
ارسال مدارک بیشتر در خصوص درخواست آنها :16/12/2016
دریافت نامه اپروو و ارسال مدارک از سوی اداره مهاجرت به اداره NVC -2017/2/2
ایمیل دعوت به مصاحبه july/14/2017
خود مصاحبه August/23/2017 نتیجه مصاحبه AP
تشکیل پرونده:24/10/2015
دریافت Receipt Number: 20/11/2015
درخواست مدارک بیشتر از سوی اداره مهاجرت: 7/10/2016