(2017-01-07 ساعت 12:39)moni نوشته: دوستان من هم در زمینه علمی و هم ورزشی مدارکی را دارم. منتهی در زمینه علمی فعال تر بوده ام و شرایط بیشتر به EB1 می خوره. آیا به نظرتون مدارک ورزشی ام رو هم براشون بفرستم؟ در ضمن آیا شما فک می کنین آمدن ترامپ می تونه تاثیری روی صدور اینوع ویزا داشته باشه؟ ممنون
با سلام... ببینید من هنوز جواب پرونده ام نیومده که بخوام راهنمایی کنم بر اساس روندی که خودم پیش رفتم... ولی راجع شرایط پرونده ام برایتان مینویسم شاید کمکی کند...
من قهرمان ملی در یک رشته ورزشی بودم..و همچنین پایان نامه کارشناسی ارشد و همچنین مقالات علمی که نوشتم هم در زمینه همان رشته ورزشی ام است ... مثلا قهرمانی و احکام داوری مربیگری در رشته های ورزشی دیگمو مثل ژیمناستیک و شنا و... نفرستادم...
تنها مدارک مربوط به یک رشته ای که در آن زمینه پرفشنال بودم و مقالات علمی داشتم ارسال کردم..مثلا پایان نامه ام که در باب استعدادیابی همان رشته ورزشی ام بود را خود وزارت ورزش تایید کردو قراردادی برایم ارسال کردن و هزینه انجام پایان نامه ام را بهم دادن و منم اون قرار دادو ترجمه کردم... پس پرونده من شد ورزشی چون بیشتر روی قهرمانی و عضویت در تیم ملی و داوریهایم مانور دادم..و بخش علمی ام را به این مضمون ارسال کردم که بگم من از طریق علمی هم بدنبال پیشرفت کردن در این رشته ورزشی بخصوص هستم..بخصوص که مقالاتم بیشتر در باب استعدادیابی رشته خودم بود.
شما هم میتونید پرونده تان را علمی ببندید و اگر احکام ورزشی دارید که به بحث آن مقاله میخوره ضمیمه کنید و بگویید که مثلا من برای ارتقا این رشته ورزشی که خود فعالیت کردم این مقاله علمی را هم نگارش کردم... و آن مقاله را قوی تر کنید.