کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
(2017-06-15 ساعت 16:04)hesgan نوشته:  
(2017-06-15 ساعت 14:59)Nasertexas نوشته:  سلام دوستان
دوستانی که با روش پریمیوم  اقدام کردن لطفا منو راهنمایی کنید .
در  روش پریمیوم باید فرم ای 907 رو نیز پر کنیم و به همراه فرم ای 140 ارسال کنیم .  حالا سوالم اینجاست که کلا باید 1225 دلار پرداخت کنم یا اینکه 700 دلار + 1225 دلار ؟

سلام ناصر جان

من البته از این روش اقدام نکردم اما قبلش وکیل برام توضیح داده بود که اگر روش پریمیوم رو می خوام باید فرم 907 رو پر کنم و 1225 دلار اضافه تر پرداخت کنم. پس میشه 1225 + 700 (البته این 700 اون موقع کمتر بود). بازم دوستان دیگه بهتره راهنمایی کنن.

موفق باشی

سلام شما هنوز کلیرنس نشدید؟؟
یه سوال ... چرا تو نامه تکمیل مدارک گفته برای متوجه شدن حدود تقریبی تاریخ مصاحبه به سایت ویزا بولتنها مراجعه کنید؟؟ برای شماهم اینو نوشته بود؟؟
من به اون سایت رفتم ولی چیزی راجع به نوع ویزای ما نبود یا من متوجه نشدم!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-06-15 ساعت 14:59)Nasertexas نوشته:  Ø³Ù„ام دوستان
در  روش پریمیوم باید فرم ای 907 رو نیز پر کنیم و به همراه فرم ای 140 ارسال کنیم .  حالا سوالم اینجاست که کلا باید 1225 دلار پرداخت کنم یا اینکه 700 دلار + 1225 دلار ؟

سلام ناصر جان

من البته از این روش اقدام نکردم اما قبلش وکیل برام توضیح داده بود که اگر روش پریمیوم رو می خوام باید فرم 907 رو پر کنم و 1225 دلار اضافه تر پرداخت کنم. پس میشه 1225 + 700 (البته این 700 اون موقع کمتر بود). بازم دوستان دیگه بهتره راهنمایی کنن.

موفق باشی

یه سوال ... چرا تو نامه تکمیل مدارک گفته برای متوجه شدن حدود تقریبی تاریخ مصاحبه به سایت ویزا بولتنها مراجعه کنید؟؟ برای شماهم اینو نوشته بود؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-06-21 ساعت 08:56)algh90 نوشته:  
(2017-06-15 ساعت 14:59)Nasertexas نوشته:  سلام دوستان

سلام ناصر جان

موفق باشی

نه هنوز کلیر نشدم Cool

یکی از دوستان من که از همین طریق اقدام کرده بود و اکتبر 2015 مصاحبه داشت بعد از هفت ماه کلیر شد و پارسال رفت. من هم فکر می کنم همین حدود یا شایدم کمی بیشتر طول بکشه. البته کیس با کیس متفاوته و نمیشه قانون و قاعدۀ خاصی براش در نظر گرفت.

نه برای من چنین چیزی ننوشته بودن و کمی بعد از ایمیل تایید دریافت مدارک (تاریخ ها در امضام هست) ایمیل دعوت به مصاحبه اومد. ضمن اینکه زیاد نگران نباشین، این نوع پرونده از ابتدا تا انتهاش حدود یک سال و نیم تا دو سال زمان لازم داره. اگه یک مرحله دیر انجام بشه به جاش مرحلۀ بعدی سریعتر پیش میره و برعکس.

موفق باشید Smile
پرونده: EB1
حرفه: فیلمساز
اپروو شدن پرونده: خرداد 95
ارسال مدارک هویتی به ان وی سی: مرداد 95
تاریخ مصاحبه: آذر 95
نتیجۀ مصاحبه: AP
سفرنامه
کلیرنس: ---
پاسخ
تشکر کنندگان: algh90
طبق فرمان اجرایی ترامپ که ویزا فقط به افرادی تعلق میگیرد که خویشاوند یا دعوتنامه تحصیلی یا دعوت به کار دارند... بنطر شما ویزای ما صادر خواهد شد؟؟؟ مثلل این نوع ویزا مربوط به افراد نخبه هستش، یعنی باز هم از ما مدرک دال بر وجود ارتباط خونی یا نامه دعوت به کار میخواهند یا برای ما اثبات اینکه برای امریکا مثمرثمر خواهیم بود کافیه؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-06-27 ساعت 19:03)algh90 نوشته:  طبق فرمان اجرایی ترامپ که ویزا فقط به افرادی تعلق میگیرد که خویشاوند یا دعوتنامه تحصیلی یا دعوت به کار دارند... بنطر شما ویزای ما صادر خواهد شد؟؟؟ مثلل این نوع ویزا مربوط به افراد نخبه هستش، یعنی باز هم از ما مدرک دال بر وجود ارتباط خونی یا نامه دعوت به کار میخواهند یا برای ما اثبات اینکه برای آمریکا مثمرثمر خواهیم بود کافیه؟؟

من خودم تحلیلهای زیادی از دیروز تا الان خوندم، ولی نمی تونم با اطمینان چیزی بگم...
تو یکی از این گروهها یکی میگفت برای ویزای eb2niw از طریق وکیل اقدام کرده و منتظر وقت مصاحبه اس... از قول وکیل آمریکاییش میگفت چون این نوع ویزا در راستای منافع آمریکاس، پس به مشکل بر نمی خوره...

این نظر اونه و از دید من نمیشه مطمئن گفت که داره درست میگه...ولی امیدوارم ویزا به کتگوری EB1 هم تعلق بگیره و همه ما خوشحال بشیم.
فقط یه خواهش دارم: هر کسی توی این تاپیک، دعوت به مصاحبه شد، حتما بیاد همینجا بگه... کمترین حسنش اینه که دیگران متوجه میشن آیا امیدی هست یا نه...

موفقیت همه رو آرزو میکنم و امیدوارم همدیگه رو توی امریکا ببینیم Smile
پاسخ
(2017-06-27 ساعت 19:03)algh90 نوشته:  طبق فرمان اجرایی ترامپ که ویزا فقط به افرادی تعلق میگیرد که خویشاوند یا دعوتنامه تحصیلی یا دعوت به کار دارند... بنطر شما ویزای ما صادر خواهد شد؟؟؟ مثلل این نوع ویزا مربوط به افراد نخبه هستش، یعنی باز هم از ما مدرک دال بر وجود ارتباط خونی یا نامه دعوت به کار میخواهند یا برای ما اثبات اینکه برای آمریکا مثمرثمر خواهیم بود کافیه؟؟

من همین الان توی یه کانال موسسه حقوقی اینو خوندم:

⚖️تبصره حقوقى ⚖️
همراهان عزيز ويزاهاى كار H1B,EB3 و NIW وEB1
شامل قوانين جديد نميگردد

ببینید، من خبر بالا رو نه تایید میکنم و نه تکذیب... این آدرس کانالش هست.... اگه جزییات بیشتری میخواین بدونین باهاشون تماس بگیرین:

https://t.me/us_immigrant_services

امیدوارم که ادعاشون درست باشه
پاسخ
سلام دوستان
من پرونده ام در دست بررسی هست.
یک موفقیت جدید کسب کردم می تونم براشون میل و یا ایمیل کنم؟
سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-06-29 ساعت 12:35)moni نوشته:  سلام دوستان
من پرونده ام در دست بررسی هست.
یک موفقیت جدید کسب کردم می تونم براشون میل و یا ایمیل کنم؟
سپاس

نگه دارید بنظرم اگرکه rfe خورد با باقی مطالب میل کنید..
ایمیل که نمیشه کرد.. اگه دوست دارید که حتما این مدرک اضافه بشه تو همین زمان... باید پست کنید... البته نمیدونم تاثیر داره یا نه..چون الان خارج از دسته بندییه که قبلا مدارک و ارسال کردید مگنکه کاملا توضیح دهید که برای کدوم دسته دارید مدرک ارسال میکنید...
این موضوع برا خود منم سوال بود که جداگانه مدرکیو ارسال کنم وارد پرونده میشود یا خیر.. ؟؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
تو رو خدا یه خبر تایید شده بده این فرمان مهاجرتی ترامپ شمال ویزا eb1 میشه یا نه؟ بهمون وقت مصاحبه میدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-06-30 ساعت 19:48)mbusa نوشته:  تو رو خدا یه خبر تایید شده بده این فرمان مهاجرتی ترامپ شمال ویزا eb1 میشه یا نه؟ بهمون وقت مصاحبه میدن؟

برامن که وقت مصاحبه ام امروز اومد... نمیدونم روز مصاحبه چه میشود..شنیده ها حاکی ازینه که این فرمان شامل ویزای EB-1 نمیشه و ویزا بهشون تعلق میگیره... حالا ببینیم چه میشود
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm
(2017-06-30 ساعت 21:31)algh90 نوشته:  
(2017-06-30 ساعت 19:48)mbusa نوشته:  تو رو خدا یه خبر تایید شده بده این فرمان مهاجرتی ترامپ شمال ویزا eb1 میشه یا نه؟ بهمون وقت مصاحبه میدن؟

برامن که وقت مصاحبه ام امروز اومد... نمیدونم روز مصاحبه چه میشود..شنیده ها حاکی ازینه که این فرمان شامل ویزای EB-1 نمیشه و ویزا بهشون تعلق میگیره... حالا ببینیم چه میشود

خدا رو شکر تبریک میگم میشه بگی بعد از اپرو شدن چند روز طول میکشه تا تاریخ مصاحبه در سفارت؟
پاسخ
(2017-06-30 ساعت 21:38)mbusa نوشته:  
(2017-06-30 ساعت 21:31)algh90 نوشته:  

خدا رو شکر تبریک میگم میشه بگی بعد از اپرو شدن چند روز طول میکشه تا تاریخ مصاحبه در سفارت؟

تو امضام دقیق نوشتم... جواب rfe شما اومد؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-06-30 ساعت 22:11)algh90 نوشته:  
(2017-06-30 ساعت 21:38)mbusa نوشته:  
(2017-06-30 ساعت 21:31)algh90 نوشته:  برامن که وقت مصاحبه ام امروز اومد... نمیدونم روز مصاحبه چه میشود..شنیده ها حاکی ازینه که این فرمان شامل ویزای EB-1 نمیشه و ویزا بهشون تعلق میگیره... حالا ببینیم چه میشود

تو امضام دقیق نوشتم... جواب rfe شما اومد؟؟؟
دوباره اقدام کردم بصورت ویژه ولی دقیقا متوجه نشدم چرا اینقدر بعد اپرو شدن کارت طول کشید؟ شنیده بودم بعد اپرو یه فرم اینترنتی باید پار کنی و بعد دو ماه وقت مصاحبه میدن میشه خودت بیشتر توضیح بدی

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
توی دستورالعمل اجرایی که وزارت خارجه آمریکا برای سفارتخانه هاش ارسال کرده ، صراحتا" ویزاهای مهاجرتی که Self Petitioner هستند را از لیست معافیتهای دستورالعمل اجرایی خارج کرده بنابراین ویزاهای EB1 و EB2 هم احتمالا" باید با مشکل مواجه بشند و رفتن به مصاحبه یه جور ریسک هست . شاید بهتر باشه که مصاحبه را به بعد از این ۹۰ روز و احتمال برداشته شدن این دستورالعمل موکول کنیم .
 Likewise, qualified employment-based immigrant visa applicants generally are exempt from the E.O., since they have a bona fide formal, documented relationship with a U.S. entity formed in the ordinary course.  Unlike other employment-based immigrant visa applicants, certain self-petitioning employment-based first preference applicants with no job offer in the United States and special immigrant visas under INA section 101(a)(27)) may be covered by the E.O. and, consequently, would need to demonstrate that they have a bona fide relationship with an entity in the United States or otherwise qualify for a waiver.
پاسخ
کسی تا بحال تجربه عقب انداختن وقت مصاحبه را داشته ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان