موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
طبق فرمان اجرایی ترامپ که ویزا فقط به افرادی تعلق میگیرد که خویشاوند یا دعوتنامه تحصیلی یا دعوت به کار دارند... بنطر شما ویزای ما صادر خواهد شد؟؟؟ مثلل این نوع ویزا مربوط به افراد نخبه هستش، یعنی باز هم از ما مدرک دال بر وجود ارتباط خونی یا نامه دعوت به کار میخواهند یا برای ما اثبات اینکه برای امریکا مثمرثمر خواهیم بود کافیه؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من پرونده ام در دست بررسی هست.
یک موفقیت جدید کسب کردم می تونم براشون میل و یا ایمیل کنم؟
سپاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تو رو خدا یه خبر تایید شده بده این فرمان مهاجرتی ترامپ شمال ویزا eb1 میشه یا نه؟ بهمون وقت مصاحبه میدن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
توی دستورالعمل اجرایی که وزارت خارجه آمریکا برای سفارتخانه هاش ارسال کرده ، صراحتا" ویزاهای مهاجرتی که Self Petitioner هستند را از لیست معافیتهای دستورالعمل اجرایی خارج کرده بنابراین ویزاهای EB1 و EB2 هم احتمالا" باید با مشکل مواجه بشند و رفتن به مصاحبه یه جور ریسک هست . شاید بهتر باشه که مصاحبه را به بعد از این ۹۰ روز و احتمال برداشته شدن این دستورالعمل موکول کنیم .
Likewise, qualified employment-based immigrant visa applicants generally are exempt from the E.O., since they have a bona fide formal, documented relationship with a U.S. entity formed in the ordinary course. Unlike other employment-based immigrant visa applicants, certain self-petitioning employment-based first preference applicants with no job offer in the United States and special immigrant visas under INA section 101(a)(27)) may be covered by the E.O. and, consequently, would need to demonstrate that they have a bona fide relationship with an entity in the United States or otherwise qualify for a waiver.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی تا بحال تجربه عقب انداختن وقت مصاحبه را داشته ؟