موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از چندوقت از رسیدن نامه مصاحبه سایت CEAC از حالت at NVC تغییر میکنه؟؟ و چی مینویسن؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-07-09 ساعت 13:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-07-09 ساعت 13:53 توسط hesgan.)
سلام دوستان عزیز
اجرایی شدن فرمان برنامۀ خیلیامونو بهم ریخت و ما رو در یک وضعیت نامشخص قرار داد. من از ابتدای داستان پیگیر اخبار بودم و چون هنوز پروسۀ AP ما تموم نشده، من هم نگران سرانجام ماجرا هستم. نگران بودن تا حد زیادی طبیعیه چون واقعاً نمی دونیم چه اتفاقاتی قراره بیفته و الان آفیسرها پرونده های ما رو (ما که میگم منظورم مشخصاً کیس های EB1 هست) طبق چه دستورالعملی دارن بررسی می کنن. اما بذارین ببینیم این فرمان دربارۀ کیس ما چی گفته.
در متن دستور نهایی (که بعد از اعلام حکم دادگاه عالی با در نظر گرفتن استثنائات) به مسئولین ابلاغ شده نوشته شده که هر کس که دارای ارتباطی نزدیک با یک شخص یا ارتباط رسمی با یک نهاد در آمریکا هست از این قانون مستثنی میشه. ارتباط نزدیک با یک شخص که میشه پرونده های خانوادگی و ارتباط رسمی با یک نهاد یعنی کسانی که به دعوت یک شرکت، دانشگاه، انجمن یا هر چیز دیگه ای درخواست ویزا دادن. این استثناء شامل تمام ویزاهای کاری که نامۀ رسمی دعوت به کار از طرف آمریکایی دارن هم میشه. در متن دستور یک جاییش هست که مشخصاً دربارۀ ما توضیح داده:
Unlike other employment-based immigrant visa applicants, certain self-petitioning employment-based first preference applicants with no job offer in the United States may be subject to the E.O., unless they have a credible claim of a bona fide close familial relationship with a person in the United States or of a bona fide, formal, documented relationship with an entity in the United States that was formed in the ordinary course, rather than for the purpose of evading the E.O. Applicants not exempted based on the Supreme Court’s order still may qualify for an exemption, or may qualify for a waiver, in accordance with the E.O. itself.
اینجا خوشبختانه همه زبانشون قویه و نیازی به ترجمه نیست، اما خیلی کلی بخوام بگم، نوشته "برخلاف سایر متقاضیان ویزای کاری، اون دسته از متقاضیان ویزای اولویت اول (دقیقاً یعنی EB1) که به شکل خویش-فرما و بدون جاب آفر هستن "ممکنه" شامل این دستور بشن، مگر اینکه فامیل نزدیکی در آمریکا داشته باشن یا ارتباطی رسمی و مستند با نهادی در آمریکا برقرار کرده باشن. متقاضیانی که طبق دستور دادگاه عالی به طور مشخص از این فرمان مستثنی نیستند هم ممکنه هنوز به شکلی مستثنی بشن یا مورد معافیت قرار بگیرن"
یک بخش خوبش اینه که نوشته متقاضیان EB1 "ممکنه" شامل دستور بشن، مثل لاتاری ها اینجا نگفته "میشن". بخش آخر هم باز گفته این متقاضیان همچنان می تونن مورد معافیت قرار بگیرن.
مورد دیگه اینکه من چون از طریق وکیل اقدام کرده بودم، بهش ایمیل دادم و سوال کردم. وکیل (که آمریکایی هم هست) دیشب بهم زنگ زدن و کلی صحبت کردیم. گفت این دستورالعمل نهایی تا حد خیلی زیادی دست آفیسرها رو باز گذاشته که بتونن تصمیم گیری کنن و چون EB1 همیشه در اولویت اول قرار دارن، به نظر من تاثیری در روند کار شما نمی ذاره و اگر چیزی داره طول می کشه طبیعیش همین بوده که طول بکشه و حتی اگر این دستور نبود هم شاید همینقدر طول می کشید. مثال های زیادی هم برام زد از موکلین مختلفش که پروسۀ اداریشون بین 7 ماه تا 10 ماه طول کشیده. حتی گفت یه خانوادۀ ایرانی که با ویزای توریستی می خواستن برن آمریکا و اتریش هم زندگی می کنن و پسرشون هم کلاً اتریش دنیا اومده پروسۀ اداریشون 5 ماه طول کشیده! یعنی می گفت کلا زمان ها کمی طولانی شده و این فرمان که به مدت 4 ماه جلوی ورود کلیۀ پناهجوها رو می گیره باعث میشه وقت آفیسرها آزادتر بشه برای سر و سامان دادن به پرونده های دیگه ای که دستشونه.
مورد سوم اینکه یکی از دوستان من نیمۀ خرداد مصاحبۀ سفارت داشت در ابوظبی و همین پروندۀ EB1. در طول هفتۀ گذشته (یعنی بعد از شروع فرمان اجرایی) پرونده اش چندین بار روی سایت آپدیت داشته، که نشون میده کارش در جریانه و دارن روی پرونده اش کار می کنن.
مورد آخر هم اینکه بدترین حالت ممکن برای ما اینه که همه چیز سه ماه تعلیق بشه (که نشده و نمیشه)، ولی میخوام بگم ته تهش اینه که 90 روز دیرتر میریم که همین الانش هم ده روزش گذشته!
و در نهایت من امروز یه ایمیل زدم به سفارت ابوظبی و مشخصاً سوال کردم که چه اتفاقی برامون میفته. اگه جواب اتوماتیک ندادن و یه نفر مثل آدم reply کرد، من حتماً اینجا می نویسم.
با آرزوی موفقیت برای همه.
پرونده: EB1
حرفه: فیلمساز
اپروو شدن پرونده: خرداد 95
ارسال مدارک هویتی به ان وی سی: مرداد 95
تاریخ مصاحبه: آذر 95
نتیجۀ مصاحبه: AP
سفرنامه
کلیرنس: ---
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من هم از این روشeb1 اقدام کردم و فروردین نامه از nvc برای تکمیل مدارک برام اومده و اردیبهشت مدارک را براشون فرستادیم سوالم اینکه بچه های eb1 نامه approval notice از uscis دریافت کردن چون برای من توی uscis میزنه کیس شما به nvc برای کارهای visa processing رفته لطفا بگید شما نامه ای هم از uscis دریافت کردید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
?What immigrant visa classes are exempted from the Executive Order, based on the Supreme Court’s order
Qualified applicants in the immediate-relative and family-based immigrant visa categories are exempt from the E.O. under the Supreme Court’s order, because having a credible claim of a bona fide close familial relationship is inherent in the requirements for the visa. Likewise, qualified employment-based immigrant visa applicants generally are exempt from the E.O., because they have a credible claim of a bona fide, formal, documented relationship with an entity in the United States formed in the ordinary course. Unlike other employment-based immigrant visa applicants, certain self-petitioning employment-based first preference applicants with no job offer in the United States and special immigrant visas under INA section 101(a)(27) may be subject to the E.O., unless they have a credible claim of a bona fide close familial relationship with a person in the United States or of a bona fide, formal, documented relationship with an entity in the United States that was formed in the ordinary course, rather than for the purpose of evading the E.O. Applicants not exempted based on the Supreme Court’s order still may qualify for an exemption, or may qualify for a waiver, in accordance with the E.O. itself. Likewise, diversity visa applicants will need a credible claim of a bona fide close familial relationship with a person in the United States or of a bona fide, formal, documented relationship with an entity in the United States that was formed in the ordinary course, to be exempted under the provisions of the E.O., or qualify for a waiver, before they can be issued a visa during the suspension, because a relationship with a person or entity in the United States is not required for such visas.