موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک ناصر جان . امیدوارم که موفق باشید . خدمتتان یه پیام خصوصی فرستادم
[/quote]
محمد جان خیلی تبریک میگم و انشالله بقیه مراحل هم بتونی به راحتی رد کنی .
من در مورد داشتن وکیل زیاد موافق نیستم . چون هم هزینه زیادی میگیرن و هم اینکه همش باید وابسته وکیل باشی .فرد خودش بتونه مدارکش رو خوب آماده کنه فکر کنم بقیه راه اسونه و نیازی به وکیل نیست .
من خودم بدون وکیل اقدام کردم و اپروو شدم . ئ الان هم 20 روز دیگه مصاحبه دارم .
و علاوه بر اون مدارک برادرم هم پنج روزه که با روش پریمیوم و با پر کردن فرم I*907 فرستادیم و الان 10 روز دیگه جوابش میاد .
[/quote]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
یه خبری از سفارت شنیدم که چون از منبع موثقی هست فکر کردم اینجام بنویسم.
طی دو هفتۀ قبل دو نفر از دوستان برای مصاحبه به سفارت ابوظبی رفته بودن و در پایان آفیسر بهشون گفته "مدارکتون کامله و باید پروسۀ AP براتون اجرا بشه ولی ما بهرحال تا آخر سپتامبر نمی تونیم براتون ویزا صادر کنیم".
البته این رو هم بگم که هیچکدوم این دوستان فامیل درجه یک در آمریکا نداشتن (که اگر داشتن شاید در صورت تکمیل پروسۀ ای پی در این دو ماه ویزاشون صادر میشد). یکشون هم یه نامه ای از یه باشگاه ورزشی برده بود که تمایل به همکاری باهاش رو داشتن اما قبول نکرده بودن و گفتن صبر کنین تا آخر سپتامبر.
پرونده: EB1
حرفه: فیلمساز
اپروو شدن پرونده: خرداد 95
ارسال مدارک هویتی به ان وی سی: مرداد 95
تاریخ مصاحبه: آذر 95
نتیجۀ مصاحبه: AP
سفرنامه
کلیرنس: ---
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یسوال
توی این نامه دعوت به مصاحبه یه فرمت ثابت داره که برای افراد با کتگوریهای مختلف ارسال میکنن؟؟
مثلا یجایی از نامه زده که اگر ویزایتان از دسته خانوادگیه مدارک اسپانسر مالی بیاورید
الان من نامه تمکن مالی لازم نیست ببرم دیگه؟؟دوستانی که جدیدا رفتید مصاحبه ازتون مدارک مالی خواستند یا نه؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان در خصوص توصيه نامه اي كه بايد ارائه بشه ميبايست از داخل خاك امريكا شخص يا سازماني براي متقاضي توصيه نامه رو صادر كنه يا خير ؟
به عنوان مثال كيس بنده ورزشي هست و از اكثر قهرمانان ايران و مربي هاي شناخته شده در ورزش خودم ميتونم براحتي توصيه نامه بگيرم ولي شنيدم بايد از داخل امريكا اخذ بشه ...
دوستان كانال تلگرام براي eb1 نداريم ؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان آیا کیس شما هم در سایت سفارت به صورت هفتگی آپدیت میخوره؟؟