موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خب دوستان قانون فامیل درجه 1 را تغییراتی دادند و دایی و عمه و خاله و عموزاده و خاله زاده و غیره هم به لیست قانون ترامپ اضافه شد...
نکته ایی که وجود دارد اینه که من که متقاضی اصلی هستم خویشاوند ندارم ولی همسرم که همراه من هست دوتا دایی و دایی زاده سیتیزن دارن که 40 ساله اونجان... حال این ارتباط فامیلیه مارو حساب میکنن یا خیر؟؟ منظورم اینه که حتما باید فامیل درجه 1 را متقاضی اصلی داشته باشد یا فرقی نداره؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من ۱۳ ژوئن آنکارا مصاحبه داشتم و ای پی خوردم و امروز به تاربخ ۱۴ جولای آپدیت خوردم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه دوستان بگن که آیا نامه ای برای اپرو شدنشون هم دریافت کردن یا فقط از توی سایت بهشون اعلام شده من نامه اپرو نگرفتم ولی نامه تکمیل مدارک... گرفتم و کارم در جریانه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . بلخره منم وقت مصاحبه ام اومد و یک ماه دیگه میرم برا مصاحبه . برام دعا کنید تا شامل قانون EO نشم و بتونم ویزا بگیرم .
نوع ویزا: EB1
تشکیل پرونده:24/10/2015
دریافت Receipt Number: 20/11/2015
درخواست مدارک بیشتر از سوی اداره مهاجرت: 7/10/2016
ارسال مدارک بیشتر در خصوص درخواست آنها :16/12/2016
دریافت نامه اپروو و ارسال مدارک از سوی اداره مهاجرت به اداره NVC -2017/2/2
ایمیل دعوت به مصاحبه july/14/2017
خود مصاحبه August/23/2017 نتیجه مصاحبه AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من مدارک دایی همسرمو میخوام ببرم... بنظرتون اوکی هست؟؟؟
به دوستانتون ap خورده یا کلا ریجکت شدند؟؟؟
[/quote]
در مورد دایی همسر ، اطلاعی ندارم . دوستانی که ازشون نقل قول کردم ، دو نفر از کاربرای سایت اپلای ابرود بودند که هفته پیش مصاحبه رفته اند. ظاهرا" به هر دو نفر گفتند که باید مدارک بیشتری ارسال کنید و پرونده تون ناقص می مونه و بعدش وضعیت اون نفری که ابوظبی مصاحبه داشته را به صورت AP نشون می ده ولی اون نفری که آنکارا بوده هنوز وضعیتش Ready هست و تغییری نکرده!