(2010-10-07 ساعت 23:24)AMIN3Y نوشته: سلام به همه عزیزان
دوستان من به توصیه شما به kcc ایمیل زدم بعد به سفارت
جواب خاصی نیومد
میشه بگین الان که من current هستم و نامه دوم نیومده و سفارت ابوظبی را هم انتخاب کردم به چه صورت باید بفهمم که کی زمان مصاحبه دارم؟
case numberam هم 000024xx بود
امیدوارم اتفاقی که واسه گاتا پیش اومد در انتظارم نباشه چون شبیه به هم هستیم
ممنون
سلام
نگران نباشید
به کی سی سی ایمیل بزنید و بگید که نامه دوم رو هنوز دریافت نکردین، و می خواهین تاریخ مصاحبه رو بدنین.
(2010-10-07 ساعت 23:24)AMIN3Y نوشته: سلام به همه عزیزان
دوستان من به توصیه شما به kcc ایمیل زدم بعد به سفارت
جواب خاصی نیومد
میشه بگین الان که من current هستم و نامه دوم نیومده و سفارت ابوظبی را هم انتخاب کردم به چه صورت باید بفهمم که کی زمان مصاحبه دارم؟
case numberam هم 000024xx بود
امیدوارم اتفاقی که واسه گاتا پیش اومد در انتظارم نباشه چون شبیه به هم هستیم
ممنون
سلام
نگران نباشید
به کی سی سی ایمیل بزنید و بگید که نامه دوم رو هنوز دریافت نکردین، و می خواهین تاریخ مصاحبه رو بدنین.
یا همین الان زنگ بزن KCC ازشون روز مصاحبه رو بپرس.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
دوستان عزیزی که تا 3 هفته قبل از روز مصاحبه نامه دوم رو دریافت نکردن میتونند با ارسال یه ایمیل به سفارت آنکارا نامه شون رو دریافت کنند.
If you have not received your appointment letter by 3 weeks before your appointment, please contact us by E-mail.
2010-10-09 ساعت 19:00 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-09 ساعت 19:01 توسط smsaipa.)
دوستان همگی درود
نامه دوم من هم رسید
مثل عمده موارد ، بعداز زمان تعیین زمان مصاحبه روی سایت ! :-)
درهر حال داریم میریم جلو
از کارام فقط اسپانسر مونده ، گرفتن وقت از دکتر تو ترکیه و مدرک فوقم
امیدوارم کارای همتون به خوبی درحال پیشرفت باشه.
شماره : 2011AS00009xxx
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً
نامه دوم امروز 17 مهر يا 9 اكتبر رسيد
تاريخ نگارش نامه:14 سپتامبر
تاريخ ارسال:21 سپتامبر
پست تهران:13 مهر
پست منطقه:14مهر
رسيدن به خونه:17 مهر
توي نامه تاريخ مصاحبه در ابوظبي و اسم همراهان ذكر شده.
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08 کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
(2010-10-09 ساعت 20:12)drmahmoodi نوشته: نامه دوم امروز 17 مهر يا 9 اكتبر رسيد
سلام ميشه لطف كنيد آدرس ومتن ارسالي رااعلام كنيد.چون سفارت ابوظبي ليست مصاحبه شوندگان را اعلام نكرده است
2010-10-09 ساعت 21:00 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-09 ساعت 21:59 توسط peyman74.)
با سلام به دوستان
نامه دوم من هم روز پنجشنبه15 مهر ماه اومد .اگر کسی سوالی داشت در خدمتم.
کیس نامبر :2011AS00062xx
تاریخ کارنت شدن:آگوست 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : 2010 اکتبر 7
تاریخ مصاحبه :3 نوامبر
استان/کشور محل دریافت:ایران
تاریخ ارسال مدارک:26 خرداد
2010-10-10 ساعت 00:12 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-10 ساعت 00:22 توسط drmahmoodi.)
(2010-10-09 ساعت 20:51)hossein93 نوشته:
(2010-10-09 ساعت 20:12)drmahmoodi نوشته: نامه دوم امروز 17 مهر يا 9 اكتبر رسيد
سلام ميشه لطف كنيد آدرس ومتن ارسالي رااعلام كنيد.چون سفارت ابوظبي ليست مصاحبه شوندگان را اعلام نكرده است
abudhabiIV@state.gov
آدرس سفارت ابوظبي براي اي ميل
متن اي ميل و جواب رو در تاپيك مكاتبه با سفارت ببينيد(ارسال#397)
ابوظبي
کیس نامبر : 95xx
تاریخ کارنت شدن: نوامبر
تاریخ دریافت نامه دوم: 11 اکتبر
استان/کشور محل دریافت: تهران/ایران
تاریخ مصاحبه : 3 نوامبر
سفارت : آنکارا
تاریخ پست از مبدا ارسال (KCC یا سفارت): 15 سپتامبر
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
سلام بر همه
من نامه دوم را دريافت كردم
شنبه 17 مهر با پست معمولي امد دم منزل
من قبلا از طريق ايميل تاريخ مصاحبه را فهميده بودم
ساعتش هم كه همگي 8 و نيم صبح هست
كل پروسه مدارك هم كه هم در استپ 4 خود سفارت هست هم در اين سايت به مرور عنوان شده است
ولي اعتراف مي كنم با اونكه در سايت آنكارا هم كيس نامبر را در ليست مصاحبه ها ديده بودم ، ولي از ديدن نامه خيلي خوشحال شدم
ضمن اينكه بردن اين نامه در روز مصاحبه لازم است
و از ارائه كردن يك سري توضيحات يا پرينت ايميل و .... راحت شدم و با خيال راحت براي 9 آذر مي روم مصاحبه
دعا كنيد و انرژي مثبت بدهيد
اگه كسي قراره كه بره - ميره
ممنونم از همه
2010-10-11 ساعت 22:59 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-11 ساعت 23:00 توسط Miss Delay.)
(2010-09-06 ساعت 08:28)kiarash86 نوشته: سلام دوستان
نامه دوم من هم دیروز رسید (کرج) ، تو نامه اطلاعات زیادی نوشته نشده بود فقط مهم ترین مطلبی که بود تاریخ و ساعت مصاحبه بود که من قبلا از طریق ایمیل گرفته بودم (19 اکتبر) در ابوظبی
تو نامه نوشته بود که اگه نمیتونین تو این زمان اعلام شده در سفارت حضور داشته باشین باید به سفارت اعلام کنید تا یه زمان دیگه بهتون اختصاص بدن و ضمنا اعتبار کل این پروسه تا 1 سال هست و بعد اون همه چی کان لم یکن! می شود
سلام. میشه خواهش کنم متن نامه تون رو upload کنین . منم سفارتم ابوظبی ولی نمی دونم اونجا دقیقاٌ چه مدارکی رو می خوان واسه روز مصاحبه... در ضمن آدرس دکترهای خوبم ندارم. میشه لطفاٌ به من کمک کنین و متن نامه رو بذارین تا امثال منم استفاده کنن؟ با تشکر
نامه دوم من هم دیروز رسید (کرج) ، تو نامه اطلاعات زیادی نوشته نشده بود فقط مهم ترین مطلبی که بود تاریخ و ساعت مصاحبه بود که من قبلا از طریق ایمیل گرفته بودم (19 اکتبر) در ابوظبی
تو نامه نوشته بود که اگه نمیتونین تو این زمان اعلام شده در سفارت حضور داشته باشین باید به سفارت اعلام کنید تا یه زمان دیگه بهتون اختصاص بدن و ضمنا اعتبار کل این پروسه تا 1 سال هست و بعد اون همه چی کان لم یکن! می شود
سلام. میشه خواهش کنم متن نامه تون رو upload کنین . منم سفارتم ابوظبی ولی نمی دونم اونجا دقیقاٌ چه مدارکی رو می خوان واسه روز مصاحبه... در ضمن آدرس دکترهای خوبم ندارم. میشه لطفاٌ به من کمک کنین و متن نامه رو بذارین تا امثال منم استفاده کنن؟ با تشکر
نامه دوم هيچ اطلاعات اضافه اي بجز تاريخ مصاحبه نداره و هيچ مداركي هم ذكر نشده ولي من متنش رو اينجا ميارم.
ابوظبي
تاریخ مصاحبه :10 nov
استان/کشور محل دریافت:تهران
تاریخ مصاحبه :10 nov
سفارت :آنكارا
تاریخ پست از مبدا ارسال (KCC یا سفارت):oct