موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-01 ساعت 13:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-01 ساعت 14:57 توسط rayan.s.)
دوستان عزیز؛ مدارکه من دبروز رسید سفارت آنکارا و همون دیروزم من یه میل زدم که مدارکم کامله یا نه ؟ امروز جواب دادن که هنوز به مدارک ارسالی من رسیدگی نکردن ...
دلیل ارسالم این بود که در جواب سفارت 2 نکته بود : 1- میتونید 3 تا 4 روز قبل از مصاحبه متوجه شید مدارک ارسالیتون کامله یا نه . 2- فایلی که برام Attach کرده بودن دقیقا" همون نامه دوم سال پیش بود.
پس به دوستانی که هنوز مدارکشون رو ارسال نکردن توصیه میکنم با مراجعه به تایپیک : لاتاری از آغاز تا پایان (2009) متن نامه رو دانلود کنند و دو برگه ایی که خواسته شده در متن نامه رو پر کنند و با مدارک ارسال کنند و اگرم مدارک رو ارسال کردن این دو برگ رو پر کنند و همراه خودشون ببرند.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
من هنوز نامه دوم را دریافت نکردم .میخوستم بدونم :1.اگر مدارکم رو با DHL پست کنم آنکارا چند روز زمان میبره تا مدارک به سفارت برسن2.اگر نامه دوم به دستم نرسه میتونم به استناد ایمیل از آمریکا که تاریخ مصاحبه ام 3 نوامبره مدارکم رو پست کنم برای آنکارا3.با استناد از ایمیل از آمریکا میتونم برم برای مصاحبه به ترکیه
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-01 ساعت 20:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-01 ساعت 21:08 توسط R.F.)
(2010-10-01 ساعت 20:42)peyman74 نوشته: با سلام به همه دوستان
من هنوز نامه دوم را دریافت نکردم .میخوستم بدونم :1.اگر مدارکم رو با DHL پست کنم آنکارا چند روز زمان میبره تا مدارک به سفارت برسن2.اگر نامه دوم به دستم نرسه میتونم به استناد ایمیل از آمریکا که تاریخ مصاحبه ام 3 نوامبره مدارکم رو پست کنم برای آنکارا3.با استناد از ایمیل از آمریکا میتونم برم برای مصاحبه به ترکیه
1. حداقل 3 روز کاری.
2. بله میتونید. (گاهی نامه نمیرسه و شما میتونید نامه دوم رو از اینترنت بگیرید و پر کنید و بفرستید.)
3. با استناد به اون 100% نیست. حتما تاریخ مصاحبتون رو تو سایت آنکارا هم چک کنید. پارسال داشتیم افرادی که تاریخ رو با ایمیل گرفته بودن اما در سایت آنکارا تاریخ عوض شد (چند روز اینور اونور). وقتی تاریخ مصاحبتون تو سایت سفارت آنکارا اعلام شد و در ایمیل هم همون تاریخ بود دیگه با خیال راحت بدونید تاریختون درسته و نامه دوم هم نیمده بود, دیگه اشکال نداره. همه تاریخ رو هر 2 جا باید چک کنند.
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
باتوجه به کيس نامبرهای اعلام شده(تا 2011AS2851 ) درجدول سفارت آنکارا که بايد تا تاريخ 4/10/2010 برای مصاحبه برن متاسفانه برای من هنوز نامه دوم نيامده آيا بايد از حالا مدارکم را بفرستم ويا منتظر نامه دوم باشم ؟ فرم I134 را کجا ميتونم دانلود کنم؟ بابا اصلاٌ بايد چکار کنم ؟ قربون دلت کاوه استرسی عزيز !!!!!!
با تشکر از همه مهاجر سرايها
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من پاسپورتم رو تازه تعویض کردم و سفر خارج نداشتم ولی با پاس قبلی خارج از ایران رفتم .
لزومی داره که تو فرم آنکارا ,سفرهای پاس قبلی رو بنویسم؟
لطفا اگه امکان داشته باشه زود جوابم رو بدین چون فردا میخوام مدارکم رو پست کنم.
در ضمن فرم آنکارا رو حتما باید با مدارک پست کرد؟
ممنونم