کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واشنگتن دی سی، پایتخت آمریکا
(2015-08-14 ساعت 05:25)gh_sh67 نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 00:18)ajab1 نوشته:  سلام
دوستان من در بالتیمور هستم و دنبال کار میگردم، کسی میتونه کمک کنه؟

بسیار ممنون میشم
سلام
من هم بالتیمور هستم اگه کمکی از دستم بر بیاد براتون انجام میدم.
شرمنده من نمی توانم برای شما پیام بگذارم به من ایمیل دهید. gh_sh67@yahoo.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام اگه می خواهید مریلند زندگی کنید سیلوراسپرینگ جای بسیار خوبی هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: manah ، rbrb-2015
سلام دوستان، من دارای ویزای اقامت دائم هستم و برای یک دوره تحقیقاتی یک ساله در دانشگاه ماریلند (رشته مهندسی شیمی)، دو ماه دیگه وارد کالج پارک میشم. از اونجا که فاند ندارم باید اطلاعات کاملی از هزینه زندگی به ویژه اجاره خونه در کالج پارک داشته باشم، خوشحال میشم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد بهم بده و یا اینکه تمابل داشته باشه بصورت مشترک باهام خونه اجاره کنه.
ضمنا کسی میتونه در مورد پیدا کردن کار، چه مرتبط و چه غیر مرتبط با رشته تحصیلیم اطلاعاتی بده
و اخرین سوالم، کالج پارک شهره یا روستا (از نظر وسعت)؟ Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: rbrb-2015
سلام دوستان من حدودا یک ماه دیگه میام مریلند و تنهام نیاز به یه جای موقت برای موندن دارم کسی هست بتونه کمک کنه ممنون میشم.
من نمیتونم خصوصی پیام بذارم اگه میشه ایمیل بزنید hoseini.mana@gmail.com
شماره کیس: 2015AS38XX/کنسولگری: Ankara/تعداد افراد کیس :1/
ارسال فرمهای سری اول:31 May/کارنت شدن: 12 December/مصاحبه:11 February/دریافت ویزا: 16 February/ورود به آمریکا: March 17 Maryland /دریافت گرین کارت: 25 April
پاسخ
(2015-08-17 ساعت 21:10)mehr-dad نوشته:  سلام دوستان، من دارای ویزای اقامت دائم هستم و برای یک دوره تحقیقاتی یک ساله در دانشگاه ماریلند (رشته مهندسی شیمی)، دو ماه دیگه وارد کالج پارک میشم. از اونجا که فاند ندارم باید اطلاعات کاملی از هزینه زندگی به ویژه اجاره خونه در کالج پارک داشته باشم، خوشحال میشم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد بهم بده و یا اینکه تمابل داشته باشه بصورت مشترک باهام خونه اجاره کنه.
ضمنا کسی میتونه در مورد پیدا کردن کار، چه مرتبط و چه غیر مرتبط با رشته تحصیلیم اطلاعاتی بده
و اخرین سوالم، کالج پارک شهره یا روستا (از نظر وسعت)؟ Big Grin

سلام
ببين نميدونم بگم شهر ميشه گفت يه منطقه هست كه
دانشجوها توش رفتو آمد دارن آخه دانشگاه خيلي بزرگيه اندازه يه شهر بزرگه
من خودم يكي رو ميشناسم يه واحد آپارتمان يه خوابه اونجا كرايه كرده با همه چى ١٢٠٠ تا
پاسخ
ان‌شاءالله ما هم بزودی عازم واشینگتن دی.سی. هستیم
به امید اون روز . . . .
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
پاسخ
تشکر کنندگان: h_researcher
(2015-08-18 ساعت 01:41)manah نوشته:  سلام دوستان من حدودا یک ماه دیگه میام مریلند و تنهام نیاز به یه جای موقت برای موندن دارم کسی هست بتونه کمک کنه ممنون میشم.
خواهشا یکی جواب بده....
ارسال فرمهای سری اول:31 May/کارنت شدن: 12 December/مصاحبه:11 February/دریافت ویزا: 16 February/ورود به آمریکا: March 17 Maryland /دریافت گرین کارت: 25 April
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='manah' pid='649014' dateline='1439845907']
سلام دوستان من حدودا یک ماه دیگه میام مریلند و تنهام نیاز به یه جای موقت برای موندن دارم کسی هست بتونه کمک کنه ممنون میشم.
[/quote3

سلام ميخواي بياي بموني يا سرى بر ميگردي
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-18 ساعت 19:52)sami0 نوشته:  [quote='manah' pid='649014' dateline='1439845907']
[/quote3

سلام ميخواي بياي بموني يا سرى بر ميگردي
باید برگردم برای باطل نشدن گرین کارتم میام
پاسخ
تشکر کنندگان:
Smileسلام خدمت دوستان عزیز

من در شهر Alexandriaدنبال یه خانم تقریبا همسن خودم برای همخونه هستم،خودم دختر ۲۹ ساله هستم و آپارتمان دوخوابه هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-21 ساعت 06:52)pinkpanter نوشته:  Smileسلام خدمت دوستان عزیز

من در شهر Alexandriaدنبال یه خانم تقریبا همسن خودم برای همخونه هستم،خودم دختر ۲۹ ساله هستم و آپارتمان دوخوابه هست

اگر ممکنه حدود قیمت اجاره رو هم بگین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من با همسرم یک ماه بعد باید به واشنگتن دی سی بیاییم ما دعوتنامه از nih داریم مهمترین مشکل ما نداشتن اطلاعات کافی از آن مرکز میباشد ما احتیاج به راهنمایی داریم در مورد اجاره مسکن ارزان برای سه ماه و همچنین شناخت نزدیکترین فرودگاه به این مرکز .
و بعضی از سوالات خصوصی که دوست دارم با ایمیل باشد
ایمیل من ghelich43@gmail.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام هموطنان عزیزم
من و همسرم عازم واشنگتن دی سی _ ویرجینیا هستیم
میشه لطفا از کسایی ک در اونجا سکونت دارن درخواست کنم مقداری راجع اجاره خونه و کار و هزینه ها و زندگی در ورجینیا توضیح بدید
من شخصا خیلی نگران پیدا کردن کار هستم

2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد 2 نفر
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
پاسخ
تو منطقه واشنگتن دی.سی. و مریلند میشه به مترو و اتوبوس اعتماد کرد و سه ماه بدون ماشین دووم آورد؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 21:44)itex نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 06:52)pinkpanter نوشته:  Smileسلام خدمت دوستان عزیز

اگر ممکنه حدود قیمت اجاره رو هم بگین.

سلام خواهشمندم از محیط انجا جهت زندگی توضیح دهید. با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان