موضوعها: 3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-12 ساعت 12:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-17 ساعت 15:04 توسط حاجی واشنگتن.)
سلام به اعضای گل و با وفای مهاجرسرا.لطف کنید در این پست چیزی به جز زندگی در واشنگتن دی سی ننویسید.من شاید به زودی یا برای تحصیل برم آمریکا یا اگر زود تر تو لاتاری برنده شدم کلا برای همیشه از ایران برم.که در این صورت بازم تحصیلاتم رو ادامه میدم.میخوام از کسایی که تجربه رفتن یا زندگی در این شهر رو دارند چند تا سوال بپرسم:1-زندگی تو این شهر چطوریه؟آیا برای تازه واردا می ارزه؟2-حقوق ها چطوریه؟3-آب و هواش چجوریه؟آب و هواش گرفته نیست؟4-مردمانش چطورین؟بیشتر سیاه پوستن یا سفید؟5-آیا ایرانی تو این شهر زیاده؟بیشتر تو کدوم منطقه هستن؟یه سواله خیلی مهم دارم که اگه اینو جواب بدین واقعا ممنونتون میشم.استودیو برای خوانندگی تو این شهر زیاد هست؟هرکی راجع به سواله آخرم اطلاعاتش قوی هست بی زحمت بگه،چون من در این رابطه خیلی سوال دارم.هر کی تجربه یا اطلاعی از زندگی تو این شهر داره ممنون میشم اگه در اختیار همه بزاره.با تشکر از همه.
در جوانی گفتم شیر شیر است اگرچه پیر است،چون به پیری رسیدم دریافتم پیر پیر است اگرچه شیر بود ...
موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اول از همه من یه چیزی بگم در مورد موقعیت جغرافیایی شهر واشیگنتن دی سی. من تو ترکیه متوجه شدم که بعضی از ایرانیهایی که سالها در آمریکا زندگی کرده بودند و واسه ویزای پدر مادرشون به سفارت اومده بودند نمیدونستن شهر واشینگتن دی سی کجاست. شهر واشینگتن دی سی پایتخت ایالات متحده آمریکاست و در ناحیه کلمبیا (District of Columbia) در شرق آمریکا واقع شده در حالی که ایالت واشینگتن در شمال غرب آمریکا هست لطفا اشتباه نکنید. بقیه اطلاعات رو می تونید از آمارهای موجود در سایتهای دولتی مثل سایت شهرداری واشنگتن به راحتی پیدا کنید.
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
موضوعها: 111
رتبه:
110
2 تشکر در 0 ارسال
لطفا از فروم به عنوان چت روم استفاده نکنید و از ارسال پستهای فاقد اطلاعات مهاجرتی خودداری کنید.
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم
".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی.دیدم کسی جوابی ننوشت برای سوالاتم گفتم خودم یه ذره کتابی از این شهر اطلاعات در خدمتون بزارم.
نام شهر به افتخار جرج واشینگتن گذاشته شده است.
تلفظ صحیح، «واشینگتن» است. «واشنگتن» تلفظ فرانسوی است که بطور عامیانه وارد فارسی گردیده.
این شهر از سال ۱۸۷۱ بهنام جرج واشینگتن رهبر استقلالطلبان و اولین رییس جمهور دولت فدرال آمریکا نامگذاری شده است. برای اجرای مصوبه هفدهم بخش ۸ در اصل اول قانون اساسی آمریکا، در تاریخ ۱۶ ژوئیه ۱۷۹۰ بخشهایی از ایالتهای مریلند و ویرجینیا برای ساخت پایتخت ایالات متحده در نظر گرفته شد که «ناحیه کلمبیا» نام گرفت. البته یک قرن بعد زمینهای این ناحیه در جنوب رودخانه پوتوماک به ایالت ویرجینیا بازپس داده شد.
ساختمان کاپیتال محل استقرار کنگره ایالات متحده آمریکا بوده، در حالیکه کاخ سفید و تمامی وزارتخانههای کشور نیز در اینجا قرار دارند.
این شهر در «ناحیه کلمبیا» (District of Columbia با سرنام "دی.سی") زیر نظر کنگره آمریکا و خارج از حاکمیت تمامی ۵۰ ایالت این کشور قرار دارد. این ناحیه مشترک و برای همگان است و لذا تمامی وزارتخانهها و سازمانهای فدرال همچون کتابخانه ملی کنگره آمریکا در این ناحیه مستقرند و از نظر قانونی این ناحیه یک ایالت نیست.
شهر واشینگتن و ناحیه کلمبیا از نظر گستره یکسان هستند و یک شهردار دارند. بنابراین از دید عملی هر دو نام به یک موجودیت اشاره دارد.
ناحیه کلمبیا نمایندهای در کنگره آمریکا ندارد و سناتوری هم در مجلس سنا ندارد. به همین خاطر برخی از ساکنین این ناحیه بارها ناخشنودی خود را از این بابت ابراز کردهاند؛ چرا که با وجودِ نداشتن نمایندهای برای تصمیمات فدرال، ملزم به پرداخت مالیاتهای فدرال هستند.[۱] شعار «مالیات میپردازیم ولی نماینده نداریم»[۲] بطور غیررسمی برای اعتراض به این وضعیت بکار میرود. برخی از شهروندان در منطقه کلمبیا کمپینی برای تغییر این وضعیت و بدست آوردن حق رای به راه انداختهاند.[۳]
موسسه اِسمیتسونین و مرکز هنرهای نمایشی جان اِف کندی در شهر واشینگتن از برجستهترین مراکز هنری آمریکا و جهان میباشند. یادبود لینکلن، یادبود جفرسون، و یادبود واشینگتن نیز در این شهر قرار دارند.
وقت محلی آن با نماد EST نمایش داده میشود که ۵ ساعت از زمان گرینویچ عقبتر است.
این شهر از نظر تولید ناخالص داخلی، با حدود ۷۵ میلیارد دلار تولید سالیانه[۴] به تنهایی از قدرت اقتصادی مشابهی با کشور مراکش برخوردار است
واشینگتن مترو نام قطار شهری واشنگتن است.
سه فرودگاه عمده در اطراف شهر واشنگتن دی.سی قرار دارد، گرچه هیچ یک در منطقه کلمبیا واقع نیستند:
فرودگاه ملی ریگان (کُد DCI) در ایالت ویرجینیا
فرودگاه بینالمللی دالس واشنگتن (کُد IAD) در ویرجینیا
فرودگاه بینالمللی بالتیمور واشنگتن (کُد BWI) در ایالت مریلند
و از لحاظ ورزش همتیم فوتبال آمریکایی واشینگتن ردسکینز، تیم فوتبال دی.سی. یونایتد، و تیم ان بی ای واشینگتن ویزاردز از این شهرند.
مراکز علمی ناحیه دی سی
به غیر از ان آی اچ، که مرکز هدایت پژوهشهای علوم پزشکی فدرال آمریکاست، در منطقه کلان-شهر واشینگتن دانشگاههای کیفیت مرغوب متعددی قرار دارند. دانشگاه مریلند در کالج پارک و دانشگاه جرج واشینگتن مشهورترین آنهاهستند. دانشگاه جرج میسون نیز در غرب شهر قرار دارد.
در داخل محوطه دی سی دانشگاههای دیگری نیز قرار دارند. از این میان میتوان موسسات زیر را نام برد: دانشگاه جرجتاون، دانشگاه هوارد، دانشگاه گالودت، دانشگاه امریکن، و دانشگاه کاتولیک آمریکا.
در جوانی گفتم شیر شیر است اگرچه پیر است،چون به پیری رسیدم دریافتم پیر پیر است اگرچه شیر بود ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه.دوستان میخواستم بگم اگه کسی تجربه دیدن این شهر از نزدیک رو داره یا اگه کسی تو این شهر زندگی کرده بی زحمت یه راهنمای زندگی و کار تو این شهرو بزاره تا همه استفاده کنن.ممنون.
موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از ادمین عزیز. اگه از میشگن هم پادکست داشته باشید ممنون میشم. اگه لازمه یه تاپیک جدید درست می کنک براش فقط بفرمایید تو کدوم category بسازم اگه لازم بود. با تشکر پیشاپیش
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
امروز من با یک سایت فارسی ایرانیانی که در واشنگتن دی سی زندگی می کنن آشنا شدم،گفتم بزارم شاید بعضی ها به دردشون بخوره.
www.Iraniandc.com
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-30 ساعت 20:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-30 ساعت 21:15 توسط امیر حسن.)
سلام دوست عزیز.لطفا از زندگی کردنت و کار پیدا کردنو این چیزا اگه میتونی برامون بگو تا ما هم یه ذره اطلاعاتمون بره بالا.مرسی.
موضوعها: 5
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
سلام،
منم در ویرجینیا، نزدیک dc زندگی میکنم.
به نظر من هم اونقدر پول با خودتون بیارین که به خاطر استرس نداشتن کار مجبورنشین به کار غیر حرفه تون راضی بشین. نمیگم بده ولی درآمد پایینه و دیگه وقت نمیکنین دنبال کار بگردین.
باز هم میگم از همه مهمتر زبانه. هرچقدر اونجا (ایران) بیشتر یاد بگیرین بهتر کار پیدا میکنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-01 ساعت 14:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-01 ساعت 14:31 توسط امیر حسن.)
سلام ندا خانوم.نمیشه بی زحمت یه ذره از شرایط زندگی تو ویرجینیا بگید؟اینکه چقدر ایرانی داره و ایرانیا بیشتر تو کدوم منطقه زندگی میکنن و امکاناتش چقدر هست و قیمت خونه و شرایط کاریش چطوریه؟ممنون میشم اگه جواب بدید.