موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-13 ساعت 00:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-13 ساعت 00:51 توسط pr.kia.)
Sohi جان شما هم تجربیات خودت و مشاهدات خودت رو بگو لطفا .این شهر رو چطور دیدی؟وضعیت کار؟اجاره خونه؟هم اتاقی؟فرهنگ اکثریت؟بافت جمعیتی؟دانشگاها؟کالج ها؟
اطراف دی سی چطور؟منظورم جاهای نزدیک بهش هست.مثل پنسلوانیا مریلند و غیره...
دیگه هر چی دل مهربونت می خواهد بگو
مرســـــی
از همه دنیا می گذرم میام و پیدات میکنم یک عمــــــر تماشات می کنم.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-13 ساعت 00:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-13 ساعت 00:57 توسط sohi.)
(2013-01-13 ساعت 00:21)masih sh نوشته: (2013-01-12 ساعت 21:42)sohi نوشته: کلا انگار بچه های مهاجرسر همه میخوان برن کالیفرنیا و غرب آمریکا.
هیشکی انگار نمیخواد واشنگتن و اصن کلا شرق بره...
اگه کسی واقعا کمکی خواست خوشحال میشم کمک کنم ... یکم اطلاعات دارم خُب !!
یه سوال در مورد واشینگتن دی سی. حدودا نیمی از جمعیت این شهر و منطقه رو سیاه پوستان تشکیل میدهند و آیا مشکلی براتون پیش نیاوردند؟
یه نکته خوبی که دیدم کمترین میزان فقر رو در میان ایالت ها داره.(هر چند واشینگتن دی سی ایالت نیست)
نه خب اون بیچاره ها هم آدمن.مشکلی ایجاد نمیکنن.اما خب یه سری منطقه های فقیر نشین داره که پر از سیاه پوست و مکزیکی هستش ..
خب همیشه فقر هم تا حدودی فساد میاده.دزدی بین خودشون زیاده.
باید تا اونجایی که میشه از این مناطق دور باشید و زندگی نکنین.خلاصه زمانی که دنبال خونه میگشتین دیدن منطقه ای بیش از حد ارزونه وسوسه نشید و بگید وای چقدر خوب ، چقدر قیمت ها خوبه !!
بیخود نیست یه جا اینهمه ارزون میشه دیگه !
وقتی که یه خونه در منطقه ای پیدا میکنید نسبتا گرون و عین همون خونه با همون امکانات رو نصف همون قیمت میدن باید شک کنید و کلی تحقیق کنید.
موفق باشید
(2013-01-13 ساعت 00:22)2013selectee نوشته: (2013-01-12 ساعت 21:42)sohi نوشته: کلا انگار بچه های مهاجرسر همه میخوان برن کالیفرنیا و غرب آمریکا.
هیشکی انگار نمیخواد واشنگتن و اصن کلا شرق بره...
اگه کسی واقعا کمکی خواست خوشحال میشم کمک کنم ... یکم اطلاعات دارم خُب !!
sohi جان من ماه می میام سمت دی سی (به همراه همسر و پسرم). برای اولین سفر 45 روز اقامت خواهیم داشت تا پاس سفید رو بگیریم و برگردیم.
لطفا در مورد اجاره مکان واسه این 45 روز و چند تا محله خوب که حمل و نقل و مراکز خرید خوبی داشته باشه توضیحی بفرمائید.
سپاس
اگه دقیقا بخواید تو دی سی زندگی کنید خب مسلما هزینه ها بخصوص اجاره خونه بسیار زیاده اما مناطقی مثل راکویل ، سیلور اسپیریگ و ... که تقریبا نیم ساعت با دی سی فاصله دارن میتونه خوب باشه و هزینه ی اجاره خونه هم تو این مناطق نسبتا خوبه.
تو نظر قبلی هم گفتم.اگه یه جایی دید که قیمت ها خیلی ارزونه بدونین منطقه فقیر نشینه و خیلی دزدی بینشون زیاده.پس وسوسه ی قیمت پایین نشین.
البته کالج پارک هم خیلی بد نیست اما باز هم جایی مثل همین کالج پارک باز منطقه ی خوب و بد داره...
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....
"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-13 ساعت 01:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-13 ساعت 01:20 توسط pr.kia.)
آخ آخ دست درد نکنه sohi همون بتزدا رو یک توضیحی میدی.راستی وضعیت حمل و نقل عمومی چطوریه؟راستی حدودا چقدر طول میکشه مثلا از دی سی بری بتزدا؟حالا با ماشین یا با مترو اگه داشته باشه البته.
تو که انقدر خوب می نویسی خب بیشتر بنویس دیگه
از همه دنیا می گذرم میام و پیدات میکنم یک عمــــــر تماشات می کنم.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-13 ساعت 01:17)pr.kia نوشته: آخ آخ دست درد نکنه sohi همون بتزدا رو یک توضیحی میدی.راستی وضعیت حمل و نقل عمومی چطوریه؟راستی حدودا چقدر طول میکشه مثلا از دی سی بری بتزدا؟حالا با ماشین یا با مترو اگه داشته باشه البته.
تو که انقدر خوب می نویسی خب بیشتر بنویس دیگه
سلام.
سری به سایت مترو دی سی بزنید خیلی به شما کمک میکنه.
www.wmata.com
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-13 ساعت 20:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-13 ساعت 20:58 توسط sohi.)
اره خب.
من خودمم ساكن مريلند ميشم اما خب خيلي از كارامو بايد دي سي انجام بدم.
يكي أز چيزاي مهم اينه ك تو دي سي حتما بايد ماشين داشته باشين.مگر اينكه مجرد باشين و دانشگاه برين و خونه يا خوابگاهتون نزديك دانشگاه باشه.چون لازمه و همه جا هم اتوبوس يا مترو نداره
اگه ميخواين خريد كنين مثل خريد لباس و كفش و ... سعي كنين نرين مركز دي سي،چون خيلي گرون تر إز جاهاي ديگست.
بهتره برين مركز خريد هاي تو مريلند و يا ويرجينيا.
إز امكاناتش بگم.اين موزه هاش عالين!مجاني هم ك هستن!اصن ي وضي:دي (هركي ندونه ميگه چقدر خسيسم!)
اصلا ادم دلش ميخواد أز صبح تا شب بره تو اين موزه ها.موزه هاي الكي هم ك نيستن.واقعا خوبن.
هيچ وقت هم نگران اينكه اتوبوس ها زود ميرسن يا دير ميرسن نباشين!وقتي ميگه ٤:٤٧:٣٢ يعني دقيقا همون زمان جلو ايستگاه ايستاده!
تو اين سايت، http://iraniandc.com هم ميتونين اطلاعات خوبي بدست بيارين!
والا ديگه هرچي به مُخم فشار ميارم چيزي به ذهنم نميرسه!!يادم اومد بازم ميام ميگم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میشه یه متل 6 و یا یه جا با قیمت مناسب نزدیک به دفتر حفاظت منافع جمهوري اسلامي ايران تو واشنگتن و همچنین نزدیک به جاهای دیدنی واشنگتن معرفی کنید. اگر پرواز مناسبی نیز برای 15 و یا حوالی آن از هیوستون به واشنگتن می دونین لطفا معرفی کنین
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-13 ساعت 23:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-14 ساعت 16:44 توسط sohi.)
(2013-01-13 ساعت 22:24)sanay20 نوشته: میشه یه متل 6 و یا یه جا با قیمت مناسب نزدیک به دفتر حفاظت منافع جمهوري اسلامي ايران تو واشنگتن و همچنین نزدیک به جاهای دیدنی واشنگتن معرفی کنید. اگر پرواز مناسبی نیز برای 15 و یا حوالی آن از هیوستون به واشنگتن می دونین لطفا معرفی کنین
برای متل راستش من جایی دقیق سراغ ندارم.چون اصلا استفاده نکردمو دنبالش نبودم که بگم کجا خوبه کجا بد اما یه سر به این دو تا سایت بزنین.
یادتون باشه دفتر حفاظت منافع جمهوري اسلامي ايران تو مریلند هستش و نزدیک دی سی .
به این دو تا سایت یه سر بزنین.
http://www.motel6.com/G6Maps/m6Proximity...archtype=C
http://www.yelp.com/search?find_desc=Che...gton%2C+DC
اگه تو مریلند متل پیدا کردین تو خود سایتشون حتما نوشته که چقدر با دی سی فاصله داره.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چرا گزینه ی حذف وجود نداره ؟!!!
با عرض شرمندگی فکر کردم منظورتون مرکز اسلامی فارسی زبان واشنگتن هستش !!
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
دوستان از این به بعد در این تاپیک میتونید دربارهٔ مریلند هم تبادل نظر کنید.