موضوعها: 0
رتبه:
9
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دانشگاه مریلند تو شهر کالج پارک رشته های تحصیلی خیلی خوبی داره و یکی از بهترین دانشگاههای آمریکاست. لطفا اگه کسی از دوستان از شرایط شهر کالج پارک ایالت مریلند مخصوصا هزینه های زندگی و شرایط پیدا کردن کار و اجاره خونه اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دنبال بیسمنت برای مدت یک ماه در اطراف دی سی (فاصله کم) هستم.اگر شما دوستان جایی سراغ دارید برای یک نفر با قیمت مناسب لطفا اطلاع بدین.
ممنونم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از اطلاعات مفیدتون
لطفا اگر اطلاعاتی در مورد زندگی در مریلند و هزینهای زندگی ومالیات در این ایالت نسبت به بقیه دارید هم به اشتراک بگذارید ممنون میشم
مرسی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
در واشنگتن کدام منطقا رو برای زندگی پیشنهاد می کنید؟
هدف آروم بودن و داشتن امنیت بالاست!
هزینه تا 1500 دلار در ماه!
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-02 ساعت 18:53)afs نوشته: (2013-09-02 ساعت 15:15)ramin888 نوشته: در واشنگتن کدام منطقا رو برای زندگی پیشنهاد می کنید؟
هدف آروم بودن و داشتن امنیت بالاست!
هزینه تا 1500 دلار در ماه!
دوست عزیز اصولا خود واشنگتن دی سی محل مناسبی برای اسکان اون هم برای بلند مدت و زندگی خانواده نیست چون دقیقا نه ارزون هست و نه آروم.
برای ساکن شدن خانواده های مناطق اطراف دی سی رو در نظر می گیرند یعنی جنوب مریلند و شمال ویرجینیا که در خیلی از موارد آروم هستند و امنیت قابل قبولی دارند اما به نسبت هزینه های اسکان چندان ارزان نیستند.
البته ۱۵۰۰ عدد کمی نیست که در نظرگرفتید اما باید مشخص کنید دنبال چه جور محلی برای اقامت هستید، استدیو، یک خوابه دو خوابه ولی تصور می کنم با این عدد اگر خوش شانس باشید بتونید آپارتمان دوخوابه هم پیدا کنید البته خیلی خیلی به دی سی نزدیک نخواهد بود.
ممنون دوست عزیز، بیشتر یک خوابه یا شاید سوییت برای منو همسرم!
به این دلیل می خوایم بریم دی سی که داییم اونجاست!
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
موضوعها: 1
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز ساكن منطقه شهري دي سي كسي در مورد وضعيت كار و مسكن شهرهاي الكساندريا و آرلينگتون ويرجينيا اطلاعي داره؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من 3 ماهه که ساکن SilverSpring در مریلند شدم. خوشحال میشم اگه کسی سوالی داشت بتونم کمک کنم.