کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2014-09-08 ساعت 08:35)platypus15 نوشته:  من یه سوال دارم: چه بیمه درمانی رو برای ماههای اول که هنوز تحت پوشش بیمه همسرم نیستم پیشنهاد می کنید؟
( آیا لازمه خودم رو از ایران بیمه مسافرتی کنم؟ )
من دارم این 5شنبه می رم و هنوز نمی دونم چی کار کنم!

سلام
بعيد ميدونم بيمه ايران داخل امريكا به كارت بياد! مگر در طول مسير اگر خداي نكرده اتفاقي برات بيوفته بتونه كارساز باشه...
من خودم تا حالا چنين چيزي رو نديدم و نشنيدم... خوب تحقيق كن...
اين رو هم بخوني بد نيست
http://www.mohajersara.com/thread-1873-page-206.html
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، platypus15
سلام همسرم لاتاري برنده شده والان امريكاست كسي اطلاع داره چطور ميتونه براي من اقدام كنه چون به من ويزا ندادن گفتن ويزا تموم شده به همسرت بگو برات اقدام كنه ممنون ميشم كسي كمكم كنه

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-08 ساعت 20:24)Milad kh نوشته:  سلام همسرم لاتاري برنده شده والان امريكاست كسي اطلاع داره چطور ميتونه براي من اقدام كنه چون به من ويزا ندادن گفتن ويزا تموم شده به همسرت بگو برات اقدام كنه ممنون ميشم كسي كمكم كنه

سلام
دوست عزيز بهتره توي تاپيك هاي ديگه دنبال جوابت بگردي اينجا بعيد ميدونم كسي بتونه كمكت بكنه، در قسمت برندگان لاتاري و يا ازدواج با كسي كه گرين كارت داره؛ دنبال جوابت بگردي فكر كنم بهتر نتيجه ميگيري...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، houmanmir
نیما ، رهبر میتونم بپرسم status گرین کارت شما چیه ؟ مال من با اینکه سه ماه ازش میکذره هنوز رو acceptance است . کمی شک دارم به این وضعیت . خواستم از شما دوستان بپرسم تا مطمئن بشم ایا اشکال تو پرونده منه یا بقیه هم مثل من هستند. ممنون میشم اگر جواب بدید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-11 ساعت 17:30)anastazy نوشته:  نیما ، رهبر میتونم بپرسم status گرین کارت شما چیه ؟ مال من با اینکه سه ماه ازش میکذره هنوز رو acceptance است . کمی شک دارم به این وضعیت . خواستم از شما دوستان بپرسم تا مطمئن بشم ایا اشکال تو پرونده منه یا بقیه هم مثل من هستند. ممنون میشم اگر جواب بدید.

سلام
كدوم مركز داره به پرونده ات رسيدگي ميكنه؟ من كه قبلا گفتم نقص مدارك خوردم و استتوسم طبيعتا نقص مدارك رو نشون ميده...
نميدونم كدوم مركزي؟ ولي ميتونه هم نرمال باشه... هرچند تا الان بايد روي ريويو ميرفت... بهشون زنگ يا ميل بزن...تماس بهتره فك كنم..

دركل خيلي حساب كتاب نداره، ميدوني ديگه...
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، anastazy
(2014-09-11 ساعت 19:02)نيما ٩٢ نوشته:  
(2014-09-11 ساعت 17:30)anastazy نوشته:  نیما ، رهبر میتونم بپرسم status گرین کارت شما چیه ؟ مال من با اینکه سه ماه ازش میکذره هنوز رو acceptance است . کمی شک دارم به این وضعیت . خواستم از شما دوستان بپرسم تا مطمئن بشم ایا اشکال تو پرونده منه یا بقیه هم مثل من هستند. ممنون میشم اگر جواب بدید.

سلام
كدوم مركز داره به پرونده ات رسيدگي ميكنه؟ من كه قبلا گفتم نقص مدارك خوردم و استتوسم طبيعتا نقص مدارك رو نشون ميده...
نميدونم كدوم مركزي؟ ولي ميتونه هم نرمال باشه... هرچند تا الان بايد روي ريويو ميرفت... بهشون زنگ يا ميل بزن...تماس بهتره فك كنم..

پرونده من در NEBRASKA است . خوب نیما قبل ار اینکه نقص مدرک بخوری status پرونده ات چی بود ؟ امروز دارم به وکیلم یه ایمیل میرنم ببینم اون چی جواب میده .
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
سلام. برای من که تازه داره یکماه میشه هم هنوز acceptance هست. دیروز انگشت نگاری رفتم اما استتوس اون دو تا اپلیکشن هم عوض نشده
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy
(2014-09-11 ساعت 19:44)anastazy نوشته:  
(2014-09-11 ساعت 19:02)نيما ٩٢ نوشته:  

سلام

پرونده من در NEBRASKA است . خوب نیما قبل ار اینکه نقص مدرک بخوری status پرونده ات چی بود ؟ امروز دارم به وکیلم یه ایمیل میرنم ببینم اون چی جواب میده .
قبلش روي Acceptance بود ديگه..
زياد خودتو اذيت نكن، كاريش خيلي نميتوني بكني، همين كه ميدوني پروندت اونجاست مشكل حله ديگه! احتمالا نقصي نداشتي و داره پروسه اش رو طي ميكنه...
بعيد ميدونم وكيلت بتونه كاري بكنه يا جوابي غير از اين بهت بده اصولا ؛ ولي همونطوري كه گفتم ميتوني بهشون زنگ بزني، اونم خودت...
برو خدا رو شكر مثل من نقص مدارك نداشتي كه دوباره داستان بشه برات...
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، anastazy
http://www.visajourney.com/content/k1k3aos بعد از ازدواج
K1 / آنکارا
ارسال مدارک به USCIS در April10
دریافت receipt number در April21
دریافت case no در May17
پر کردن فرم DS-160 و پرداخت240$ در May18
دعوت به مصاحبه May27
مصاحبه June17
دریافت ویزا June20
ورود به لس آنجلس July12
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، هستی 1985
(2014-09-12 ساعت 01:47)rahbar نوشته:  سلام. برای من که تازه داره یکماه میشه هم هنوز acceptance هست. دیروز انگشت نگاری رفتم اما استتوس اون دو تا اپلیکشن هم عوض نشده

مرسی ار جوابت و اینکه در مورد دو تا اپلیکیشن دیگه بعد از انگشت نگاری کماکان رو initial review باقی میمونند تا زمانی که یه دفعه میپره روی صدور کارت.
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢

خبري شد به ما بگو..
ببينم از زماني كه مداركتو فرستادي تا زمانيكه كارت اجازه كار و اجازه خروجت بدستت رسيد؛ چقدر طول كشيد؟ اگر بخوام دقيق بگم از زمانيكه توي مركز رسيدگي فايل شد تا روزي كه بدستت رسيد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-12 ساعت 20:11)نيما ٩٢ نوشته:  

خبري شد به ما بگو..
ببينم از زماني كه مداركتو فرستادي تا زمانيكه كارت اجازه كار و اجازه خروجت بدستت رسيد؛ چقدر طول كشيد؟ اگر بخوام دقيق بگم از زمانيكه توي مركز رسيدگي فايل شد تا روزي كه بدستت رسيد؟

وکیلم امروز گفت پروسه گرین کارت بین 6 تا 8 ماه طول میکشه پس نگران نباشید اما من خودم که رفتم تایم لاین نبرسکا رو نگاه کردم میگه که ماکزیمم 4 ماه . بهر حال منتظر میشم واگر خبری شد حتما میگم .
16 جون = فایل کیس گرین کارت ، اجازه کار و اجاره خروج
14 حولای = انگشت نگاری
20 اگوست = وضعیت کارت اجازه کار و خروج شد " صدور کارت "
و حدود یک هفته بعد در صندوق پستی بود .
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، shmo
جهت اطلاع امروز نقص مدرک تو استتوس اجاستمنت اومد دوباره دردسرچدید. اجازه کار و خروج همونطور روی اینیشاله.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-13 ساعت 01:42)rahbar نوشته:  جهت اطلاع امروز نقص مدرک تو استتوس اجاستمنت اومد دوباره دردسرچدید. اجازه کار و خروج همونطور روی اینیشاله.
اوه ، نه ... نقص مدرکت چیه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
نمیدونم دقیقا... احتمالا تکس هست و سرتیفکت ازدواج... شش هفته گذشته بود نیامد من با لایسنس اپلای کردم. یکی دوروزه نامه اش میرسه ... تمام بشو نیست مکافاتهاش. ایکاش توریستی اپلای میکردیم.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان