کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
سلام دوستان من يك سوال برام پيش آمده اگر ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم من چند روز ديگه با پسر يازده ساله ام ميام آمريكا با ويزاي نامزدي حالا ببينم من براي پسرم هم بايد تمام اين مدارك را بفرستم يا فقط براي خودم بفرستم كار اونهم به جريان ميفته لطفا اگر كسي تجربه اش را داره راهنمايي كنه يا بگه چجوري بايد اقدام كنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-22 ساعت 22:47)shmo نوشته:  سلام دوستان من يك سوال برام پيش آمده اگر ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم من چند روز ديگه با پسر يازده ساله ام ميام آمريكا با ويزاي نامزدي حالا ببينم من براي پسرم هم بايد تمام اين مدارك را بفرستم يا فقط براي خودم بفرستم كار اونهم به جريان ميفته لطفا اگر كسي تجربه اش را داره راهنمايي كنه يا بگه چجوري بايد اقدام كنم

سلام دوست عزيز
من خودم تجربه موضوعي كه شما مطرح كرديد رو ندارم ولي بنا به سوال شما رفتم سايت مهاجرت رو چك كردم و تا اونجايي كه متوجه شدم بچه زير ٢١ سال شما ويزاي k2 گرفته؛ حالا نميدونم توي پاس شما براي اونم جدا گانه ويزا زدن يا همون ويزاي شما رو داره و اسم اون رو هم روش نوشتن يا چطوريه؟!
ولي به هرصورت اينجوري كه توي Instruction فرم I-485 مطالعه كردم ، شما بايد اين فرم رو براي او هم پر بكنيد...

ولي خودتون يا نامزدتون تحقيقات لازم رو بكنيد؛ شما با مطالعه دقيق سايت مهاجرت امؤيكا يا فرم هاي مربوطه و سوال هايي كه در فرم از شما ميكنه و بخصوص Instruction فرم ها، ميتونيد متوجه بشيد كه براي او هم بايد فرم جداگانه پر بكنيد يا نه! چراكه فرم جداگانه ، احتمالا هزينه جداگانه هم داره...
از اداره مهاجرت منطقه اتون هم ميتونيد سوال بكنيد ولي بدونيد بعضي وقت ها جواب پرت و پلا ميدن و اشتباه راهنمايي ميكنن...
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، مسكاتي
(2014-09-23 ساعت 00:22)نيما ٩٢ نوشته:  
(2014-09-22 ساعت 22:47)shmo نوشته:  سلام دوستان من يك سوال برام پيش آمده اگر ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم من چند روز ديگه با پسر يازده ساله ام ميام آمريكا با ويزاي نامزدي حالا ببينم من براي پسرم هم بايد تمام اين مدارك را بفرستم يا فقط براي خودم بفرستم كار اونهم به جريان ميفته لطفا اگر كسي تجربه اش را داره راهنمايي كنه يا بگه چجوري بايد اقدام كنم

سلام دوست عزيز
من خودم تجربه موضوعي كه شما مطرح كرديد رو ندارم ولي بنا به سوال شما رفتم سايت مهاجرت رو چك كردم و تا اونجايي كه متوجه شدم بچه زير ٢١ سال شما ويزاي k2 گرفته؛ حالا نميدونم توي پاس شما براي اونم جدا گانه ويزا زدن يا همون ويزاي شما رو داره و اسم اون رو هم روش نوشتن يا چطوريه؟!
ولي به هرصورت اينجوري كه توي Instruction فرم I-485 مطالعه كردم ، شما بايد اين فرم رو براي او هم پر بكنيد...

ولي خودتون يا نامزدتون تحقيقات لازم رو بكنيد؛ شما با مطالعه دقيق سايت مهاجرت امؤيكا يا فرم هاي مربوطه و سوال هايي كه در فرم از شما ميكنه و بخصوص Instruction فرم ها، ميتونيد متوجه بشيد كه براي او هم بايد فرم جداگانه پر بكنيد يا نه! چراكه فرم جداگانه ، احتمالا هزينه جداگانه هم داره...
از اداره مهاجرت منطقه اتون هم ميتونيد سوال بكنيد ولي بدونيد بعضي وقت ها جواب پرت و پلا ميدن و اشتباه راهنمايي ميكنن...

اينجا رو هم نگاه كن :
http://www.uscis.gov/sites/default/files...s/A2en.pdf

http://www.uscis.gov/sites/default/files...5instr.pdf
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-23 ساعت 00:25)نيما ٩٢ نوشته:  
(2014-09-23 ساعت 00:22)نيما ٩٢ نوشته:  

سلام دوست عزيز

اينجا رو هم نگاه كن :
http://www.uscis.gov/sites/default/files...s/A2en.pdf

http://www.uscis.gov/sites/default/files...5instr.pdf
سلام دوست عزيز خيلي ممنون كه وقت گذاشتي و برايم جستجو كردي . بله پسر من با پاسپورت جداً و ويزاي k2 توي پاسش خورده حالا نميدونم بايد فرم جداكانه و هزينه جداكانه بدم يا نه . بهرحال از راهنمايت بسيار ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
Salam dostan man emroz Raftam fingerprint anjam Dadam merci az hamegi ke Mano rahnamayi kardin Nima jan va Rahbar aziz
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، rahbar
(2014-09-27 ساعت 10:01)paris a نوشته:  Salam dostan man emroz Raftam fingerprint anjam Dadam merci az hamegi ke Mano rahnamayi kardin Nima jan va Rahbar aziz

سلام پريسا جان

خوشحالم كه كارها در حال جلو رفتنه...

حالا مرحله بعدي مصاحبه براي گرين كارته البته اگه برات مصاحبه بذارن...

مرسي خبر دادي

موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
Mage baraye hame interview nemizanan? Kesani bodan ke interview nadashtan ?
Toam moafagh bashi
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-27 ساعت 10:47)paris a نوشته:  Mage baraye hame interview nemizanan? Kesani bodan ke interview nadashtan ?
Toam moafagh bashi

امكانش هست...
پاسخ
سلام من پریسا هستم
این ایدی جدیدم هست ایدی قبلی کار نمی کنه
من تو سایت چک کردم اجازه کار رو مرحله ۴و travelal رو مرحله ۳ رفته این معنی چی هست یعنی به زودی به دستم مرسه ؟
پاسخ
سلام دوستان
چه خبر از كارها؟!
پريسا كارتات اومد،
رهبر؟! تو چي؟

آنايتازي از گرين كارت چه خبر؟
خبري او هيچكس نيست؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام نیما و باقی برو بچه ها...امیدوارم همگی خوش و سلامت باشید
راستش 12سپتامبر تو سایت زدن کسر مدرک... هفته بعدش نامه اومد که از ما گردش حساب یکساله شخصی و بیزنس خواستند
دیدیم صورتحسابها آنلاین موجود نیست. رفتیم شعبه گفتند دو سه هفته طول میکشه...نظام اداری اینجا از ایران پوسیده تره.... از سرپرستی بانک بفرستند..خلاصه 15 اکتبر فرستادیم
البته خودمم تنبلی کردم برام دیگه مهم نیست.... نمیخام فاز منفی بدم.... ولی اصلا تو این چندماهه حس مثبتی نداشت اینجا برام.... فکر کردم بخاطر بیکاریه... خدا راشکر یک کار آفیس هم پیدا کردم از کرگ لیست (اجازه کار که میدونید بخاطر کسر مدرک ندارم هنوز.. البته از حقوق ایرانم هنوز کمتره..ولی چه میشه کرد)...بهرحال بدون منت کشی آشنایان بود.... ولی راستش هنوز فکر و روحم ایرانه و آرامش از زندگیم رفته... شایدم کارکترم اینطوره که در برابر تغییرات زندگی همیشه مقاومت میکنم . . . ولی نه.. استاندارد و کیفیت زندگی تهرانم خیلی بهتر بود...
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، anastazy ، ehsan6114
سلام نیما جان مرسی از خبر گرفتن
والا من اجازه کارم اومد ولی دنبال کار هستم اینجا که من هستم کار خیلی کم هست ولی باز می گردم
نامه اینترویو من هم اومد برای ۱ماه دیگه ولی اجازه مسافرتم نیومده هنوز
ایا برای اینترویو باید ترجمه شناسنامه و شناسنامه ببرم ؟یا شناسنامه همسرم ؟
مدارک
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، anastazy
(2014-10-21 ساعت 06:02)Parisa nik نوشته:  سلام نیما جان مرسی از خبر گرفتن
والا من اجازه کارم اومد ولی دنبال کار هستم اینجا که من هستم کار خیلی کم هست ولی باز می گردم
نامه اینترویو من هم اومد برای ۱ماه دیگه ولی اجازه مسافرتم نیومده هنوز
ایا برای اینترویو باید ترجمه شناسنامه و شناسنامه ببرم ؟یا شناسنامه همسرم ؟
مدارک

سلام پريسا جان ، ممنون كه اطلاع دادي...

ميتونم سوال كنم كه چند وقت بعد از فينگر پرينت اجازه كارت اومد و چقدر بعدش نامه اينترويو؟

واينكه چه مركزي داره كارت رو بررسي ميكنه و از كدوم ايالت؟!

ميدوني اگه اطلاعات رو بذاريم بقيه هم ميتونن تخمين بزنند و يكم برنامه ريزي كنند؛ هرچند يكم مشكله!

ببخش كه زياد سوال ميكنم
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy
در رابطه با اينترويو(مصاحبه) اصولا بايد بگن كه چه مداركي رو همراه خودت براي ارايه دادم ببري؛ اگر هم نگفتند ميتوني مدارك زير رو ببري

- ترجمه و اصل شناسنامه خودت

- ترجمه كارت ملي

- لايسنس ازدواج امريكايي

- عكس هاي جديد به همرا همسرت اگه دارين

- هرچيزي كه نشون دهنده ارتباط زن و شوهري شماست از قبيل حساب مشترك ، كرديت كارت از حساب همسرت، هرگونه سند مشتركي كه در امريكا داريد

سوشال و فرم آي نود و هرچي مدارك كه در امريكا تونستي بگيري رو هم ببري بد نيست

موفق باشي و لطفا خبر بده نتيجه رو....
دجواب سوال هاي منو هم بدي ممنون ميشم...

موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy
من ۱۶ اگست مدارک رو فرستادم ۱۸ اگست تو سایت زده بود اکسپت
۲۶ سپتامبر انگشت نگاری
۱۰ اکتبر اجازه کار
۲۰ اکتبر نامه مصاحبه
بازم اگه سوالی بود در خدمتم
پاسخ