2015-01-13 ساعت 19:16
(2015-01-13 ساعت 09:47)نيما ٩٢ نوشته:(2015-01-12 ساعت 17:25)anastazy نوشته:(2015-01-11 ساعت 11:32)نيما ٩٢ نوشته: سلامنیما جان ممنون از اینهمه اطلاعات خوب اما الان یه سوالی برای من پیش اومد. من از بانک پرسیدم برای باز کردن حساب کردیت اما اونها گفتند تا زمانی که شاغل نباشی نمیتونی حساب کردیت داشته باشی اما اینجا شما میگی که با 500 دلار میشه این کردیت رو باز کرد!!!!! بابا قوانین این بانکها حسابی منو گیج کرده هر کدوم یه قانونی برای خودشون دارن. مثلا با شوهرم رفتم برای حساب جوینت تو یکی از بانکهای نزدیک خونه کارمند بانکه فرمودن سوشیال سکیوریت شما رو قبول نداریم و نمیتونیم برای شما حساب بازکنیم حتی جوینت ( خیلی باحال بود) بخاطر اینکه سوشیال من روش نوشته شده که " قانونا"اجازه کاردارم" و ما نمیتونیم برا این کارت برای شما حساب باز کنیم ؟ جالبی قضیه اینه که بانکی که شوهرم حساب داره رفتیم و حساب رو جوینت کردیم کسی هم نگفت نمیشه چون ........ حالا در مورد این حساب کردیت ، بانک همسرم میگه تا زمانی که شغل نداشته باشی نمیتونی کردیت باز کنی!!!!!؟؟؟
دوتا نظريه براي افرادي كه تازه وارد امريكا ميشوند براي ايجاد و نجوه دريافت كرديت وجود دارد:
همسر گرامي و عزيز كه در امريكا هستند و كرديت دارند از بانك خود براي شما تقاضاي كرديت بكنند كه به صورت مشترك به شما كرديت كارت بدهند با دو كارت مجزا و يك لاين كرديت! تا پس از شش ماه و يا بيشتر استفاده از آن و همچنين تثبيت موقعيت شغلي؛ شما هم بتوانيد براي خودتون صاحب كرديت بشيد(البته بعضي معتقدند كه اينكار تاريخچه-هيستوري- خاصي براي شخص به وجود نمياره؛ چون مشترك است و اگر شما پول را پرداخت نكنيد ؛ دارنده اصلي كرديت بايد مبلغ را پرداخت بكند و به همين دليل ارزش هيستوري ندارد! كه من جواب دقيق اون رو نميدونم...
راه ديگه ايجاد سكيو كرديت كارت هست: يعني اينكه به عنوان مثال شما ٥٠٠ دلار در جساب كرديت(نه اكانت) ميگذاريد و ا ن رو خرج ميكنيد تا تمام بشه و سپس مجددا ؛ ٥٠٠ تا ديگه اضافه ميكنيد تا به اين طريق براي خودتون هيستوري بسازيد ( اين راه رو همه تاييد ميكنند معمولا)
حالا شما ميتونيد از دو تاش استفاده بكنيد..
البته خود تاريخچه كرديت ساختن ، دايتانيه! و هركسي هم يه چيزي ميگه! به عقيده من عادي جلو بريد بهتر از هرحالتي است؛ يعني خرج هاتون رو از روي سكيو كرديت بكنيد نه اكانت؛ به سررسيد كه رسيد پرداخت بكنيد و ...
و بعد از مدتي از فروشگاهي كرديت بگيريد؛ فقد دقت كنيد نوع كرديت هم مهمه؛ مثلا وايزا يا مستر و ...
چراكه هيستوري بعضي از كرديت ها؛ فقط براي خودشون قابل استفاده است نه در بانك جامع كرديت...
و در انتها بايد بگم كه كرديت فقط از جهت اينكه اعتبار محسوب بشه ؛ چيز به درد بخوري است(به عقيده من) در غير اينصورت فقط يد بدهي آزار دهنده ميشه كه هيچ چيزي جز بهره بالا دادن و اسير شدن براي انسان به ارمغان نمياره...
يعني آدم رو اسير ميكنه اگه فرهنگ استفاده از اون رو نداشته باشيم...
به اميد آزادي ابدي و دروني!
من گیج شددددددددددددددددددم .....
سلام
شما قرار نيست كرديت باز بكني؛ سكيور كرديت ميگيري..؛ يعني يه چيزي شبيه دبيت كارت(عابر بانك خودمون) با اين تفاوت كه سابقه برات ميشه تا بعدا براي اپرو شدن كرديت مشكلي برات پيش نياد... رقمش هم حتما نبايد٥٠٠ باشه، ميتونه كمتر هم باشه؛ ببين اين كاردمند هاي بانك ها بعضي وقت ها يكم گيج ميزنن؛ بايد قشنگ براشون توضيح بدي...
در كل حق داري گيج بشي اينا يكم و گاهي هم خيلي كاراشون مسخره ميشه .... به سري از اداره ها مثل دي ام وي هم كه كلا همشون تعطيل تشريف دارن ؛ كل روز هاي هفته رو!
سلام نیما جان ، مرسی و فکر کنم این دفعه خوب فهمیدم ولی در مورد تعطیلی کارمندان بانک کاملا باهات موافقم. شوهر من دو بار به بانک مراجعه کرد برای کارت بانک من و هر دفعه فرمودن که " اااا...بخشید یادمون رفته بود" کلا" قرص اعصاب باید بخوری از دست گیج بازیهای اینا.... خداییش ما ایرانیها خیلی باهوشیم قدر خودمون رو بدونیم ...