کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-01-13 ساعت 09:47)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-01-12 ساعت 17:25)anastazy نوشته:  
(2015-01-11 ساعت 11:32)نيما ٩٢ نوشته:  سلام

دوتا نظريه براي افرادي كه تازه وارد امريكا ميشوند براي ايجاد و نجوه دريافت كرديت وجود دارد:

همسر گرامي و عزيز كه در امريكا هستند و كرديت دارند از بانك خود براي شما تقاضاي كرديت بكنند كه به صورت مشترك به شما كرديت كارت بدهند با دو كارت مجزا و يك لاين كرديت! تا پس از شش ماه و يا بيشتر استفاده از آن و همچنين تثبيت موقعيت شغلي؛ شما هم بتوانيد براي خودتون صاحب كرديت بشيد(البته بعضي معتقدند كه اينكار تاريخچه-هيستوري- خاصي براي شخص به وجود نمياره؛ چون مشترك است و اگر شما پول را پرداخت نكنيد ؛ دارنده اصلي كرديت بايد مبلغ را پرداخت بكند و به همين دليل ارزش هيستوري ندارد! كه من جواب دقيق اون رو نميدونم...

راه ديگه ايجاد سكيو كرديت كارت هست: يعني اينكه به عنوان مثال شما ٥٠٠ دلار در جساب كرديت(نه اكانت) ميگذاريد و ا ن رو خرج ميكنيد تا تمام بشه و سپس مجددا ؛ ٥٠٠ تا ديگه اضافه ميكنيد تا به اين طريق براي خودتون هيستوري بسازيد ( اين راه رو همه تاييد ميكنند معمولا)

حالا شما ميتونيد از دو تاش استفاده بكنيد..

البته خود تاريخچه كرديت ساختن ، دايتانيه! و هركسي هم يه چيزي ميگه! به عقيده من عادي جلو بريد بهتر از هرحالتي است؛ يعني خرج هاتون رو از روي سكيو كرديت بكنيد نه اكانت؛ به سررسيد كه رسيد پرداخت بكنيد و ...

و بعد از مدتي از فروشگاهي كرديت بگيريد؛ فقد دقت كنيد نوع كرديت هم مهمه؛ مثلا وايزا يا مستر و ...

چراكه هيستوري بعضي از كرديت ها؛ فقط براي خودشون قابل استفاده است نه در بانك جامع كرديت...

و در انتها بايد بگم كه كرديت فقط از جهت اينكه اعتبار محسوب بشه ؛ چيز به درد بخوري است(به عقيده من) در غير اينصورت فقط يد بدهي آزار دهنده ميشه كه هيچ چيزي جز بهره بالا دادن و اسير شدن براي انسان به ارمغان نمياره...

يعني آدم رو اسير ميكنه اگه فرهنگ استفاده از اون رو نداشته باشيم...

به اميد آزادي ابدي و دروني!
نیما جان ممنون از اینهمه اطلاعات خوب اما الان یه سوالی برای من پیش اومد. من از بانک پرسیدم برای باز کردن حساب کردیت اما اونها گفتند تا زمانی که شاغل نباشی نمیتونی حساب کردیت داشته باشی اما اینجا شما میگی که با 500 دلار میشه این کردیت رو باز کرد!!!!! بابا قوانین این بانکها حسابی منو گیج کرده هر کدوم یه قانونی برای خودشون دارن. مثلا با شوهرم رفتم برای حساب جوینت تو یکی از بانکهای نزدیک خونه کارمند بانکه فرمودن سوشیال سکیوریت شما رو قبول نداریم و نمیتونیم برای شما حساب بازکنیم حتی جوینت ( خیلی باحال بود) بخاطر اینکه سوشیال من روش نوشته شده که " قانونا"اجازه کاردارم" و ما نمیتونیم برا این کارت برای شما حساب باز کنیم ؟ جالبی قضیه اینه که بانکی که شوهرم حساب داره رفتیم و حساب رو جوینت کردیم کسی هم نگفت نمیشه چون ........ حالا در مورد این حساب کردیت ، بانک همسرم میگه تا زمانی که شغل نداشته باشی نمیتونی کردیت باز کنی!!!!!؟؟؟
من گیج شددددددددددددددددددم .....

سلام

شما قرار نيست كرديت باز بكني؛ سكيور كرديت ميگيري..؛ يعني يه چيزي شبيه دبيت كارت(عابر بانك خودمون) با اين تفاوت كه سابقه برات ميشه تا بعدا براي اپرو شدن كرديت مشكلي برات پيش نياد... رقمش هم حتما نبايد٥٠٠ باشه، ميتونه كمتر هم باشه؛ ببين اين كاردمند هاي بانك ها بعضي وقت ها يكم گيج ميزنن؛ بايد قشنگ براشون توضيح بدي...
در كل حق داري گيج بشي اينا يكم و گاهي هم خيلي كاراشون مسخره ميشه .... به سري از اداره ها مثل دي ام وي هم كه كلا همشون تعطيل تشريف دارن ؛ كل روز هاي هفته رو!

سلام نیما جان ، مرسی و فکر کنم این دفعه خوب فهمیدم Big Grin ولی در مورد تعطیلی کارمندان بانک کاملا باهات موافقم. شوهر من دو بار به بانک مراجعه کرد برای کارت بانک من و هر دفعه فرمودن که " اااا...بخشید یادمون رفته بود" کلا" قرص اعصاب باید بخوری از دست گیج بازیهای اینا.... خداییش ما ایرانیها خیلی باهوشیم قدر خودمون رو بدونیم ... Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، shadoow ، shaya ، هستی 1985
دوستان سلام . یه نکته واسه کسایی که جدیدا وارد میشن بگم . چیزی که واسه من اتفاق افتاد. من ماه دسامبر از طریق واشنگتن وارد شدم و جدیدا فقط توی پاسپورتتون مهر ورود و تاریخ میزنن و پاکت رو ازتون میگیرن شما چند روز بعد باید از توی یه سایت (cbp) فرم I-94 رو خودتون پرینت کنید و بعد ببرید واسه سوشال سکیوریتی . در ضمن توی بعضی ایالت ها تا برای گرین کارت اقدام نکنید و یه سری مدارک نداشته باشید بهتون آی دی نمیدن چون میگن باید ۱۲۰ روز اعتبار داشته باشه I-94 ولی فقط ۳ ماه اعتبار داره . بعضی جاها بهتون میدن ولی تا همون تاریخی که I-94 اعتبار داره آی دی هم معتبر هست ( ۳ ماه ) . این قانون در مورد گواهینامه هم صدق میکنه .
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، anastazy
(2015-01-15 ساعت 08:35)aidaone نوشته:  دوستان سلام . یه نکته واسه کسایی که جدیدا وارد میشن بگم . چیزی که واسه من اتفاق افتاد. من ماه دسامبر از طریق واشنگتن وارد شدم و جدیدا فقط توی پاسپورتتون مهر ورود و تاریخ میزنن و پاکت رو ازتون میگیرن شما چند روز بعد باید از توی یه سایت (cbp) فرم I-94 رو خودتون پرینت کنید و بعد ببرید واسه سوشال سکیوریتی . در ضمن توی بعضی ایالت ها تا برای گرین کارت اقدام نکنید و یه سری مدارک نداشته باشید بهتون آی دی نمیدن چون میگن باید ۱۲۰ روز اعتبار داشته باشه I-94 ولی فقط ۳ ماه اعتبار داره . بعضی جاها بهتون میدن ولی تا همون تاریخی که I-94 اعتبار داره آی دی هم معتبر هست ( ۳ ماه ) . این قانون در مورد گواهینامه هم صدق میکنه .
سلام
ممنون از توضيحاتي كه دادي ولي بايد بگم كه فرم i-94 رو قديم هم براي بعضي ها توي فرودگاه صادر نميكردند؛ و بعدش بايد پرينت ميگرفتين و براي بعضي ها هم مثل من توي فرودگاه ضميمه ميكردن؛ بستگي داره بهىكجا وارد ميشين و ...
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، shadoow ، aidaone
سلام بچه ها خوبین، من هنوز نرفتم حساب باز کنم، اما دیگه تو این چند روزه حتما میرم میپرسم واسه باز کردنه حساب...
من همانطور که گفتم سه ماهه پیش ازدواج کردم اما جشن ازدواج نگرفتیم، چهار، پنج ماهه دیگه میخوایم جشن ازدواج بگیریم، ميخواستم بپرسم اگه بخوام مامان بابام بیان اونموقع، من چه کارایی لازمه انجام بدم واسه ویزاشون؟کسی میدونه؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-16 ساعت 10:55)samwill نوشته:  سلام بچه ها خوبین، من هنوز نرفتم حساب باز کنم، اما دیگه تو این چند روزه حتما میرم میپرسم واسه باز کردنه حساب...
من همانطور که گفتم سه ماهه پیش ازدواج کردم اما جشن ازدواج نگرفتیم، چهار، پنج ماهه دیگه میخوایم جشن ازدواج بگیریم، ميخواستم بپرسم اگه بخوام مامان بابام بیان اونموقع، من چه کارایی لازمه انجام بدم واسه ویزاشون؟کسی میدونه؟
ممنون

سلام دوست عزيز
اميدوارم زندگي خوبي داشته باشين....
اصولا بايد براشون دعوتنامه بفرستي كه ويزاي توريستي بگيرند؛ و خوب توي دعوتنامه ذكر كنيد كه براي شركت در مراسم ازدواجتون اونهاي رو دعوت ميكنيد و ....
هرچند من نحوه تهيه دعوتنامه و اين موضوع ها رو نميدونم...موفق باشيد..
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-01-15 ساعت 09:52)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-01-15 ساعت 08:35)aidaone نوشته:  دوستان سلام . یه نکته واسه کسایی که جدیدا وارد میشن بگم . چیزی که واسه من اتفاق افتاد. من ماه دسامبر از طریق واشنگتن وارد شدم و جدیدا فقط توی پاسپورتتون مهر ورود و تاریخ میزنن و پاکت رو ازتون میگیرن شما چند روز بعد باید از توی یه سایت (cbp) فرم I-94 رو خودتون پرینت کنید و بعد ببرید واسه سوشال سکیوریتی . در ضمن توی بعضی ایالت ها تا برای گرین کارت اقدام نکنید و یه سری مدارک نداشته باشید بهتون آی دی نمیدن چون میگن باید ۱۲۰ روز اعتبار داشته باشه I-94 ولی فقط ۳ ماه اعتبار داره . بعضی جاها بهتون میدن ولی تا همون تاریخی که I-94 اعتبار داره آی دی هم معتبر هست ( ۳ ماه ) . این قانون در مورد گواهینامه هم صدق میکنه .
سلام
ممنون از توضيحاتي كه دادي ولي بايد بگم كه فرم i-94 رو قديم هم براي بعضي ها توي فرودگاه صادر نميكردند؛ و بعدش بايد پرينت ميگرفتين و براي بعضي ها هم مثل من توي فرودگاه ضميمه ميكردن؛ بستگي داره بهىكجا وارد ميشين و ...

حرف شما کاملا درسته واسه همین گفتم من از واشینگتن وارد شدم Wink
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، shadoow
سلام
میخواستم بدونم بعد ازدواج با یک امریکایی چه قدر زمان میبره تا پاسپورت امریکایی بگیرم ؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
یه سوال برای من پیش اومده تغییر فامیلی مون به فامیلی همسر اهمیتی داره ؟من موقع ازدواج تغییر ندادم زمان دیگه ای میشه اونو تغییر داد ؟!!Cool
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه
امروز من و خانمم رفتیم USCIS و مصاحبه دادیم
اگه پست قبلی من رو خونده باشید کلی مدارک خواسته بودن ازم حتی بیشتر از مصاحبه ویزای نامزدی
تو مدت اخیر سرویس شدم همه اینارو جور کنم، از اسپانسرم که 5 خط در میون جواب تلفنم رو میداد تا نامه گرفتن از محل کار خانمم تا صاحب خونه و ...
خلاصه بگم کلی حرص خوردم و بعضا اصرار کردن برا مدارک

خلاصه 20 دقیقه زود تر رسیدیم و چک این کردیم و منتظر شدیم صدا بزنن
طبق صحبتهایی که شنیده بودم منتظر مصاحبه جدا و گیر دادن و این چیزا
5 دقیقه زود تر از وقتی که تو برگه بود صدام زدن و دم در ورودی گفتم میشه مترجم داشته باشم؟
گفت مگه خانمت نیست؟ گفتم چرا، گفت خوب باید بیاد، منم گفتم اخه شنیده بودم جدا مصاحبه میشیم، گفت نه با هم بیاید.
پروده رو باز کرد، آیدی چک کرد و کارت اجازه کار، بعد قسم خوردیم، اطلاعات رو چک کرد باهام که همه چیز درست باشه و چک مارک میزد
بعد گفت guess what گفتم چی؟
گفت شما اپروو شدی. چشام گرد شد، این همه مدارک ؟ گفت شما قبلا یه بار برا ویزا اپروو شدی پس همه چیز درست بوده
میخواستم هر چی میتونم بهش بگم که اگه نمیخواستین چرا گفتین اما دیگه نمیشد
گواهی ازدواج رو گرفت و مهر اپروو رو زد.
البته بعد آلبوم عکس رو دستم دید گفت اگه دوست دارید با هم نگاش کنیم و این کارو کردیم و آشنایمون رو هم گفتیم چجوری بوده.
گفت معمولا کارت سه ماه طول میکشه اما برا شما احتمالا قبل از یک ماه میرسه و یه برگه داد که 3 ماه قبل از 2 سال کارت اقدام کنیم برا تمدید و گفت مدارک نگه دارید که اثبات کنه بعد از 2 سال همچنان با هم در ارتباط هستید.
تبریک و خداحافظی و ...

این هم داستان مصاحبه امروز
ممنونم از همه دوستان و راهنمایی هاشون
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، نيما ٩٢
(2015-01-28 ساعت 01:43)hamidiri نوشته:  سلام به همه
امروز من و خانمم رفتیم USCIS و مصاحبه دادیم
اگه پست قبلی من رو خونده باشید کلی مدارک خواسته بودن ازم حتی بیشتر از مصاحبه ویزای نامزدی
تو مدت اخیر سرویس شدم همه اینارو جور کنم، از اسپانسرم که 5 خط در میون جواب تلفنم رو میداد تا نامه گرفتن از محل کار خانمم تا صاحب خونه و ...
خلاصه بگم کلی حرص خوردم و بعضا اصرار کردن برا مدارک

خلاصه 20 دقیقه زود تر رسیدیم و چک این کردیم و منتظر شدیم صدا بزنن
طبق صحبتهایی که شنیده بودم منتظر مصاحبه جدا و گیر دادن و این چیزا
5 دقیقه زود تر از وقتی که تو برگه بود صدام زدن و دم در ورودی گفتم میشه مترجم داشته باشم؟
گفت مگه خانمت نیست؟ گفتم چرا، گفت خوب باید بیاد، منم گفتم اخه شنیده بودم جدا مصاحبه میشیم، گفت نه با هم بیاید.
پروده رو باز کرد، آیدی چک کرد و کارت اجازه کار، بعد قسم خوردیم، اطلاعات رو چک کرد باهام که همه چیز درست باشه و چک مارک میزد
بعد گفت guess what گفتم چی؟
گفت شما اپروو شدی. چشام گرد شد، این همه مدارک ؟ گفت شما قبلا یه بار برا ویزا اپروو شدی پس همه چیز درست بوده
میخواستم هر چی میتونم بهش بگم که اگه نمیخواستین چرا گفتین اما دیگه نمیشد
گواهی ازدواج رو گرفت و مهر اپروو رو زد.
البته بعد آلبوم عکس رو دستم دید گفت اگه دوست دارید با هم نگاش کنیم و این کارو کردیم و آشنایمون رو هم گفتیم چجوری بوده.
گفت معمولا کارت سه ماه طول میکشه اما برا شما احتمالا قبل از یک ماه میرسه و یه برگه داد که 3 ماه قبل از 2 سال کارت اقدام کنیم برا تمدید و گفت مدارک نگه دارید که اثبات کنه بعد از 2 سال همچنان با هم در ارتباط هستید.
تبریک و خداحافظی و ...

این هم داستان مصاحبه امروز
ممنونم از همه دوستان و راهنمایی هاشون

سلام حميد جان
ممنون از شرح ماجراي مصاحبه؛ ....
ميتونم بپرسم چه زماني فرم گرين كارت رو فرستاده بودي و اينكه كدوم ايالت هستيد؟
ممنون ميشم توضيح بدي چون به همه كمك ميكنه؛ ميدونم قبلا هم يكبار گفتي اليته؛ ميشيگان هستي...
موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان:
ﺳﻼﻡ
ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻣﺪاﺭﻙ 9 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ
ﺳﺮﻭﻳﺲ ﺳﻨﺘﺮ ﺩﻳﺘﺮﻭﻳﺖ ﻣﻴﺸﻴﮔﻴﺎﻥ
و 27 ﮊاﻧﻮﻳﻪ ﻫﻢ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﻮﺩ
ﺗﺎﺭﻳﺦ اﻧﻜﺸﺖ ﻧﮕﺎﺭﻱ ﻳﺎﺩﻡ ﻧﻴﺴﺖ اﻻﻥ اﻛﻪ ﭘﻴﺪاﺵ ﻛﺮﺩﻡ اﺩﻳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻢ
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
سلام دوستان. برای کسی پیش اومده که اداره مهاجرت برای پروسه گرین کارت ازش برگه عدم سوء پیشینه از پلیس ایران بخوان؟؟؟ از من خواستن. مجبورم از دفتر حفظ منافع ایران در واشنگتن بگیرم. دیروز رفتم تو سایت دفتر حفظ منافع دیدم نوشته چهار ماه طول میکشه تا برگه عدم سو پیشینه بدن Sad
کسی مورد شبیه من داشته تا حالا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام . من دارم مدارک برای درخواست گرین کارد آماده میکنم ولی یه سوالی برام پیش اومده من قبل از مصاحبه تو ابوظبی یه نوبت واکسن آبله مرغان زدم و نوبت دومش یک ماه بعد هست که باید اینجا بزنم چون ایران هم این واکسن رو نداره .حالا باید قبل از فرستادن مدارک واکسن رو بزنم و فرم I-693 رو بدم دکتر پر کنه یا همینجوری بفرستم ؟ کسی همچین موردی داشته تاحالا ؟
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-29 ساعت 18:28)ghazal72 نوشته:  سلام دوستان. برای کسی پیش اومده که اداره مهاجرت برای پروسه گرین کارت ازش برگه عدم سوء پیشینه از پلیس ایران بخوان؟؟؟ از من خواستن. مجبورم از دفتر حفظ منافع ایران در واشنگتن بگیرم. دیروز رفتم تو سایت دفتر حفظ منافع دیدم نوشته چهار ماه طول میکشه تا برگه عدم سو پیشینه بدن Sad
کسی مورد شبیه من داشته تا حالا؟

سلام غزال جان
چه عجب يه سري هم به اينجا زدي! هيچ خبري ازت نداشتم... يكم از پروسه كارهات رو اينجا مينوشتي، به بقيه كمك ميشد...
و اما در مورد پرسش شما؛ من تا حالا چنين چيزي رو نشنيدم كه از كسي عدم سوء پيشينه بخوان!
ببينم فقط همين رو ازت خواستن؟ يا مدارك ديكگه اي هم ازت خواستن؟!
و اينكه من نميدونم پروسه مارت تا حالا چطوري بوده! مصاحبه شدي يا قراره بشي يا گفتن كه مصاحبه نميخوان؟
اينا رو اگه تونستي به همراه ايالتي كه هستي پست كن...
منم چيزي دستگيرم شد خبرت ميكنم
موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-30 ساعت 02:51)aidaone نوشته:  دوستان سلام . من دارم مدارک برای درخواست گرین کارد آماده میکنم ولی یه سوالی برام پیش اومده من قبل از مصاحبه تو ابوظبی یه نوبت واکسن آبله مرغان زدم و نوبت دومش یک ماه بعد هست که باید اینجا بزنم چون ایران هم این واکسن رو نداره .حالا باید قبل از فرستادن مدارک واکسن رو بزنم و فرم I-693 رو بدم دکتر پر کنه یا همینجوری بفرستم ؟ کسی همچین موردی داشته تاحالا ؟

سلام
فكر نميكنم لازم باشه؛ اگه برات ميزنن برو برگه ات رو كامل كن؛ من اينجا به هركدوم از پزشك هاي مورد تاييد اداره مهاجرت مراجعه كردم، واكسنام رو كامل نكردن( هپاتيت يك نوبتش مونده بود فك كنم) ؛ ميگفتن كل برگه رو از اول صادر ميكنيم و نميتونيم برگه يه جاي ديگه رو تكميل كنيم!! منم يه كپي رنگي از برگه واكسن هاي انستيتو پاستور رو به همراه همين فرم و برگه پزشكي صادر شده در امارات رو براشون ارسال كردم و كارت اجازه كار و خروج رو گرفتم؛ خدا رو شكر گير ندادن تا حالا..
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان