کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-02-12 ساعت 21:27)shole84 نوشته:  سلام دوستان، من تو پر کردن فرم ها مشکل دارم.نمی تونم بدم به وکیل پر کنه . خواهش می کنم کمکم کنید (با ویزای نامزدی آمریکا اومدم)
1-current immigration status ؟
2-Form I-765 سوال 16- ? "go to the "who may file form I-765
3-form I-131 پارت 7 ? complete only if applying for advance Parole

سلام من جواب سوال هاتون رو به همین ترتیب مینویسم

۱- K1

2-اگر توی توضیحات بخونید و بعد بگردید دنبالش توی instruction همین فرم پیداش میکنید ولی باید توی پرانتز اول بزنید c و دوم رو بزنید 9 . ( 9 ) ( c )

3-این قسمت رو فقط باید سوال ۱ رو جواب بدید و بستگی به خودتون داره .من زدم More than one trip .این نکته رو در نظر داشته باشید که چون ویزای نامزدی بودید و همه رو با هم میفرستید به هر حال اونا واستون اجازه خروج رو میفرستن.این سوال و سوالی که میگه واسه سفرتون تاریخ بدید فقط واسه اینه که اگر سفر اضطراری داشتید زودتر کارت خروج رو براتون بفرستن.موفق باشید
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، shadoow ، shole84
با سلام
من یه سوال دارم 2 روز دیگه دارم با ویزای نامزدی می رم آمریکا و تقریبا 7-8 هزار دلار دارم با خودم می برم حالا می خوام بدونم که این پول و کجا نگه دارم که امن تر باشه چون تقریبا 2 ماه بعد بخوام ازدواج کنم پس با این حساب نمی شه جساب بانکی باز کرد تا بعد از ازدواج ...تو خونه هم که نمیشه نگه داشت...میشه یه صندوق از بانک بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید چون نمی خوام پول و تو حساب نامزدم بزارم...ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
هستی:
سلام. از همان روز اول بدون هیچ آیدی و چیزی... فقط با پاس میشه حساب باز کرد. کالیفرنیا . بنک او امریکا و خیلی جاها اینطوره... نمیدونم چرا تو این سایت اینقدر بزرگ میکنند حساب باز کردن را... کشور کاپیتالیستی فقط پول را میشناسد ....مگه میشه حساب باز نکنند.. تو بانک تا ببینند پول دارید از رییس تا کارمندها برات تعظیم میکنند
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، shadoow ، ehsan6114
(2015-02-14 ساعت 21:44)rahbar نوشته:  هستی:
سلام. از همان روز اول بدون هیچ آیدی و چیزی... فقط با پاس میشه حساب باز کرد. کالیفرنیا . بنک او آمریکا و خیلی جاها اینطوره... نمیدونم چرا تو این سایت اینقدر بزرگ میکنند حساب باز کردن را... کشور کاپیتالیستی فقط پول را میشناسد ....مگه میشه حساب باز نکنند.. تو بانک تا ببینند پول دارید از رییس تا کارمندها برات تعظیم میکنند

سلام دوستان
بايد بگم كه همه جاي امريكا اينطور نيست دوستان

براي خود من ، بانك ويزاي من رو و فرم i94 و همچنين يك آي دي عكس دار معتبر(آدي استيت يا گواهينامه بين المللي رو و همچنين سوشال رو و گپي كرد و بعد برام حساب باز كرد!
و بايد بگم تازه اگر براتون حساب باز كنن، بعد از مدتي استتوس اقامت شما رو چك ميكنن؛
مثلا اگه شما با ويزاي نامزدي وارد بشين و ازدواج هم بكنيد ولي كارهاي اقمت خودتون رو انجام نديد و اجازه كار نداشته باشيد؛ پس از مدتي حساب شما رو خواهند بست...
حتي اگر گرين كارت داشته باشيد و اعتبار اون دو ساله باشه؛ پس از طي شدن زمان دو سال مجددا ازتون درخواست مدارك ميكنند...
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، houmanmir ، aidaone
(2015-02-14 ساعت 21:44)rahbar نوشته:  هستی:
سلام. از همان روز اول بدون هیچ آیدی و چیزی... فقط با پاس میشه حساب باز کرد. کالیفرنیا . بنک او آمریکا و خیلی جاها اینطوره... نمیدونم چرا تو این سایت اینقدر بزرگ میکنند حساب باز کردن را... کشور کاپیتالیستی فقط پول را میشناسد ....مگه میشه حساب باز نکنند.. تو بانک تا ببینند پول دارید از رییس تا کارمندها برات تعظیم میکنند
من هم قبل از این که اجازه کار و سوشالم بیاد اول رفتم یونایتد پیپلز بانک (که بانک محلی هست) قبول نکرد حساب باز کنه. بعد رفتم بانک او امریکا که گفت اصلا بدون گرین کارت صحبتش رو هم نکن.بعد یک نفر بهم گفت برو ولز فارگو کمتر سختگیری میکنه. رفتم ولز فارگو کارمند بانک به ده نفر زنگ زد ازشون کسب تکلیف کرد تا آخرش به خاطر این که ازدواج کرده بودم قبول کرد برام حساب باز کنه. اما حتی بعد از اومدن سوشال و اجازه کار هنوز قبول نکردن بهم سکیور کردیت کارد بدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، houmanmir
با این حساب برخلاف باقی کارام, شانسکی توانستم روز اول حساب باز کنم... بعلاوه چهارماه بعد کار موقتی پیدا کردم و تو اون مدت یک کردیت کارت بدون شارژ با لاین 1000 تائی APR صفر هم گرفتم. پیشنهاد اولشون سکیور را رچکت کردم بعدا این را دادند.شاید ایالتهایی که با مهاجر کمتر درگیرن سختگیرند... بانکهای تو ولی که 150درصد! ملت مهاجرند راحت تر کار میکنند
حتی من اینجا خیلیها را میشناسم توریستی آمدند و از روز اول با پاس حساب باز کردند ویزاشون هم تمام شده آنها چکار میکنند پس؟ خودشون میگن یکی که حساب داشته معرفشون شده...حالا اینجا شاید تاپیک مناسبی نباشه برای این صحبتها...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-16 ساعت 20:36)rahbar نوشته:  با این حساب برخلاف باقی کارام, شانسکی توانستم روز اول حساب باز کنم... بعلاوه چهارماه بعد کار موقتی پیدا کردم و تو اون مدت یک کردیت کارت بدون شارژ با لاین 1000 تائی APR صفر هم گرفتم. پیشنهاد اولشون سکیور را رچکت کردم بعدا این را دادند.شاید ایالتهایی که با مهاجر کمتر درگیرن سختگیرند... بانکهای تو ولی که 150درصد! ملت مهاجرند راحت تر کار میکنند
حتی من اینجا خیلیها را میشناسم توریستی آمدند و از روز اول با پاس حساب باز کردند ویزاشون هم تمام شده آنها چکار میکنند پس؟ خودشون میگن یکی که حساب داشته معرفشون شده...حالا اینجا شاید تاپیک مناسبی نباشه برای این صحبتها...

خيلي هم شانسي نبوده؛ i-94 توي پاست بوده بهرحال...
در مورد ويزاي توريستي هم؛ اونم خودش يه جور مدرك بهرصورت و خوب خدماتي هم به توريست ها ميدن؛ اونا كه نميتونن پولشون رو نقد جابه جا كنن؛ ولي بعد از مدتي دوباره هزه رو چك ميكنن...
بعد از گذشت سه ماه از افتتاح حساب؛ از من مداركي دال بر نوع اقماتم خواستند كه من اجازه كارم رو براشون آپ لود كردم...
حتي اگه شما از ايران با كرديت كارت يا دبيت كارتتون خريد كنيد حساب شما مسدود ميشه؛ اينو دقيقا من توي قوانينشون خوندم و برام ميل هم كردن...
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، aidaone ، rahbar
آقای نیما درست میگن من هم با ویزا و I-94 و سوشال رفتم و میخواستیم با همسرم حسابش رو مشترک کنیم که گفتن تا استیت آی دی نداشته باشی نمیشه .
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، نيما ٩٢
(2015-02-16 ساعت 20:36)rahbar نوشته:  بشاید ایالتهایی که با مهاجر کمتر درگیرن سختگیرند... بانکهای تو ولی که 150درصد! ملت مهاجرند راحت تر کار میکنند...
این دقیقا چیزی بود که وکیلم به من گفت. ایالتهایی که مهاجر کمتره سختگیری براشون بیشتره.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از پاسختون aidaone .راستی الان ویزا کنسل شده می تونم داخل امریکا مسافرت هوایی داشته باشم یا باید منتظر گرین کارت باشم؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-18 ساعت 02:38)shole84 نوشته:  ممنون از پاسختون aidaone .راستی الان ویزا کنسل شده می تونم داخل آمریکا مسافرت هوایی داشته باشم یا باید منتظر گرین کارت باشم؟؟؟؟

سلام
براي سفر داخل امريكا و هنگام سوار شدن به هواپيما از شما آي دي ميخوان فقط؛ اگر كارت اجازه كارتون اومده باشه، كافيه..
آي دي استيت
درايور لايسنس
و اگر هيچكدوم رو نداريد با پاسپورت هم گمان كنم بتونيد مسافرت داخلي بكنيد...

موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: shole84
بچه ها جوون شما که با ویزای نامزدی اومدین چقدر طول کشید گرین کارتون بیاد؟ من شش ماهه اینجام هنوز گرین کارتم نیومده Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-18 ساعت 08:05)samwill نوشته:  بچه ها جوون شما که با ویزای نامزدی اومدین چقدر طول کشید گرین کارتون بیاد؟ من شش ماهه اینجام هنوز گرین کارتم نیومده Sad

سلام
اين كاملا طبيعي و نرمال است..
بعد رسيدن فرم ها به دستشون؛ ٣ الي يكسال طول ميكشه در حال حاضر و در استيت ها و مراكز شلوغ البته...
پاسخ
تشکر کنندگان:
سه سال؟ بعد از دو سال که دیگه سیتیزن شیپی میاد! سه الی یک سال رو از کجا اوردی دیگه نیما جوون؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-18 ساعت 09:39)samwill نوشته:  سه سال؟ بعد از دو سال که دیگه سیتیزن شیپی میاد! سه الی یک سال رو از کجا اوردی دیگه نیما جوون؟

منظور نیما سه ماه الی یک سال بود Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: samwill

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان