موضوعها: 0
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
2016-08-01 ساعت 22:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-01 ساعت 22:55 توسط aramesh_mn.)
دوستان يه سوال من كارتم اومد ولي يه مشكلي دارم، اينجا خونده بودم كه كارت كه مياد اعتبارش ٢ ساله هست و بايد بعد اقدام بشه براي ١٠ ساله ولي كارتي كه واسه من اومده الان ١٠ ساله هست بعني اعتبارش رو زده از ٢٠١٦ تا ٢٠٢٦ الان اين داستانش چيه؟ و گفته بعد از فلان مدت براي سيتيزني با اين كارت اقدام كن. من گيچ شدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-02 ساعت 03:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-02 ساعت 04:03 توسط ad_jojo.)
ارامش جان من هم تبريك ميگم، خدا رو شكر بدون معطلى كارات انجام شد.
چه خوووووووووب كه ١٠ ساله هست،اين كه مشكل نيست!! ?
ميتونم بپرسم، شما با ويزاى نامزدى اقدام كردين يا ازدواج؟ و أيا در كاليفرنيا انجام دادين ازدواجتون رو؟
در جواب سوالتون، اين متن براى همه گرين كاردهاى ١٠ ساله نوشته شده، ولى قاعدتا بعد از ٢ يا ٣ سال ميتونين تغيير بدين به انكاندشنال و بعد ازون هم بسلامتى، سيتيزنى.
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: 13 Nov. 2013
دريافت رسيد مدارك: 22 Nov. 2013
مصاحبه: 20 MAY 2014-ابوظبی
ورود به آمریکا: DEC2014
ازدواج: March 2015
انگشت نگاری: April 2015
نامه کنسلی احتمالی مصاحبه: Jun 2015
وضعیت اکنون: دریافت گرین کارت بعد از 1.6 ماه!
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
2016-08-02 ساعت 12:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-02 ساعت 12:06 توسط aramesh_mn.)
من با ويزاي نامزدي اومدم و سه ماه بعدش همينجا ازدواج كردم ، اخه تا بحال نشنيده بودم همچين چيزي ، همه اش ميگم نكنه اشتباه شده و يه دردسر جديد باشه باز ، حالا جالبش اينه كه من نه عكس درست و درموني باهام بود نه پرينت حسابم، كلا خيلي زيادي خالي و ريلكس بودم واسه همين همه اش ميگم نكنه قاطي اشتباهي صادر كردن، البته ٤ سال بود كه با هم اشنا بوديم كه گفت مدركي داري؟ گفتم نه ، فكر نميكردم لازمتون باشه و گفت پس تا ٢ هفته سايت رو چك كن اگر مدرك خاصي خواستيم خبرت ميديم منم گفتم دارم بر ميگردم ايران يه سفر واجب دارم اگر چيزي لازمه زودتر بگين تا هستم
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
2016-08-02 ساعت 12:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-02 ساعت 12:16 توسط aramesh_mn.)
به نظرتون چرا كارت من اينجوريه؟ كار جاييش نميلنگه؟ مگر ميشه وقتي قانون و روال يه چيزه يه جور ديگه عمل كنن؟ميترسم بعد از يك سال بيان بگن اشتباه شده اونوقت دوباره از اول مصيبت داشته باشم
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
امروزو کامل داشتم فکر میکردم اگه جای شما بودم چی کار میکردم. و به این نتیجه رسیدم اگه جای شما بودم ازشون میپرسیدم و حتما مکتوب میپرسیدم. مثلا با ایمیل. چون به من ثابت شد پشت تلفن حرفهای متفاوتی میزنن و حالا بیا و ثابت کن. ولی امیدوارم که شما شروعی باشید برای بقیه ما و هممون از دم ۱۰ ساله بگیریم
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-03 ساعت 07:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-03 ساعت 07:05 توسط negar6043.)
البته منطقی نیست که شما موظف باشی خبر بدی. چون ممکنه شما بی اطلاع باشی از وجود گرین کارت دو ساله و برای چی باید خبر بدی؟ پس احتمال اینکه اشتباه کرده باشن خیلی کمه و فکر میکنم سیستمشون انقدر هوشمند هست که از این اشتباها نکنه. ولی خیالتون راحت میشه.
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
نگار جان قصد نداشتم برم سراغشون كه ، فقط واسه ذهن خودم ميخواستم مطمئن بشم كه بعدا گير و دردسري نيست، حالا خيره ان شالله، يه جا تو زندگي شانس اوردم خودم باورم نميشه ههههه
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
سلام ممنون از دوستان، خانم هستي و اقاي رهبر تشكر
من سايت ايميگريشن و فرم i90 رو چك كردم و متوجه شدم كه اينجور اشتباهات در مورد افراديه كه كيسشون رو كاندشنال زدن ولي تاريخش رو ١٠ ساله ، و يا ازدواج بالاي دو سال داشتن ولي الان بهشون باز هم كانديسنال داده شده در اين دو مورد بايد براي اصلاح مراجعه و فرم i90 رو پر كنن، من خداروشكر گوش شيطون كر (خخخخ) تو همين كارتي كه اومده كتگوري من كانديشنال نيست و نياز به نغيير بعد از ٢ سال ندارم و در نهايت هم خوندم كه اگر اشتباهي شده باشه خودشون ايميل ميدن.
و يه نكته ديگه تو همين تاپيك خودمون خونده بودم كه دوستاني بودند كه تا زماني كه نوبت مصاحبه داده بودن بهشون ، ٢ سال از از ازدواجشون گذشته بوده ولي كاندشنال ٢ ساله بهشون داده بودند ، اينجور افراد فرم i90 رو پر كنند و زقيقا همين گزينه رو داره و مدارك ازدواج رو ضميمه كنند تا اصلاحيه برداشتن كانديشنال واسشون بياد و برن ١٠ ساله همون موقع
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میدونه برگة آزمایشاتی که روز مصاحبه برای ویزا به سفارت میدیم (من ویزای نامزدی از آنکارا یک ضرب گرفتم ) و بعدا اون برگه مدیکال رو به همراه بقیه مدارک (ازدواج در امریکا و ... ) می فرستیم برای گرین کارت تا چه مدت اعبتار داره
منظورم اینه که اگر پروسه صدور گرین کارت ( و یا حتی کمبو کارت )طول بکشه ممکنه نیاز به تست های پزشکی در آمریکا باشه ؟
و تا چه مدت مدیکال ویزا معتبره ؟
همون طور که گفتم من ویزای نامزدی از آنکارا یک ضرب گرفتم و الان 5 ماهه امریکام و در مرحله صدور کمبو کارت هستم اما باید برگردم ایران و کارت که اومد خانمم برام بفرسنه ایران (دو ماه و نیم قبل انگشت نگاری شدم اما به خاطر نقص مدارک اسپانسر کارم طول کشید ) می خوام مطمئن شم به مشکل مدیکال و ویزیت دکتر در اینجا برنخورم
ممنون
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
نه شما دیگه نیازی به مدیکال نخواهید داشت هر چقدر هم که طولانی بشه. فقط خیلی واجبه که برید ایران؟ ریسک بزرگیه!