2016-08-18 ساعت 01:59
(2016-08-17 ساعت 11:37)aramesh_mn نوشته: ح
(2016-08-17 ساعت 11:33)kurosh866 نوشته:(2016-08-17 ساعت 09:22)aramesh_mn نوشته: سلام دوست عزيز ، من كمبو كارتم خيلي ديرتر از بقيه اومد و تقريبا يك هفته يا ١٠ روز بعدش واسم ايميل اومد كه مصاحبه دارم، و بعد از مصاحبه هم وقتي رسيدم خونه و سايت رو چك كردم زده بود كه كارت شما اپرووال شده و داريم كاراش رو انجام ميديم و يك هفته بعد از مصاحبه بدستم رسيد.توي كارت من تاريخ انقضا رو ١٠ سال زده و گفته ٩٠ روز قبلش براي گرفتن كارت جديد اقدام كنم و كتگوريم هم كه گفتم كاندشنال نيست و و براي سيتيزني توي نوتيسم نوشته ، بعد از مدت زمان مشخص براي سيتيزني ميتونيد اقدام كنيد كه كفته توضيحات در فرمm476 داده شده كه وقتي رفتم فرم رو خوندم نوشته بود بهد از گرفتم گرين كارت اگر سه سال مزدوج بودين و اگر نبوديد بعد از ٥ سال مراجعه كنيد و تمام جزييات و نحوه سوگند و غيره رو توش توضيح داده .
خيلي ممنون و متشكر از پاسخ كامل و دقيقتون. خداروشكر تاريخ سيتيزني همون سه سال قيد شده، فكر ميكنم سه سال هم از تاريخ ورود به امريكا حساب بشه. به هر حال بازم ممنون
اقاي كوروش اگر اون فرمي كه گفتم رو مطالعه كنين متوجه ميشين كه اون سه سال از تاريخي محاسبه ميشه كه كارت بدستتون ميرسه ، قيد شده از زماني كه رزيدنت شديد و بعبارتي اقامتتون تاييد شد براتون محاسبه ميشه
والا من هر كدوم از منابع رو نگاه مي كنم درباره تكميل فرم n400 همشون نوشتن سه سال همراه با گرين كارت دائم و من از بقيه دوستاني كه در اينجا باهاشون آشنا شدم هم سوْال پرسيدم، با اينكه با كتگوري هاي مختلف اومده بودند اما همه شون به اتفاق گفتن كه تاريخ از زمان ورود محاسبه ميشه، چون بعضي هاشون بعد از دو سال حتي گرين كارت گرفته بودن اما تاريخ ورود ملاك بوده، به هر حال اين بحث فكر ميكنم در همينجا ناقص بمونه و نتيجه اي ازش بدست نياد و تنها علتش هم اين هست كه برخي دوستان كم لطفي ميكنن و بعد از رفع حاجت ديگه براي راهنمايي ساير كاربران به اين صفحات مراجعه نمي كنند، اما سعي ميكنم خودم هر اطلاعات جديدي به دستم رسيد اينجا مطرح كنم، به هر حال باز هم ممنون
موفق باشيد