موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من با فايرفاكس ثبت نام كردم و هيچ مشكلي نبود.شماره ثبت نام رو هم گرفتم
از ميان كساني كه براي دعاي باران به بيايان ميروند،تنها كساني به كار خود ايمان دارند كه با خود چتر ميبرند
لازم است گاهی از خود بیرون آمده و از فاصله ای دورتر به خودت بنگری واز خود بپرسی که سالها سپری شد تا آن بشوم که اکنون هستم. آیا
ارزشش را داشت ...؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من که بعد از ثبت نام CONFIRMATHION دریافت کردم یعنی حتما در لاتاری هستم؟
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
(2010-10-18 ساعت 17:31)omid-texas نوشته: من که بعد از ثبت نام CONFIRMATHION دریافت کردم یعنی حتما در لاتاری هستم؟
To Wounds From One[font=Arial][/font]
رتبه:
-6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام يه سوال آيا راهي هست كه بعد از اتمام ثبت نامها منظورم وقتي هست كه سايت بسته ميشه بفهميم كه حتما در قرعه كشي شركت داده ميشيم آخه ممكن خيليها بعد از ثبت نام بدلايل مختلف حذف بشن اگه راهي هست بگين لطفا
درود
كاشكي دلم رسوا بشه دريا بشه اين دو چشم پر آبم
روزي كه بختم باز بشه بي يار بشه اون كه اومد بخوابم
شهزاده روياي من شايد توي آن كس در خواب من آيد توي تو
از خواب شيرين نا گه پريدم او را نديدم ديگر كنارم به خدا
جانم رسيده از غصه بر لب هر روز و هر شب در انتظارم به خدا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من از طریق یکی از همین شرکتها ثبت نام کردم کانفر میشن نامبر هم واسم اومده میخواستم بدونمهست که بفهمم واقعا ثبت نام شدم یا نه؟ راهی
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-26 ساعت 10:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-26 ساعت 10:30 توسط cky.)
(2010-10-25 ساعت 20:16)Saeed Darvish نوشته: با توجه به اینکه وقتی هم نمونده چه کار کنم؟
آیا راهی هست که از روی کانفرمیشن نامبر فهمید درسته یا نه؟
دوست عزیز این سایتی که فرمودین سایت اصلی نیست و معمولا هم کانفگریشن نامبرو نمیده !!! شما تا همین امروز اشتباه می کردین اما مهم نیست.امسال رو از دست ندین.دیتا بیس این سایت به Dv Lottery مربوط نمیشه و این اصلا یه سایت قلابیه.من بعید می دونم اصلا براتون ثبت نام کنن.من توی 3 سال گذشته 3 بار اسم الکی دادم و ثبت نام کردم که 3 بار هم ایمیل داد که برنده شدی.بعد ازم پول می خواستن که کانفگریشن نامبرو بهم بدن! به نظر من فرصت رو از دست ندین و با توجه به اینکه کمتر از 10 روز به پایان ثبت نام مونده ثبت نام کنین.سایت اصلی www.dvlottery.state.gov
خودتون ثبت نام کنید و کانفگریشن نامبرتون رو هم بگیرین
(2010-10-25 ساعت 21:24)shahyad نوشته: سلام من از طریق یکی از همین شرکتها ثبت نام کردم کانفر میشن نامبر هم واسم اومده میخواستم بدونمهست که بفهمم واقعا ثبت نام شدم یا نه؟ راهی
خیر شما راهی ندارین ! باید تا سال بعد صبر کنین و با همین نامبری که در اختیار دارین از وضعیت خودتون با خبر شین ...
Pir shodim vali bozorg na
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال ؟
متاسفانه من صفحه تاییدیه ثبت نام DV-2012 ( که شماره تاییدیه را به من داد ) رو بعد از ثبت نام save کردم و بعدا که باز کردم دیدم که صفحه قبل ( یعنی صفحه ی ورود اطلاعات ) save شده . حالا شماره تاییدیه رو ندارم .
به نظر شما هیچ کاری نمیتونم بکنم ؟
( شماره فرمی رو که ثبت نام می کردم دارم )
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-27 ساعت 02:08)Elyasi نوشته: با سلام،
بعد از ثبت نام و گرفتن Confirmation Number آیا امکان ویرایش مشخصات هست؟
خیر
Pir shodim vali bozorg na