موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-27 ساعت 02:25)cky نوشته: (2010-10-27 ساعت 02:08)Elyasi نوشته: با سلام،
بعد از ثبت نام و گرفتن Confirmation Number آیا امکان ویرایش مشخصات هست؟
خیر
خیر وجود نداره
[font=Verdana]برای کشتن یک پرنده یک قیچی کافیست
لازم نیست آنرا در قلبش فروکنی
یا گلویش را با آن بشکافی
پرهایش را بزن
خاطره پریدن با او کاری میکند که
خودش را به اعماق دره ها پرت کند[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فرض کنید یک شخصی خودش ثبت نام کند، برای همین شخص یک نفر دیگر هم عمـــــداً یا سهواً ثبت نام کند، چه اتفاقی می افتد؟!!! شخص مورد نظر در قرعه کشی شرکت داده نمی شود!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مشخصاتی که برای ثبت نام لاتاری نیاز است، اطلاعاتی است که بسیاری از دوستان و آشنایان از آن اطلاع دارند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آخه عکس شما رو می خوان با اون مشخصات بیارین. عکس لاتاری تقریبا پرسنلی یا عکس پاسپورت محسوب میشه. اگه عکس آپ لود نشه که ثبت نام نکرده اید. پس خیالتان راحت.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه مشکلی تو ثبت نام لاتاری دارم میتونید کمکم کنید؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز...بنده از صفحه کانفرمیشن نامبر پرینت گرفتم اما حواسم نبود از فرم تکمیلی مشخصاتم یه کپی بردارم و از بس آدم وسواسی هستم ،همینطور تو فکرم که آیا چیزی رو جابجا یا اشتباه ننوشته باشم،می خواستم از دوستان سوال کنم که آیا راهی وجود دارد که نسخه ای از فرم تکمیلی را با همین شماره کانفیرم یا روشی دیگر به دست آورد؟
سپاس فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید من اینجا می نویسم نمی دونم کجا با ید بگم...من برای کسی فرم را نوشتم در 2012 ولی confirmation number را گم کردم ...مجبور شدم به دلا ئلی دو باره ثبت نام کنم و میدونم حذف میشه...می خواستم بدونم موقع جواب دادن confirmation number را بزنن میزنه که شما حذف شدین یا میزنه شما قبول نشدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی منتظره جوابتونم
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-03 ساعت 00:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-03 ساعت 00:32 توسط cky.)
(2010-11-02 ساعت 20:23)pedramirir نوشته: سلام بر دوستان عزیز...بنده از صفحه کانفرمیشن نامبر پرینت گرفتم اما حواسم نبود از فرم تکمیلی مشخصاتم یه کپی بردارم و از بس آدم وسواسی هستم ،همینطور تو فکرم که آیا چیزی رو جابجا یا اشتباه ننوشته باشم،می خواستم از دوستان سوال کنم که آیا راهی وجود دارد که نسخه ای از فرم تکمیلی را با همین شماره کانفیرم یا روشی دیگر به دست آورد؟
سپاس فراوان
نه متاسفانه راهی ندارید
(2010-11-02 ساعت 22:18)pan نوشته: ببخشید من اینجا می نویسم نمی دونم کجا با ید بگم...من برای کسی فرم را نوشتم در 2012 ولی confirmation number را گم کردم ...مجبور شدم به دلا ئلی دو باره ثبت نام کنم و میدونم حذف میشه...می خواستم بدونم موقع جواب دادن confirmation number را بزنن میزنه که شما حذف شدین یا میزنه شما قبول نشدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی منتظره جوابتونم
متاسفانه اون کیس حذف میشه ! خیر.سایت ارور حذف رو نمیده,میزنه Not Selected
Pir shodim vali bozorg na