موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2010-10-13 ساعت 17:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-13 ساعت 17:06 توسط User.)
دقت كنيد ناديده گرفتن قوانين موجب محروميت در سطوح مختلف استفاده از انجمن مي شود.
لطفا قوانين انجمن را رعايت كنيد.
دسترسي كاربر American Dream به انجمن به دليل ناديده گرفتن قوانين سايت به مدت يك روز محدود شد.
موضوعها: 0
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در مشخصات عكس من تاريخهاي CREATED و MODIFIED و ACCESSED قديمي هست و لي عكسم جديده با نر افزار EXHFER امتحان كردم فقط DATE PICTURE TAKEN آن تغيير كرد و اون 3 مورد بالا كه گفتم تغيير نكرد چطوريه دوستاني كه واردند لطف كنن يه توضيحي براي من بدهند
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-14 ساعت 00:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-14 ساعت 00:52 توسط mar308.)
(2010-10-13 ساعت 23:47)javad1998 نوشته: سلام دوستان
در مشخصات عكس من تاريخهاي CREATED و MODIFIED و ACCESSED قديمي هست و لي عكسم جديده با نر افزار EXHFER امتحان كردم فقط DATE PICTURE TAKEN آن تغيير كرد و اون 3 مورد بالا كه گفتم تغيير نكرد چطوريه دوستاني كه واردند لطف كنن يه توضيحي براي من بدهند
اگر عکس و ببرید تو فتوشاپ روی یک صفحه جدید و save as کنید درست میشه در ضمن بجز Modified بقیش مهم نیست
شماره کیس : 2015AS00000
تاریخ روئت قبولی در سایت: 1may
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بهتر نیست چند تا sample عکس دوستان با رعایت پوشاندن چهره اینجا قرار بگیره تا دوستان بدونند چطوری باید عکس بگیرند ؟؟؟
ممنون
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستای خوب مهاجرسرا.من یه مطلبی رو میخواستم بگم اما چون هنوز تاپیکی مثل پارسال برای موضوعات متفرقه ایجاد نشده مجبورم اینجا بگم.میخواستم از دوستان خواهش کنم که برای ثبت نام لاتاری نرند همهٔ افراد فامیل ودوستاشون رو ثبتنام کنن.چون نمونشو توی همین برنده های امسال میدیدیم که طرف قبول شده اما آنچنان مایل نیست که بره و مردده که بره یا نه!!!پس چرا این حقرو به کسایی ندیم که واقعا دوست دارن یا نیازمند همچین موقعیتی توی زندگیشونن؟!امیدوارم که دوستان به نظر این عضو کوچیک مهاجرسرا گوش کنن.ممنون.از مدیران هم عذر میخوام
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان باید بگم این عکسهایی که من به اتفاق خانواده ام گرفتم بصورت کم رنگ شماره عکس هم دیده میشه در ضمن یه مقدار رو صورت هم کار شده فکر نمیکنید برام مشکلی ایجاد کنه؟ هرچند تو خوده سایت عکسها رو چک فتو کردم ایراد نگرفته! ممنون میشم دوستان باتجربه وگل مهاجر سرا کمک کنند
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-16 ساعت 21:46)didar نوشته: با سلام خدمت دوستان باید بگم این عکسهایی که من به اتفاق خانواده ام گرفتم بصورت کم رنگ شماره عکس هم دیده میشه در ضمن یه مقدار رو صورت هم کار شده فکر نمیکنید برام مشکلی ایجاد کنه؟ هرچند تو خوده سایت عکسها رو چک فتو کردم ایراد نگرفته! ممنون میشم دوستان باتجربه وگل مهاجر سرا کمک کنند
didar عزیز در قوانین عکس لاتاری تاکید شده هیچ گونه روتوش انجام نشود و در چک سایت محتوای عکس چک نمیشه و شماره عکس رو اگر خیلی نگرانید میتونید تو فتوشاپ حذف کنید.
شماره کیس : 2015AS00000
تاریخ روئت قبولی در سایت: 1may
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بزرگواران؛
من از همسرم يه عكس گرفتم با مشخصات مورد نظر. فقط يه كم كنار صورتش سايه افتاده رو ديوار. اشكال داره، نه؟ تو فوتو شاپ پاكش كردم اما يه كم معلومه دستكاري شده. نظرتون چيه؟
پيشاپيش از راهنماييتون ممنونم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من عکاسی عکس گرفتم
ولی عکاس هر کاری میکنه نمیتونه 600*600 pixel عکس رو در بیاره مقادیر عکس بالا و پایین میشه
میشه راهنمایی کنید بگم چجوری تنظیم کنه