موضوعها: 2
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یک هفته قبل یک عکس گرفتم که تنها چیزی که توش شک دارم
اینه که توی عکس بالا تنه ام یه کم حالت نیم رخ داره اما صورتم تمام رخ هست
به نظرتون مشکلی پیش میاد اگر فکر می کنید لازمه می تونم عکس رو بزارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستيييااااا من عکسمو گرفته بودم از قبل اما من نوبت عمل بيني دارم توي بهمن مييخوام ببينم مشکلي پيش نمياد ؟ تو سفارت کاري ندارن ؟
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-20 ساعت 23:01)arshin نوشته: دوستيييااااا من عکسمو گرفته بودم از قبل اما من نوبت عمل بيني دارم توي بهمن مييخوام ببينم مشکلي پيش نمياد ؟ تو سفارت کاري ندارن ؟
شما بعد از قبولی و به همراه ارسال مدارک نامه ایی تنظیم میکنید و به این مورد اشاره میکنید . لطفا" برابر قوانین سایت عمل نمایید و پس از طرح سوال منتظر جواب بشید و نوشته هایی که خواستار پاسخگویی هستند را ارسال ننمایید. مرسی
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من رفتم عکاسی ی عکس گرفتم ولی عکاس نتونست اندازه ومشخصات عکس رو درست کنه بخاطر همین با موبایلم ی عکس از خودم گرفتم بعد همه ی مشخصات عکسم رو درست کردم و برای شرکت تولاتاری فرستادم خود سایت هم ایرادی نگرفت حالا از دوستان میخوام بپرسم که مشکلی پیش نمیاد یا باید بی خیال لاتاری امسال بشم یا برم دوباره ثبت نام کنم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر خودم که خیلی خوب شد فقط اینکه با موبایل گرفتم. وضوح و اندازه و رنگ و بالاخره همه چیزش خوب بود .حالا هر چی قسمت باشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به عکاس چی بگیم که خودش همه چی رو okکنه بگم واسه چی عکس رو میخوام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من طبق تمام مشخصاتی که عنوان شده عکس رو در اتلیه تهیه کردم ولی وقتی نگاه می کنم به نظرم زیاد مناسب نیست و فکر می کنم یخورده عکسم پهن شده و بیشتر فضا رو سرم اشغال کرده نمی دونم من اشتباه می کنم یا نه ؟ به نظر شما وقتی photo validator عکس رو تائید کنه یعنی این عکس کامل مورد قبوله ؟
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-24 ساعت 02:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-24 ساعت 02:27 توسط Linspire.)
دوستان با یه دوربین دیجیتال و کمی فتوشاپ برای حذف پشتش می تونین یه عکس خوب داشته باشین و این دقیقا همون کاریه که من کردم و تا اینجا جواب داده
اول یه دیوار صاف پیدا کنین
2- اگر نورش کمه با کمک چراغ های سیار نورش رو بیشتر کنین - نور باید از دو طرف دوربین به شما بتابه در حالی که دوربین جلوتونه
چند تا عکس بگیرید و حتما تو کامپیوتر مرور کنین-بین کامپیوتر و دوربین تفاوت زیاده
نکته :گوش هاتون باید تو عکس مشخص باشه
فتوشاپ
تو فتوشاپ یه صفحه 600 *600 دزست کنین
عکس رو بکشین داخل این صفحه(درگ کنین)
و اگر لازم شد با زدن ctrl+t و بعد از اون نگه داشت دکمهshift عکس رو با نگه داری لیه های مشخص شده در فتوشاب (این لبه ها بعدا ز ctrl + t پدیدار میشن)به یک اندازه بزرگ و کوچک کنین
در این حالت عکس در 2 محور به یک اندازه بزرگ و کوچک میشه
با ابزار های مارک در فتوشاپ عصای جادویی (اولین ایکن در نوار ابزار سمت چپ ) روی قسمتی که میخواین حذف کنین کلیک کنید اگر کمی خوش شانس باشید با اولین کلیک قسمت بزرگی از مشکل حل میشه
وقتی اندازه دلخواهع رو پیدا کردن اون رو با jpg ذخیره کنین
حالا یه عکس خوب برای لاتاری دارین
امیدوارم مفید باشه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-24 ساعت 13:51
سلام
میخواستم بدونم شکل عکس هم مهم
یعنی ممکن به خاطر اینکه عکسم شکل تروریستاس ردم کنن یا نه وقتی برنده بشی به قیافت نگاه میکنن در حین مصاحبه
برم یه عکس دیگه بگیرم؟
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
رتبه:
-6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-24 ساعت 17:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-24 ساعت 17:22 توسط daryadelan.)
(2010-10-24 ساعت 13:51)nasr نوشته: سلام
میخواستم بدونم شکل عکس هم مهم
یعنی ممکن به خاطر اینکه عکسم شکل تروریستاس ردم کنن یا نه وقتی برنده بشی به قیافت نگاه میکنن در حین مصاحبه
برم یه عکس دیگه بگیرم؟
nasr عزيز من متمعنم كه اينو به شوخي گفتين اما اگه چهره كسي كه ثبت نام ميكنه مشابهه بن لادن هم باشه فكر نميكنم اونقدرا مهم باشه براشون من فكر ميكنم نبايد زياد حساسيت نشون بدين همونطور كه خودتون فرمودين در زمان مصاحبه اين موارد مهمتره و اون زمانه كه آفيسر از روانشناسي و چهره شناسي استفاده ميكنه انشالا قبول كه شدين براي مراحل بعد يه عكس فرنگي بگير
(2010-10-24 ساعت 01:19)parya_557 نوشته: من طبق تمام مشخصاتی که عنوان شده عکس رو در اتلیه تهیه کردم ولی وقتی نگاه می کنم به نظرم زیاد مناسب نیست و فکر می کنم یخورده عکسم پهن شده و بیشتر فضا رو سرم اشغال کرده نمی دونم من اشتباه می کنم یا نه ؟ به نظر شما وقتی photo validator عکس رو تائید کنه یعنی این عکس کامل مورد قبوله ؟
parya_557 عزيز من به شما اطمينان ميدم وقتي photo validator عكس قبول ميكنه ديگه مشگلي نيست البته از نظر اندازه 600*600 بيشتر و اگه مقدار رنگ و وضوح عكس درست هستش پس مشكلي نيست ببينيد وقتي سيستم سايتشون اطلاعات شما و عكس تاييد و Confirmation Number بهتون بده ديگه مشكلي نيست و ميتونين براي مراحل بعد كه انشالا قبول شدين عكس بهتري بفرستين
كاشكي دلم رسوا بشه دريا بشه اين دو چشم پر آبم
روزي كه بختم باز بشه بي يار بشه اون كه اومد بخوابم
شهزاده روياي من شايد توي آن كس در خواب من آيد توي تو
از خواب شيرين نا گه پريدم او را نديدم ديگر كنارم به خدا
جانم رسيده از غصه بر لب هر روز و هر شب در انتظارم به خدا