موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من الان 17 سالمه و وارد 18 سالگی شدم.
تا آخر سال 1390 هم می تونم از کشور خارج شم.الان دارم سوم دبیرستان رو میخونم.میشه لاتاری ثبت نام کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
OMID_R جان
عرضم به خدمت شما و جهت اطلاع تمامی دوستان دیگه
منسال قبل برای یکی از دانشگاه های آمریکا apply کردم و برام نامه با پست فرستادم و حتی ریز نمرات رو هم فرستادم حالا بگذریم که بعدش به دلیل مشکل سربازی و مشکلات دیگه کلا بیخیاله این نوع ویزا شدم چون دنبال اقامت بودم.
اونموقع من ریز نمرات رو با مهر و امضا از دانشگاه گرفتم اونم اگر بفهمن واسه apply میخای اگه سرباز باشی که اصلا نمیدن و بردم دارالترجمه و اونجا فقط یک ترجمه غیررسمی شد و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه نرسید و من پرسیدم چرا گفتن که باید بری ساختمان مرکزی پاسداران(برای دانشگاه آزادیا) و تاییدشو انوجا بگیری که اونام مثل اینکه الکی تایید نمیکنن.خلاصه دیگه من پی شو نگرفتم حالا نمیدونم اداره مرکزی بدون دردسر تایید میکرد یا نه اینهکه میگم احتمال داره مشکل ساز شه.حالا اگه دوستی تجربه ای در این زمینه داره خوشحال میشیم استفاده کنیم.
OMID جان از شما هم تشکر میکنم که انقدر با حوصله پاسخگوی بچه ها هستین.پیروز باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من یک سوال داشتم که متاسفانه تو این هفت صفحه یک جواب واضح برای سوالم پیدا نکردم
من دیپلم تجربی دارم ولی پیش دانشگاهی نرفتم ولی اینجوری که فهمیدم باید دیپلم 12 ساله(دیپلم+پیش دانشگاهی) داشته باشی برای لاتری.حالا اگه من تو فرم گزینه دیپلم رو بزنم در صورت برنده شدن برای ارائه مدارک مشکلی پیش میاد؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان داشتن دیپلم تنها کافیه چه فنی چه غیر فنی فقط باید ترجمه با مهر وزارت خارجه باشه
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان
من تو فرم ثبت نام زدم مدرک دانشگاهی و تا دی ماه فارغ التحصیل می شم اگر برنده بشم چی میشه؟ این مشکلی ایجاد نمی کنه؟
ممنون