موضوعها: 111
رتبه:
110
2 تشکر در 0 ارسال
سوالات خود در مورد پرکردن قسمت مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام را در این تاپیک مطرح کنید.
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم
".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
موضوعها: 3
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اولین سوالو خودم میپرسم آیا برای ثبت نام دیپلم هنرستان قبوله ؟؟؟ و این که اصل فرم برای ثبت نام لازمه ؟؟؟؟
و سوال بعدی این که زمان شروع لاتاری چرا هیچ جا گفته نمیشه >؟؟؟؟
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مدرك پيش دانشگاهي رو تو فرم ثبت نام چي بايد زد ؟ يعني اسمي كه اونجا براش در نظر گرفتن چيه ؟
ممنون
در دنيا دو جور آدم وجود داره:
آدمهای خوب و بد. آدمای خوب شبا خیلی خوب میخوابن، اما آدمای بد ... میدونن كه از ساعات شب استفادههای بهتری هم میشه كرد.
وودی آلن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوست عزيز !
حالا من يه سوال دارم كه تاپيك مناسبي براش پيدا نكردم . اگر جاي بهتري هست كه بپرسم بهم بگيد و يا راهنمايي كنيد
اول از همه :
اين كه از كجا بفهميم دقيقا ثبت نام كي شروع ميشه ؟
و بعد اين كه من تو ويكي هم سايت خوندك كه مي گن اسم كشور هاي مجاز را هر سال براي ثبت نام اعلام مي كنند ...ايران براي سال 2012 جز اين كشور ها هست ؟
اگر پست من نامرتبط هست ...به بزرگواري خودتون ببخشيد ...
مرسي
در دنيا دو جور آدم وجود داره:
آدمهای خوب و بد. آدمای خوب شبا خیلی خوب میخوابن، اما آدمای بد ... میدونن كه از ساعات شب استفادههای بهتری هم میشه كرد.
وودی آلن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقا من که فوق دیپلمم چی بزنم ؟
آنان که گذشته را بیاد نمی آورند محکوم به تکرار آنند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-17 ساعت 00:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-17 ساعت 00:28 توسط iSaeid.)
آقا من يکي از برندگان 2012 هستم و در مورد اينکه کدوم ايالت برم هنوز تصميم نگرفتم بعدا از دوستان کمک ميگيرم .. حالا اين هيچي
سوال اينجاست که من الان دانشجوي کارشناسي هستم و کارداني هم دارم.
البته چون دانشجو بودم تونستم مدرک فوق ديپلمم رو بگيرم اما روي مدرکم زده قابل ترجمه نيستش ! حالا تو فرم ثبت نام بگم دانشجو هستم و مدرک ندارم يا اينکه همين فوق ديپلمم رو نشون بدم ؟ يا چي ؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-17 ساعت 00:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-17 ساعت 00:48 توسط cky.)
(2010-09-17 ساعت 00:27)iSaeid نوشته: آقا من يکي از برندگان 2012 هستم و در مورد اينکه کدوم ايالت برم هنوز تصميم نگرفتم بعدا از دوستان کمک ميگيرم .. حالا اين هيچي
سوال اينجاست که من الان دانشجوي کارشناسي هستم و کارداني هم دارم.
البته چون دانشجو بودم تونستم مدرک فوق ديپلمم رو بگيرم اما روي مدرکم زده قابل ترجمه نيستش ! حالا تو فرم ثبت نام بگم دانشجو هستم و مدرک ندارم يا اينکه همين فوق ديپلمم رو نشون بدم ؟ يا چي ؟
اشتباه تایپ نکردین؟قرعه کشی 2012 که هنوز شروع نشده که !!
فکر کنم مشکل سربازیتون هست که زده بودن غیر قاب ترجمه.می تونین تو فرم ثبت نام هم گزینه گذراندن چند واحد دانشگاهی و هم مدرک فوق دیپلم رو بزنین که گزینه دوم قطعا بهتر است ... و سوال آخرتون هم که درست ذکر نشده بود .. برای ثبت نام که لازم نیست چیزی نشون بدین! اگر ایشالا سال بعد برنده شدین بله باید مدرکش رو برای مصاحبه داشته باشین
Pir shodim vali bozorg na
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
انصراف از تحصیل رو باید some university courses زد یا دیپلم؟ به این خاطر میگم که به دانشجوی انصرافی که مدرک معادل فوق دیپلم نتونه بگیره همون دیپلم رو بهش میدن (البته اونم به زور !!)
Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve with PMA
PMA: Positive Mind Attitude
W.Clement Stone
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-17 ساعت 11:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-17 ساعت 11:56 توسط cky.)
iSaeid بدون ترجمش رو که قبول نمی کنن که ! بعدم شما اگه اگه اگه برنده بشی ممکنه یک سال شایدم دو سال دیگه مصاحبتون بشه ! امیدوار باشین به برنده شدن ولی اول برنده بشین حالا تا بعد ! برای الان هم اگه فکر میکنین دوسال دیگه کارشناسیتون تموم میشه همون لیسانس بزنین اگه نه مدرک کاردانی یا همون فوق دیپلم رو بزنین
(2010-09-17 ساعت 01:40)hamed2010 نوشته: انصراف از تحصیل رو باید some university courses زد یا دیپلم؟ به این خاطر میگم که به دانشجوی انصرافی که مدرک معادل فوق دیپلم نتونه بگیره همون دیپلم رو بهش میدن (البته اونم به زور !!)
دیپلم فکر کنم بهتر باشه ... مدرک تحصیلی تاثیری در شانس قبولی نداره اما به نظر میاد دیپلم گزینه راحت تر و بهتری باشه
Pir shodim vali bozorg na
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-17 ساعت 11:54)cky نوشته: iSaeid بدون ترجمش رو که قبول نمی کنن که ! بعدم شما اگه اگه اگه برنده بشی ممکنه یک سال شایدم دو سال دیگه مصاحبتون بشه ! امیدوار باشین به برنده شدن ولی اول برنده بشین حالا تا بعد ! برای الان هم اگه فکر میکنین دوسال دیگه کارشناسیتون تموم میشه همون لیسانس بزنین اگه نه مدرک کاردانی یا همون فوق دیپلم رو بزنین
(2010-09-17 ساعت 01:40)hamed2010 نوشته: انصراف از تحصیل رو باید some university courses زد یا دیپلم؟ به این خاطر میگم که به دانشجوی انصرافی که مدرک معادل فوق دیپلم نتونه بگیره همون دیپلم رو بهش میدن (البته اونم به زور !!)
دیپلم فکر کنم بهتر باشه ... مدرک تحصیلی تاثیری در شانس قبولی نداره اما به نظر میاد دیپلم گزینه راحت تر و بهتری باشه
من ازین جهت میگم که اگه برنده بشم و روز مصاحبه یه دفه آفیسر از یه جایی در بیاره بگه شما که دانشگاه درس خوندی اعلام نکردی و دروغ گفتی و ریجکتی چی؟؟!!! سابقه داشته ها. طرف خلبانی میخونده انصراف داده به سفارت آمریکا نگفته ، بهش گفتن سرنشین های هواپیماهایی که زدن به برجا هم نگفته بودن خلبانی بلدن! پس ریجکت!!
Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve with PMA
PMA: Positive Mind Attitude
W.Clement Stone