موضوعها: 0
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
آیا با bank draft و traveler cheque در موقع ورود باید دکلر بشه ؟
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2015-04-09 ساعت 19:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-28 ساعت 18:48 توسط mazlom khanom.)
بچهها یکی از دوستان تو ایران دلار نیاز داره، آیا کسی هست که بخواد تو آمریکا دلار بهحسابش بریزند و طرف مقابل دلار در ایران تحویل بگیره ؟ اگر هست لطفا پیام خصوصی بده. پول بحساب کسی ریختن در آمریکا چون هزینه داره. هزینه نصف نصف بین دوطرف تقسیم میشه.
چیزی حدود ۲۰۰۰ $
-------
یا کسی است که به اندزهٔ ۲۰۰۰ دلار، یورو در ایران تحویل بده
یعنی ۲ هزار دلار در آمریکا بهحسابش بریزند و به اندازهٔ ۲۰۰۰ یورو در ایران تحویل بده
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-11 ساعت 17:28)mazlom khanom نوشته: بچهها یکی از دوستان تو ایران دلار نیاز داره، آیا کسی هست که بخواد تو آمریکا دلار بهحسابش بریزند و طرف مقابل دلار در ایران تحویل بگیره ؟ اگر هست لطفا پیام خصوصی بده. پول بحساب کسی ریختن در آمریکا چون هزینه داره. هزینه نصف نصف بین دوطرف تقسیم میشه.
چیزی حدود ۲۰۰۰ $
این معنیش چیه ؟
مگه کسی توی ایران دلار در میاره ؟ یه کم توضیح بیشتر لازمه !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
بین بانکهای Wells Fargo و Bank of America کومشون به ایرانی بودن ما و ارسال پول از طریق صرافی ، کمتر گیر می دهند و خدمات بهتری ارائه می دهند ؟
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2015-04-28 ساعت 19:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-28 ساعت 19:09 توسط mazlom khanom.)
من یک جا تو اینترنت پیدا کردم به اسم transferwise
ولی نمیشه ۱۰۰ % بهش اعتماد کرد، البته به ایران پول نمیفرسته، ولی میشه به همه جا یه دنیا پول فرستاد، مشکلی که داره و نمیشه بهش اعتماد کرد، یوزر نیم (username ) و پسورداکانت بانکت را هم میگه بده. این دیگه میشه گفت که آخر حماقت باید باشه که کسی بخواد این کار را بکنه.
دبیت کارت از آمریکا قبول نمیکنه.
----
در هر صورت اگر کسی است که بخواد در ایران یا آلمان ( hamburg) یورو بده ومعادل اون را در آمریکا به $ به حسابش بریزند، به من پیام بده.
قابل ذکر است که این کار میشه با بانک هم انجام داد البته از (آمریکا به آلمان )ولی بانک برای همین مقدار (۲۰۰۰$) انتقال از یک کشور به کشور دیگه ۲۰۰-۲۵۰ $ میخواد.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مي خواهم خانه ام را بفروشم و پولش را با خودم ببرم كسي راهي سراغ داره كه بتوانم بي دردسر ابن كار را انجام بدهم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
دوستان سلام میخواستم بدونم ما میتونیم پس اندازمونو تو ایران داشته باشیم و سودش را بگیریم یا باید برای این پس انداز هم تو آمریکا مالیات بدیم در مورد خونه هم همینطور باید جزو دارایی هامون تو آمریکا اعلام کنیم و مالیات بدیم ؟ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید نیاز به راهنمایی دارم
من تومن رو در تهران دلار کنم بهتره؟ یا در شهرستان هم فرقی نداره ؟ ا
من تجربهای ندارم در این مورد
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-07 ساعت 08:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-07 ساعت 08:09 توسط ehsan_mohajer1.)
سلام دوستان
اگر کسی اینجا دلار می خواد و توی ایران ریال تحویل می ده پیغام خصوصی بده لطفاً
ممنون