موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
این نرخ حواله ی بانکها واسه کسایی که از ایران به آمریکا میخوان پول بفرستن به چه درد میخوره ؟!
من اگه بخوام واسه یه نفر تو آمریکا منظم هر ماه یه مقداری زیر 5000 دلار پول بریزم از طریق بانک هیچ راهی نداره ؟! در هر صورت باید به نرخ ارز آزاد و صرافی ها و اینا انجام بشه ؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من تو bank of americaحساب داشتم ولی باید1500$ توحسابم همیشه بود که اصلا به نظرم منطقی نبود که از پول خودم نتونم استفاده کنم پس بانکمو عوض کردم بهtd bank .ولی تازه فهمیدم که از ایران نمیتونن پول بفرستن بهtd bank.کسی میدونه چه بانکایی مشکلی با پول اومدن از ایران ندارن به جز bank of america ؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان وقتی ما اونجا حساب بانکی باز میکنیم ، برای انتقال پول به سکلی که دیگه به صرا ف پولی ندیم ، امکانش هست کسایی که قبلا خارج از ایران زندگی میکردند و یا کارت اعتباری دارند بهشون دلار بدیم و اونا برامون پول کارت به کارت کنند یا خیر؟ واینجوری هزینه ای براشون داره ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در خصوص اموال غیر منقول مثل مسکنی که در ایران داریم
آیا لازم است که قبل از ورود به آمریکا یا قبل از مصاحبه برای ویزای لاتاری، مدرکی دال بر داشتن آن به سفارت ارائه کنیم که سالهای بعد اگر در آمریکا بودیم و خواستیم آن را بفروشیم و پولش را به آمریکا بیاوریم مشمول مالیات نشود؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
دنبال چی هستین شما ؟! خب پول زیاد رو از طریق صرافی حواله میکنن دیگه. مگه راه دومم داره که قانونی باشه ؟
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند