2013-06-01 ساعت 01:44
(2012-09-24 ساعت 07:18)mml نوشته:(2012-09-23 ساعت 09:23)ehsanaliani نوشته: با درود به همه دوستان
من قصد دارم مبلغ ۲۵۰ هزار دلار که از محل فروش یک آپارتمان هست به شیکاگو منتقل کنم.
با فرض اینکه من و خانوادم بتونیم این پول رو با خودمون خارج کنیم آیا تنها باید در فرمی که داخل هواپیما بهمون داده میشه ان مبلغ پول رو گزارش بدیم یا اینکه به مجوز OFAC احتیاج داریم؟
دوستان با در نظر گرفتن هزینه ای که صرافی ها بعنوان کارمزد برای انتقال همچین پولی طلب میکنند، آیا راه ارزان تری به جز حواله کردن سراغ دارین؟ با در نظر گرفتن اینکه در فرودگاه ایران هیچ کنترلی بر میزان ارز همراه مسافر ندارن، آیا هیچ امکانی داره که خودمون این پول رو حمل کنیم و فقط به مبدا ورودی مقدار پول رو گزادش بدیم؟ و آیا با در نظر گرفتن اینکه این پول صرف خرید خانه خواهد شد، راهی وجود نداره که فقط مالیات خانه ای رو بدیم که قصد خریدنش با این پول رو داریم نه هم مالیات خود پول و هم مالیت خانه؟
چون قبل از اولین ورودتان به آمریکا، U.S. person حساب نمی شوید، در صورتی که این پول را در اولین بار ورود به آمریکا با خود بیاورید، قانون ممنوعیت انجام معاملات تجاری در ایران شامل شما نمی شود و مشکلی نخواهید داشت؛ مضاف به اینکه احتمالاً این میزان توانایی مالی را در مدارکی که به سفارت ارائه دادید هم اعلام کرده اید. مأمورینی که در فرودگاه پول همراه شما را ثبت می کنند، اعلام می کنند که حتی در صورت همراه داشتن نیم میلیون دلار، مشکلی شما را تهدید نمی کند و این داستان ثبت، تنها برای ثبت رکورد ورود و خروج پول به اقتصاد آمریکا برای ارائه به وزارت بازرگانی است و هیچ بگیر و ببندی مانند ایران وجود ندارد.
فعلاً برای انتقال پول به آمریکا متأسفانه راه دیگری غیر از حواله از طریق صرافی و یا انتقال به همراه مسافر وجود ندارد.
طبق اطلاعی که من دارم، پول شما تا زمانی که خانه بخرید، به هنگام ارائه خود اظهاری مالیاتی، با ارائه صورتحساب بانکی که نشان دهد این پول به محض ورود شما به آمریکا به عنوان مهاجر به حسابتان واریز شده و ناشی از فعالیت اقتصادی در آمریکا نیست، معاف از مالیات است. در صورت واریز این پول به حساب پس انداز و ارائه سود بانکی، مثل همه سودهای بانکی دیگر، مالیات مختصری از سود بانکی پول شما کسر خواهد شد.
در هنگام خرید خانه، تنها مالیات خرید را پرداخت خواهید کرد.
اگر قصد دارید که بعد از ورودتان به آمریکا پولتان به حساب شما از طریق صرافی حواله شود، باید قبل از فروش خانه، با ارائه جزئیات و شرح کامل کلیه مراحل از دادن وکالت نامه فروش اموال تا نام صرافی حواله کننده، اول مجوز OFAC را در یک دوره زمانی 3-4 ماهه بگیرید و سپس خانه تان را در ایران بفروشید و پولش را منتقل کنید. در این صورت هم پول شما از مالیات بر درآمد معاف است تا زمانی که خانه بخرید.
دوست من مثلا اگه كسي لاتاري برنده شده باشه با خودش ميتونه ببره و هيچ ممنوعيتي نداره؟ تو فرودگاه ايران بهمون گير نميدن كه ٢٠٠،٠٠٠$ رو كجا ميبري و ..... نميتوني خارج كني!!!!!حالا بگيم گيت ايران رو رد كرديم، تو تركيه يا امارات با توجه به اينكه پرواز مستقيم نخواهد بود گير نميدن؟
و در آخر توي آمريكا موقع ورود همراه داشتن اين مقدار پول براي اولين ورود براي يك مهاجر مشكلي به وجود نمياره؟؟؟؟؟