کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
خلاصه وضعیت گروه F4
[quote='omid311' pid='648672' dateline='1439803482']
دوست عزیز صدر صد ویزای کار چندساله دارن من میگم دارن برای خودشون حرف درمیارن امکان نداره بدون ستیزن بتونن برای خواهر برادر اقدام کنن زیاد به حرفهاشون توجه نکن من نزدیک به ۱۰سال در نوبت مصاحبه هستم هنوز نتونستم به گرین کارت برسم به حق حرفهای نشنیده هرکی برای خودش یک سفارت ویک سفیر شخصی درست کرده میاد میر گرین کارت میده جالبه
[/quo
آقای امید ممنون از پاسختون
راستش منم فکر شما را می کنم و می دونم دارند دروغ می گن . و اقدام برا خواهر برادر نتونسن بکنن.اما نوع ویزاشون کاری نیست .چون اونجا بیکارن . خودشون هم این یه جمله را راست گفتند می گن بیکاریم . البته من چند جا دیدم اقا رزومه ش را گذاشته دنباله کاره. اخه اگه ویزای کار دارن پس چرا کلا بیکارن. منم مثل شمام الان دوازده ساله منتظر گرین کارتم .تازه nvc محبت کردند ولکام لتر زدند. یه دو سال دیگه م اینطوری معطلم. Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311
نه داداش شما نهایت تا یک سال دیگه کارت درست شده ومیری خیالت راحت دوست عزیز ببین در امریکا امروز کار نکنی فردا بیکاری ببین دارن بهت دروغ میکن اگه ندارن وبیکارن چطور میخورن میرن میان ببین من خودم حالا که ایران هستم سر از کار برادرم در نمیارم که امریکا هست اونا هرچی میگن تو بگو شما راست میگید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-17 ساعت 14:55)omid311 نوشته:  نه داداش شما نهایت تا یک سال دیگه کارت درست شده ومیری خیالت راحت دوست عزیز ببین در آمریکا امروز کار نکنی فردا بیکاری ببین دارن بهت دروغ میکن اگه ندارن وبیکارن چطور میخورن میرن میان ببین من خودم حالا که ایران هستم سر از کار برادرم در نمیارم که آمریکا هست اونا هرچی میگن تو بگو شما راست میگید
حق با شماست
امیدوارم شما هم گرین کارتتون رو هر چه سریعتر بگیرید. ممنون که وقت گذاشتید
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسی دوست عزیز همچنین برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان . عموي من مارچ ٢٠٠٧ براي بابام اقدام كردن . يك شماره رسيد داريم كه باwac شروع ميشه . توي سايتي كه دادين اين شماره رسيد رو ميزنم مينويسه كه كه تو march ٢٠١٠ پرونده شما مورد قبول واقع شده . اين يعني هنوز كيس نامير نيومده ؟ همينجا معلوم ميشه ؟ من گيج شدم مخصوصا اينكه تمام نامه ها به ايميل عموم ميره و ما بيخبريم. اگر راهنماييم كنيد متشكر ميشم دوستان.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، omid311
(2015-08-17 ساعت 20:14)Nancym نوشته:  با سلام به دوستان . عموي من مارچ ٢٠٠٧ براي بابام اقدام كردن . يك شماره رسيد داريم كه باwac شروع ميشه . توي سايتي كه دادين اين شماره رسيد رو ميزنم مينويسه كه كه تو march ٢٠١٠ پرونده شما مورد قبول واقع شده . اين يعني هنوز كيس نامير نيومده ؟ همينجا معلوم ميشه ؟ من گيج شدم مخصوصا اينكه تمام نامه ها به ايميل عموم ميره و ما بيخبريم. اگر راهنماييم كنيد متشكر ميشم دوستان.

برای اینکه شما هم مکاتبات NVC را دریافت کنید و همچنین از وضعیت کیس تان مطلع بشید بهتر است که به انها ایمیل بدید
حداقل سالی یک بار این کار را باید انجام بدید
در این ایمیل این اطلاعات را باید بنویسید
NVC case number or USCIS receipt number
Petitioner's name
Petitioner's date of birth
Principal Applicant's name
Principal Applicant's date of birth
priority date
ویزای دانشجویی برای ارشد مدیریت MBA گرفتم در دانشگاهی در کالیفرنیا Smile
تاریخ اپلای: اپریل 2014
دریافت ای-20 یا سویس: می 2014 دقیقا یک ماه
تاریخ مصاحبه:نیمه جون 2014
بعد از مصاحبه: ادمینستراتیو پروسس 24 روز طول کشید
دریافت پاسپورت با ویزا دو ساله ماتیپل اینتری (اجازه ورود و خروج به امریکا)
ورود به فرودگاه لوس انجلس اگوست 2014
شروع ترم: سپتامبر 2014
مدرک زبان : نداشتم و اینجا زبان گذراندم

**لطفا از گزینه تشکر استفاده کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: ghzaryab ، montazerf4
(2015-08-17 ساعت 20:14)Nancym نوشته:  با سلام به دوستان . عموي من مارچ ٢٠٠٧ براي بابام اقدام كردن . يك شماره رسيد داريم كه باwac شروع ميشه . توي سايتي كه دادين اين شماره رسيد رو ميزنم مينويسه كه كه تو march ٢٠١٠ پرونده شما مورد قبول واقع شده . اين يعني هنوز كيس نامير نيومده ؟ همينجا معلوم ميشه ؟ من گيج شدم مخصوصا اينكه تمام نامه ها به ايميل عموم ميره و ما بيخبريم. اگر راهنماييم كنيد متشكر ميشم دوستان.

کیس شما اپروو شده و به nvc فرستاده شده، از 2010 تا احتمالا 2017-2018 دیگه هیچ خبری از nvc نمیشه و بعد براتون کیس نامبر رو میفرستند و احتمالا 2020 کارنت میشن، البته اگه پرونده ها با روال امروز جلو برن
پاسخ
تشکر کنندگان: عسل.م ، م.صاد
(2015-08-15 ساعت 17:51)sina454 نوشته:  دوستان F4 اگر براساس سال هر کسی که نامه خوش امد گویی دریافت کرده به این گروه اینجا بنویسه مثل دوست عزیزی که سپتامبر ۲۰۰۳ بوده و نامه اش رو دریافت کرده تا هم باعث تقویت روحیه ما بشه و هم پیشبینی زمان کارنت شدن پرونده هامون بشه ممنون میشم

شادو موفق باشید
انشالله همه زودتر کارنت بشن

مرسی
الان مشغول پر کردن فرمهای ds-260 هستیم
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-08 ساعت 12:45)مهسا20132013 نوشته:  سلام دوستان
ممنون می شم اگه پاسخ سئوالات منو بدین .تومدارکی که برای nvc پس از پرداخت iv fee باید ارسال کنیمf4 آیا گواهی عدم سو پیشینه هم نیازه؟ چون اعتبار در ایران سه ماهست. ایا به انگلیسی هم امکان صدورش هست یا باید ترجمه کنیم. دوم ایا applicant هم باید مدارک مالی خودش رو(اعم از دارایی و غیره) بفرستد یا مدارک مالی و مالیاتی پتیشنر کافیه؟؟؟ سوم ترجمه کارت ملی هم نیازه علاوه بر شناسنامه.
امیدوارم هرچه سریعتر همتون ویزاهاتون رو بگیرید دوستان .موفق باشید

اولا
بهتر است عدم سوپیشینه بگیرید و ترجمه کنید
دوما
یک لیست به نام document cover sheet برای شما ارسال می شود که مدارکی که پتیشنر باید تهیه کند در بند 2 نامه است و مدارکی که باید شما تهیه کنید در بند 3 آن درج شده است
سوما
بایدکلیه مدارک را جمع آوری کرده و یکجا به nvc ارسال نمایید .
f4
sep2003

پاسخ
تشکر کنندگان: asrainman ، hosseinkht
(2015-08-17 ساعت 00:26)hosseinkht نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 12:43)roz naz نوشته:  انگار بیشتر دوستان تو سال 2005 و 2006 هستن
بجز ۱ نفر که 2004 بود دیگه کسی رو ندیدم بیاد بگه 2004 براش اقدام شده فکر میکنم حجم پرونده 2004 کم باشه
خخخخخ دل خودمو صابون میزنم انرژی مثبت میدم
سلام

تاریخ اپلای فرم من Apr. 2004 هستش و سفارت ابوظبی برام تعیین شده.
شما سفارتتون مشخص شده؟
سفارت مشخص شده منم ابوظبی هست
ایشالا کارا همینطوری بره جلو و زودتر کار هممون درست شه
پاسخ
تشکر کنندگان: hosseinkht
دوستان سلام .خواهش می کنم اگه کسی ds260 رو پر کرده جواب منو بده
دیروز همسرم به عنوان principle applicant فرمش ds260 رو پر کرد و ارسال کرد. اما من و دخترم که همراه ایشون بودیم فرم برامون فعال نیست کنار اسم ما نوشته follow to join اما قسمت همسرم not started زده بود که روش کلیک کرد و پر کرد و ارسال کرد ولی ما نتونتستیم . چکار کنیم؟؟؟ در صورتیکه همه اعضای خانواده باید پرکنند. خواهش می کنم بگید آیا واسه همراهان شما فعال بود همزمان یا طول کشید فعال شه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-17 ساعت 22:30)alireza88 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 17:51)sina454 نوشته:  دوستان F4 اگر براساس سال هر کسی که نامه خوش امد گویی دریافت کرده به این گروه اینجا بنویسه مثل دوست عزیزی که سپتامبر ۲۰۰۳ بوده و نامه اش رو دریافت کرده تا هم باعث تقویت روحیه ما بشه و هم پیشبینی زمان کارنت شدن پرونده هامون بشه ممنون میشم

شادو موفق باشید

مرسی

سلام علیرضای عزیز

ایشاله که کارهاتون به خوبی و با سرعت پیش بره.
اگه ممکنه لطفا تاریخ اپلای و تاریخ دریافت NVC Welcome Letter خودتون را هم اعلام فرمایید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-18 ساعت 09:46)hosseinkht نوشته:  

شادو موفق باشید

مرسی

سلام علیرضای عزیز

اگه ممکنه لطفا تاریخ اپلای و تاریخ دریافت NVC Welcome Letter خودتون را هم اعلام فرمایید.
دوستان با سلام
کسی از دوستان کیس F4 هست که توی شهریور ماه دعوت به مصاحبه آنکارا شده باشه . ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-18 ساعت 10:09)mrb نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 09:46)hosseinkht نوشته:  

شادو موفق باشید

مرسی

سلام علیرضای عزیز

دوستان با سلام
کسی از دوستان کیس F4 هست که توی شهریور ماه دعوت به مصاحبه آنکارا شده باشه . ممنون
سلام
تاریخ اپلای ما SEP2003 و تاریخ دریافت نامه NVC Welcome Letter .
17JULY 2015 است.
f4
sep2003

پاسخ
تشکر کنندگان: hosseinkht
(2015-08-17 ساعت 22:41)alireza88 نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 12:45)مهسا20132013 نوشته:  سلام دوستان
ممنون می شم اگه پاسخ سئوالات منو بدین .تومدارکی که برای nvc پس از پرداخت iv fee باید ارسال کنیمf4 آیا گواهی عدم سو پیشینه هم نیازه؟ چون اعتبار در ایران سه ماهست. ایا به انگلیسی هم امکان صدورش هست یا باید ترجمه کنیم. دوم ایا applicant هم باید مدارک مالی خودش رو(اعم از دارایی و غیره) بفرستد یا مدارک مالی و مالیاتی پتیشنر کافیه؟؟؟ سوم ترجمه کارت ملی هم نیازه علاوه بر شناسنامه.
امیدوارم هرچه سریعتر همتون ویزاهاتون رو بگیرید دوستان .موفق باشید

اولا
بهتر است عدم سوپیشینه بگیرید و ترجمه کنید
دوما
یک لیست به نام document cover sheet برای شما ارسال می شود که مدارکی که پتیشنر باید تهیه کند در بند ۲ نامه است و مدارکی که باید شما تهیه کنید در بند ۳ آن درج شده است
سوما
بایدکلیه مدارک را جمع آوری کرده و یکجا به nvc ارسال نمایید .
f4
sep2003

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان