کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
خلاصه وضعیت گروه F4
(2015-08-16 ساعت 12:41)roz naz نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 01:42)omid311 نوشته:  پس این شمارپرونده چی هست ... N.V.C.A.B.D.2013803
همین کیس نامبر شماست
کیس نامبر منم ABD2009 برای من 2005 اقدام شده

ممنونم دوست عزیز پس شما 2005 اقدام کردید من 2006 پس نتیجه میگیریم من یک سال دیگه کیس نامبر دستم میاد
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان ويزاى f4 به صورت سينگل هست؟ مشكل رفت و آمد دارند؟
مگر به اين گروه گرين كارت تعلق نميگيرد؟
ممنون ميشم پاسخ بدين
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-16 ساعت 14:17)Rbbb نوشته:  با سلام
ممنون ميشم پاسخ بدين

دوست عزیز f4 یک گروه بندی در اداره مهاجرت است نه یک نوع ویزا.
کسانی که از نظر اداره مهاجرت در این گروه جا میگیرند کسانی هستند که از طریق خواهر و برادر سیتیزنشون واسشون تقاضا میشه و بعد از طی یک سری مراحل اداری تقریبا 12 ساله به این افراد گرین کارد تعلق میگیرد.
کلا با گرین کارد شما مشکل رفت و آمد ندارید البته به شرط اینکه فاصله خروج از کشور و بازگشت شما بیش از ۵ ماه و 29 روز نباشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311 ، Rbbb ، عسل.م ، م.صاد
(2015-08-16 ساعت 08:37)KingNothing نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 01:42)omid311 نوشته:  پس این شمارپرونده چی هست ... N.V.C.A.B.D.2013803

این کیس نامبر NVC هست. لطفا صفحات فروم رو به دقت مطالعه کنید تا متوجه بشید این شماره ها چی هستند...

king nothing عزیز شاید علت گیج شدن امید اینه که تمام کیس نامبرها با ABD یا ANK شروع میشه اما کیس ایشون با NVCABD شروع شده، خود منم تو دوستان اینو ندیده بودم که قبل از اسم سفارت خود NVC نوشته شه، چیه دلیللش؟
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311 ، عسل.م ، م.صاد
(2015-08-16 ساعت 15:07)asrainman نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 08:37)KingNothing نوشته:  

این کیس نامبر NVC هست. لطفا صفحات فروم رو به دقت مطالعه کنید تا متوجه بشید این شماره ها چی هستند...

king nothing عزیز شاید علت گیج شدن امید اینه که تمام کیس نامبرها با ABD یا ANK شروع میشه اما کیس ایشون با NVCABD شروع شده، خود منم تو دوستان اینو ندیده بودم که قبل از اسم سفارت خود NVC نوشته شه، چیه دلیللش؟
اره دیگه همین منو گیج کرده من هم در شمار پرونده AVCوجود داره وهم ABDجریان چیه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-16 ساعت 15:05)asrainman نوشته:  
ممنون ميشم پاسخ بدين

کسانی که از نظر اداره مهاجرت در این گروه جا میگیرند کسانی هستند که از طریق خواهر و برادر سیتیزنشون واسشون تقاضا میشه و بعد از طی یک سری مراحل اداری تقریبا 12 ساله به این افراد گرین کارد تعلق میگیرد.
کلا با گرین کارد شما مشکل رفت و آمد ندارید البته به شرط اینکه فاصله خروج از کشور و بازگشت شما بیش از ۵ ماه و 29 روز نباشد.

دوست عزيز مرسى براى پاسختون
يك نفر از دوستان بنده سال 2004 والدينشون اقدام كرده بودند از طريق خواهز برادر و سال پيش به مصاحبه دعوت شدن و از دى هم خانوادگى آمريكا هستند ولى اينجورى كه ميگن ويزاشون سينگل هست و نميتونن برگردن. از طرفى مشكل سربازى هم بوده و بهشون ٦ ماه وقت داده شده بود و برنگشتن بعد از ٦ ماه ولى ميگن اونجا از نظر تحصيلى اقدام كردن و مشكل از لحاظ ايران براى برگشتن وجود نداره ولى از آمريكا بدليل سينگل بودن ويزا نميتونن برگردن. وقتى بهشون گرين كارت تعلق ميگيره من متوجه نميشم اصلا منظورشون از سينگل بودن ويزا چيه؟ شما اطلاعى دارين؟
فاميل نزديك بنده دقيقا تو همين شرايطن و نميدونن بايد چه كار كنن. ممنون ميشم راهنمايى كنين
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-16 ساعت 15:40)Rbbb نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 15:05)asrainman نوشته:  
ممنون ميشم پاسخ بدين

دوست عزيز مرسى براى پاسختون
يك نفر از دوستان بنده سال 2004 والدينشون اقدام كرده بودند از طريق خواهز برادر و سال پيش به مصاحبه دعوت شدن و از دى هم خانوادگى آمريكا هستند ولى اينجورى كه ميگن ويزاشون سينگل هست و نميتونن برگردن. از طرفى مشكل سربازى هم بوده و بهشون ٦ ماه وقت داده شده بود و برنگشتن بعد از ٦ ماه ولى ميگن اونجا از نظر تحصيلى اقدام كردن و مشكل از لحاظ ايران براى برگشتن وجود نداره ولى از آمريكا بدليل سينگل بودن ويزا نميتونن برگردن. وقتى بهشون گرين كارت تعلق ميگيره من متوجه نميشم اصلا منظورشون از سينگل بودن ويزا چيه؟ شما اطلاعى دارين؟
فاميل نزديك بنده دقيقا تو همين شرايطن و نميدونن بايد چه كار كنن. ممنون ميشم راهنمايى كنين
از طریق خانواده واسشون اقدام نشده واسه مهاجرت، اقدام کردن واسه ویزای توریستی و ویزاشون هم سینگل بوده و بعد هم بصورت قاچاقی موندن اونجا، چون اگه برگردن هیچ تضمینی نیست که تا آخر عمر بتونن ویزای امریکا رو بگیرن. اینکه ساده است که.
پاسخ
تشکر کنندگان: عسل.م ، م.صاد
(2015-08-15 ساعت 17:51)sina454 نوشته:  دوستان F4 اگر براساس سال هر کسی که نامه خوش امد گویی دریافت کرده به این گروه اینجا بنویسه مثل دوست عزیزی که سپتامبر ۲۰۰۳ بوده و نامه اش رو دریافت کرده تا هم باعث تقویت روحیه ما بشه و هم پیشبینی زمان کارنت شدن پرونده هامون بشه ممنون میشم

شادو موفق باشید
انشالله همه زودتر کارنت بشن

من سپتامبر ۲۰۰۳ بودم که الان نامه خوش آمد رو دریافت کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، hosseinkht ، sina454
(2015-08-16 ساعت 12:43)roz naz نوشته:  انگار بیشتر دوستان تو سال 2005 و 2006 هستن
بجز ۱ نفر که 2004 بود دیگه کسی رو ندیدم بیاد بگه 2004 براش اقدام شده فکر میکنم حجم پرونده 2004 کم باشه
خخخخخ دل خودمو صابون میزنم انرژی مثبت میدم
سلام

تاریخ اپلای فرم من Apr. 2004 هستش و سفارت ابوظبی برام تعیین شده.
شما سفارتتون مشخص شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-16 ساعت 20:40)ccpj نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 17:51)sina454 نوشته:  دوستان F4 اگر براساس سال هر کسی که نامه خوش امد گویی دریافت کرده به این گروه اینجا بنویسه مثل دوست عزیزی که سپتامبر ۲۰۰۳ بوده و نامه اش رو دریافت کرده تا هم باعث تقویت روحیه ما بشه و هم پیشبینی زمان کارنت شدن پرونده هامون بشه ممنون میشم

شادو موفق باشید
انشالله همه زودتر کارنت بشن

من سپتامبر ۲۰۰۳ بودم که الان نامه خوش آمد رو دریافت کردم
سلام دوست عزيز

مبارک باشه.
ایشاله بقیه مراحلتون هم به خوبی و زود به انجام برسه.

میشه لطفا سفارتتون رو هم اعلام کنید؟ چون به نظر میاد کیس هایی که سفارت ابوظبی هستند یکم زودتر براشون نامه خوش آمدگویی میاد
پاسخ
تشکر کنندگان:
منم دسامبر 2006هستم سفارت مشخص شده برای منم ابوظبی هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
حسین جان والا منم یکبار به دوستان مهاجر سرا گفتم پروندهای که در سفارت ابوظبی هستن کمی زودتر از از سفارتهای دیگه انجام میشه ولی همه صداشون دراومد من واقعا نمونش دوست خودم قبل از کارنت شدن در ویزابولتین امریکا بود یعنی 6ماه مونده بود به کارنت شدن پروندش دعوت به مصاحبه شد و ویزارو یک ضرب گرفت من فکر کردم پرونده رو تعقیر داد ولی گفت نه همون f4 هستم بازم نمیدونم
پاسخ
تشکر کنندگان: hosseinkht
واسه دوستان عزیزی که منتظر نامه خوش امد گویی هستند .اگه منظورتان همان NVC welcome letter هست که قبل از کارنت شدن ارسال می شه عرض کنم بنده f4 , june2003 هستم و حدودا یک ماه و نیم پیش این نامه را دریافت کردم. امیدوارم به زودی زود کارها از این مراحل هم بگذره و یک ضرب ویزاهاتون رو بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: hosseinkht
مسئلتون
آقایان و خانمها یه سئوال دارم ممنون می شم بتونید جواب دین .خودم که نتونستم جوابی پیدا کنم
یه دوستی دارم که چهار سال پیش به عنوان شرکت در نمایشگاه یا سمینار خودش و شوهرش ویزا گرفتند و رفتند امریکا و برگشتند چند ماه بعد دوباره تو یک پروژه تحقیقاتی محیط زیست شرکت کردند و واسه یه طرح مطالعاتی هر دوشون مجدد ویزا گرفتند و وارد امریکا شدند. بعدم موندند و طرح هم تمام شده ولی سالی یک بار میان ایران . هر دوشون -تازه هم بچه دار هم شدند . هم خودش هم شوهرش هم بیکارن امریکا .ولی خودش می گه من برا خواهر برادرام تو ایران هم درخواست گرین کارد کردم(f4(در صورتی که هنوز سی تیزن نشدند )بعد تازه می خوان واسه دانشگاه اپلای کنند. به نظرتون نوع ویزاشون چیه؟؟؟؟ چه ویزایی گرفتند که راحت خانوادگی هر سال میرن و میان . تازه f4 هه مواسه خواهر برادر اقدام کردند سرمایه گذاری هم نکردند .
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز صدر صد ویزای کار چندساله دارن من میگم دارن برای خودشون حرف درمیارن امکان نداره بدون ستیزن بتونن برای خواهر برادر اقدام کنن زیاد به حرفهاشون توجه نکن من نزدیک به 10سال در نوبت مصاحبه هستم هنوز نتونستم به گرین کارت برسم به حق حرفهای نشنیده هرکی برای خودش یک سفارت ویک سفیر شخصی درست کرده میاد میر گرین کارت میده جالبه
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان