موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ، حسین هستم...برادر من از امروز 30 سال است که سیتزن us می باشند و برای من در سال 2009 اقدام کردند.فرزندان من الان یکی 19 و یکی 18 سالش است... سوالم این است محدودیت زیر 21 سال فرزندان برای تاریخ روز درخواست است یا تاریخ مصاحبه ؟؟؟؟کلا با چه تاریخ این مورد سنجش می شود؟؟؟/
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
در مورد approval date همون notice date هست ؟ کجا این تاریخ رو قید کرده ؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید .چون نامه ای که ما دریافت کردیم این تاریخ رو نداره.
موفق باشید
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرایی
خیلی از دوستان سوال و ابهام برای قانون cspa دارند برای همین اطلاعات کامل و موثقی که خودم از پست های سایر دوستان و مطالعه سایت های مختلف ذخیره کردم براتون اینجا میزارم انشالله همه بچه ها در گروه های F3 و F4 بتونن از این قانون استفاده کنن
دوستان عزیز این همون فرمول محاسبه قانون cspa هست که مستقیم از وب سایت رسمی اداره مهاجرت آمریکا برداشتم برای رفع ابهام اون دسته از عزیزان از جمله خودم که گمان داشتیم روز مصاحبه ملاک محاسبه هست یا روزی که پرونده هامون کارنت میشه. که با توجه به فرمول زیر میتونیم درک کنیم .
1. Alien''s Date of Birth:
2. Date Petition Filed:
3. Date Petition Approved:
4. Length of Time Petition Pending (#3 minus #2): طول پندینگ پرونده: ( مورد2- مورد 3)
5. Date Petition Became Current:
6. Date Visa Became Available (Later of #3 or #5):
7. Age of Alien on Date Visa Became Available : سن فرزندان در روزی که پرونده کارنت میشه: ( مورد1-مورد6)
(#6 minus #1):
8. Age for CSPA purpose: Age at time Visa Became :
Available minus Length of Time Petition Pending
(#7 minus #4): مورد 7 منهای مورد 4 کنید اگه سنتون آمد زیر 21 واجد شرایط هستید.
این فرمول بالا مستقیم از اداره مهاجرت آمریکا برداشتم که دولت آمریکا بخش نامه ی اونو برای همه ی کنسولگری فرستاده هست. شما میتونید این برگه ضمیمه پروندتون در روز مصاحبه کنید که اگر خدای ناخواسته آفیسر گیج بود به هر دلیلی با دلیل و منطق بهشون نشون بدید که مطابق همین بخش نامه ی خود دولت آمریکا و با توجه به پرونده های خودتون از این قانون استفاده کنید.
http://travel.state.gov/visa/laws/telegr..._1369.html
از این سایت هم برای محاسبه میتونید استفاده کنیدhttp://www.immihelp.com/immigrant-visa/cspa-calculator
این هم سایت برای محاسبه حدود کارنت شدن که البته تقریبی استhttp://www.myprioritydate.com/
شادو سلامت باشید
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
مال ما ۲۰۰۵ ، ۴ سال و یک ماه ولی برادرم سال ۲۰۰۷ هست ۲ سال و۴ ماه برای هر سالی فرق داره از دوستان کسی هست ۲۰۰۴ در کتگوری f4 باشه?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما هم از كتگوري f4 هستيم، سال 2003. و اپروو شدنمون سال 2009 بود يعني 6 سال طول كشيد
F4 عمه سيتيزن آمريكا، تقاضا براي پدرم
Priority date : July22,2003
Notice date : July27,2009
Welcome letter : October28,2015
October29,2015 : درخواست پول و مدارك براي پدر مادر و برادرم. من بالاي ٢١ سال بودم از من چيزي نخواستن
: February19,2016 تكميل مدارك و فرم ها براي همه به غير از من
Interview letter : April29,2016 براي همه ي اعضاي خانواده به غير از من
: May18,2016 ايميل از سفارت و درخواست 325$ و فرم Ds-260 از من (قانون cspa شامل حالم شد)
: June9,2016 مصاحبه (ايروان) و AP
آپدیت ها 13June2016, 14June2016, 17June2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ای کاش از دوستانی که ۲۰۰۴ براشون اقدام شده بیان و از کاراشون بگن
نمیدونم چرا حس میکنم ۲۰۰۴ تعداد پرونده کمه
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
منم همین احساس رو دارم از دوستان ۲۰۰۴ خواستم در مورد فاصله بین اپرو و priority بگن ولی پاسخی نداشتم به هر حال انشالله سرعت ویزا بولتن انقدر زیاد بشه که خیلی زود همه دوستان کارنت بشن
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام.
از دوستانی که تو گروه F4 هستند کسی تو این ماه نامه وقت مصاحبه دریافت کرده اند یا خیر. مخصوصا افرادی که کیس آنها کارنت شده است.